Wie zijn de activisten in Aleppo, die gebruikt worden door de NOS?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Civilians making social media pleas from Aleppo actually activists with MSM primetime access (VIDEO)

Tot de val en bevrijding van Aleppo, vorige week, draaiden de  zogenaamde journalisten, burgers, en twittermeisjes BANA,  overuren op de sociale media, op de BBC, CNN en NOS.

De westerse media, waaronder de NOS , liegt ons al maanden, zo niet jaren voor, deze “gewone”burgers, zijn meestal ingehuurd door de “White Helmets”, een “fake”organisatie, betaald met ook ons belastinggeld, alhoewel, betwijfel ik, of het ministerie van dhr. Koenders (minister van Buitenlandse zaken) nog wel de laatste beloofde 3 miljoen heeft over kunnen maken, voordat Aleppo viel.

Ook waren de White Helmets :on tour” in Nederland, om hun organisatie, een tak van Al-Queda, aan het het promoten  en binnenkort krijgen we zelfs een “Hollywood” film met George Clooney.  Top deze propaganda, maar echt is het niet, een bij elkaar verzonnen verhaal, door CNN, Al-Jazeera, NOS, BBC en natuurlijk niet te vergeten Al-Queda, Al-Jazeera, DAESH en Fatah al Sham. Het zijn toch die lieve rebellen, die zoveel mensen redden die door de brute dictator vermoord worden.

Het verhaal begint te rammelen, dat merken nu wakkere burgers ook. Steeds meer mensen geloven het niet meer. Gelukkig. Want de waarheid moet boven tafel komen. Er is lang genoeg geleden door Syriërs, te veel jonge mannen gedood door deze gruwelijke terroristen, terwijl ze hun land als soldaat aan het verdedigen waren!

De ingehuurde activisten:

Abdulkafi al-Hamdu, volgens velen verhalen , nog wel een professor in Engels, gestudeerd aan de Universiteit van Aleppo: Bij onderzoek, blijkt er niets te vinden over zijn studie in Aleppo. Wel is hij lid van Al-Queda/Nusra en is nu met de “gang”mee verhuisd naar Idlib, om de NOS verder te informeren over de vreselijk daden die Assad nog moet begaan in Idlib, het uitroeien van terroristen.

 

Abdulkafi al-Hamdu is an english professor and blogger in the rebel-held area of eastern Aleppo. al-Hamdu is worried that friends of his have gone missing after entering regime-held areas of the city.

De volgende is Bilal Abdul Kareem – een “self-made” filmmaker en journalist, hij had tot de val, elke dag contact met de rebellen vooral met Aby Al Abd, de nieuwe leider can FATEH Sham een samenvoegsel van Al-Queda en Al-Nusra.

Afbeeldingsresultaat voor Bilal abu Kareem the terrorist

Een regelrechte aanhanger van het salafisme, de in de VS geboren Bilal, een paar dagen geleden interviewde hij nog Aby Al Abd, met een bomgordel om. Zo gematigd toch die rebellen!

Afbeeldingsresultaat voor hiba brais

Mijn hart is gebroken,” zegt Hiba Brais vanuit Gaziantep, Turkije. Zij is beschermings coördinator van Space of Hope, een organisatie die ooit met veertig teams veel scholen en centra voor cultuur, vrouwen en kinderen runde in het gedeelte van de stad dat in handen was van de oppositie. Hiba zegt dat zelf ook  uit Aleppo komt, checken kunnen we dat even niet,. “Maar nu hebben we alles verloren,” vertelt ze op de vroege donderdagochtend voor de bevrijding van Aleppo. “Aleppo was voor ons ooit de hemel.”

Daar hebben we het weer Gaziantep, de terroristen stad in Turkije, waaruit vele van bovengenoemde zogenaamde activisten verslag doen zo ook blijft mijn twijfel over BANA. Het twittermeisje, ze dook weliswaar op bij de “groene”bussen. Maar enige dagen later was zij met ouders op bezoek bij Erdogan. Toch een raar verhaal nietwaar

HET BEWIJS: NOS Liegt het Volk Voor, Zielige ‘Burgers Uit Aleppo’ Gewoon Activisten en Journalisten

Zoehir al Shimale: Op het NOS nieuws 28 september j.l., opgehemeld als de dappere burger journalist:

De NOS en de westerse media gaat prat op “fact checking”,  bij Syrië doen ze dat maar niet, redenen: Het westen zo ook Nederland, zijn of dom en geloven alles wat hun “vrije” broederland de VS zegt, of het moet geheim blijven, ik ga voor het laatste. Kosten wat het kost, moet de “proxy”oorlog tot een einde gebracht geworden, met als doel “regime change” in Syrië en nu ook in Rusland.

De Nederlandse bevolking krijgt te horen dat Al-queda terorristen zijn en de NOS praat gewoon met hen, want als je even “fact cheking” gaat, blijkt al snel dat deze journalist geen journalist is maar een Al-queda terrorist, nota bene vermeld op de “UK list of terrorists – wanted persons”:

Gov.uk AL-QUEDA WANTED: 21 sep. 2016 – POB: Iraq a.k.a: (1) ALJARBA, Tarad (2) AL-SHIMALE, Abu-Muhammad Nationality: Saudi Arabian Passport …… MAGHRIBI, Zouheir Nationality: (1) German (2) Moroccan Passport.

Alle bovengenoemde terroristen zijn of op de vlucht naar Idlib, zitten nog in Gaziantep (Turkije) , misschien al op doorreis naar Europa. De laatste is waarschijnlijk door Liwa al Quds in Handarat gedood. Maar daar is geen bevestiging van.

Dit, beste lezers, is het nieuws dat we elke avond krijgen om 8 uur, als het al zo slecht gesteld is met nieuws uit Syrië. Hoe is het dan met de rest van het nieuws dat we krijgen.

Er zijn krampachtige pogingen gaande om “Nep nieuws tegen te gaan, hele items worden ervoor bedacht door de NOS, ook vanuit hogerhand, de politiek dus.

Degene die het “nepnieuws” faciliteren zijn de reguliere media en politiek zelf!

Bedrog noem ik het, over de ruggen en lijken van duizenden Syriërs, Irakezen, Afghanen, Libiërs en ga zo maar door, de lijst is te lang.

 

Bron: NOS, RT, Youtube, Freesuriyah.wordpress.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *