Obama is een moslim

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor obama the soennieten moslim

Er gaan vele verhalen de ronde over Obama, zijn familie, Keniaanse vader. Hij zou niet in de VS geboren zijn maar in Kenia of in Indonesië, waar zijn stiefvader vandaan kwam en waar hij gewoond heeft. Al met al een mysterie, ook al doet hij zijn best om het tegendeel te bewijzen, door documenten, bewijzen etc. Maar eigenlijk is het niet zo heel erg belangrijk, waar hij geboren is.

Meer belangrijk is zijn Moslim achtergrond. Dit wordt soms over het hoofd gezien.

Obama is geboren uit het huwelijk tussen een Amerikaanse en Keniaanse vader (Soennieten moslim) en ook door zijn stiefvader zo opgevoed (dit was wederom een Soennieten moslim). Dus zijn jeugd stond in het teken van het “moslim” zijn.

Dit vind je terug in zijn presidentschap, als je goed de namen bestudeerd, bestaat het merendeel van zijn raadgevers uit Moslims.

We zijn niet langer een christelijke natie”, verklaarde Obama tijdens zijn eerste toespraak aan de moslimwereld in Turkije. Ook noemde hij de VS ,,één van grootste moslimlanden ter wereld”– . Verder verklaarde hij in Turkije dat ,,Amerika niet en nooit in oorlog met de islam zal zijn”, en dat hij de ‘gematigde’ moslims zonder enig voorbehoud accepteert.

In een interview voor de Egyptische televisiezender Nile-tv zei de Egyptische minister van Buitenslandse Zaken, Achmed Aboul Gheit dat Obama hem in een vertrouwelijk gesprek had verteld dat hij een moslim is. Dat zou mede verklaren waarom Obama al geruime tijd roept de term ‘moslim-extremisme’ uit de documenten van de Amerikaanse veiligheidsdienst te willen laten schrappen.

  Tijdens een vergadering met het Pentagon, die ging over de bombardementen op ISIS, barstte Obama zeer luidruchtig en in woede uit tegen Amerikaanse hoge officieren, en verliet duidelijk geagiteerd de vergadering, nadat er opmerkingen werden gemaakt waarbij de koppeling werd gelegd tussen de Islamitische Staat (ISIS) en de islam. Hij kwam vervolgens even later terug met naast zich een belangrijke adviseur, maar zijn gemoedstoestand liet zien dat hij nog steeds zeer verontwaardiging was.De adviseur maakte een paar scherpe opmerkingen naar de vertegenwoordigers van het Pentagon, herinnerde hen eraan dat de president al een zeer drukke dag achter de rug had en daarna verliet zowel zij als de president opnieuw de kamer om vervolgens opnieuw terug te keren en te kennen gaf hoe “ongepast” het was om “te proberen alles wat de islam betreft over één kam te scheren.” De adviseur, die oorspronkelijk niet met Obama naar de briefing was teruggekeerd, verscheen plotseling opnieuw naast hem, evenals de persoonlijke assistente van de president. Deze herhaalde een paar keer dat de vergadering was afgelopen, om vervolgens met Obama te vertrekken. 

,,Wij drukken onze diepe waardering uit voor het islamitische geloof, dat al eeuwenlang zoveel heeft gedaan om de wereld vorm te geven – inclusief in mijn eigen land”,verklaarde Barack Obama voor het Turkse parlement op maandag 6 april 2009. Nooit en te nimmer is er in ruim 230 jaar Amerikaanse geschiedenis ook maar één moslim betrokken geweest bij belangrijke (en minder belangrijke) gebeurtenissen en beslissingen.

Nu dus wel, vanaf 2008 tot zijn laatste zet tegen Rusland.

Afbeeldingsresultaat voor obama's muslim presidency cartoon

Eén ieder rationeel mens zou het niet uitmaken of iemand Moslim, is of niet. Maar in dit geval speelt het geloof mee in de wereldpolitiek. De wereldpolitiek die 8 jaar stond in het teken van soennieten geregeerde landen die seculieren, christen, alawieten, druzen, e.a. de oorlog verklaard hebben, d.m.v. Obama, die goedkeuring gaf aan groepen als: Al-Quda, Al-Nusra, Fateh as Sham en zelfs, komt aan het licht DAESH.

Nee het is geen complot, het zijn de roots van Obama, zijn geloof, geloof doet rare dingen met mensen, 8 jaar hebben we dus deze “moslim”president gehad, die het bewind (moslimbroeder) Mursi steunde, maar helaas voor het Pentagon, of Obama, het grootste deel van de Egyptische bevolking niet.

Adviseur Constitutionele Gerechtshof: ‘Regering Obama werkt samen met terroristen’ – ‘Turkije speelde een  centrale rol bij complot tegen Egypte

De huidige adviseur en voormalige kanselier van het Egyptische Constitutionele Gerechtshof, Tahani Al-Jebali, heeft verklaard dat de belangrijkste reden dat de VS niets onderneemt tegen de Moslim Broederschap gelegen is in het feit dat Obama’s halfbroer Malik achter grootschalige investeringen in en voor de internationale organisatie van de Broederschap zit. Malik Obama –  is lid van de islamitische Da’wa organisatie (IDO), een tak van de Soedanese regering die wordt geleid door oorlogsmisdadiger  president Omar al-Bashir, die zelf lid is van de Moslim Broederschap. ook wordt gezegd  dat Malik Obama lid is van Al-Queda en een vertrouweling van niemand minder dan Osama Bin Laden.

de Islamic Da’wa Organization (IDO), een organisatie die onder auspiciën staat van de omstreden Soedanese president Al-Bashir die wordt gezocht door het International Criminal Court. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken is IDO een terroristische organisatie. Een van de doelstellingen van IDO is de verspreiding van het wahabisme in Afrika.
Malik Obama is ler id van en heeft toezicht op de investeringen van de organisatie, zo stelt een Egyptisch rapport waarin de vicepresident van het Egyptische Constitutionele Hof Tehani al-Gebali wordt geciteerd.

Syrië is ook verloren voor de Obama moslim-adminsitration, het Syrische volk staat niet achter de moslim extremisten, die ondersteund worden door de “moslim”regering van Obama. Obama onderhoudt nauwe banden met Saoedi Arabië en Qatar, de “Founding Fathers” of extremisme en Wahabi geloof .

Er zijn teveel toevalligheden is zijn presidentschap:

  1. Het gevangen nemen en doden, zonder lijk, van Osama bin Laden.
  2.  De oorlog in Syrië, een land geregeerd door een seculiere regering, met ruimte voor alawieten, Druzen en christenen (druzen en alawieten zijn volgens soennieten afvallige).
  3.  Het ondesteunen van het moslimbroederschap in Egypte met als resultaat de (gelukkig) kortdurende regering van moslimbroeder Mursi.
  4.  De eeuwig durende oorlog in Irak en de opkomst van ISIS, in 2013 hebben ze binnen 24 uur Irak en delen van Syrië veroverd..Zonder plan?
  5. De chaos in Europa, het extremisme, de uitbreiding van extremistische moskeeën in heel Europa, de aanslagen, jongeren die afreizen naar het kalifaat.
  6. De afkeer van Rusland en Poetin, die zijn spel doorzien en de enigste wereldmacht momenteel, die voor vrede kan zorgen en dit ook doet in Syrië.
  7. Het laten vallen van de “donkere”bevolking in de VS, ze zijn nog armer en gewelddadiger geworden.

Yes we can and he did it, 8 jaar lang.

Uitspraken van de nieuwe President (elected) Trump:
Het begon allemaal met een  interview, op 13 juni j.l, met Fox toen zei Trump: “Kijk, we zijn 8 geleid door een man is die ofwel niet stoer, niet slim is , of hij heeft iets anders in gedachten. En dat iets anders in gedachten – je weet wel, kunnen mensen niet geloven , veel mensen kunnen niet geloven of het waar hebben dat  dat president Obama handelt de manier waarmee hij omgaat met islamitisch terrorisme, ik  heb geen woorden  voor zijn handelen m.b.t.  ‘radicaal islamitische terrorisme.’ Er is iets aan de hand. Het is ondenkbaar. ” Deze woorden van Trump zijn niet uit de lucht gegrepen, al vind en vond het andere kamp van Clinton, dit wel natuurlijk. Maar de “vrije” soevereine staten zoals Syrië en Egypte zijn blij met deze uitspraken. Iets wat we al 6 jaar weten wordt eindelijk gezegd en nog beter het “moslim”presidentschap van Obama is ten einde, niet dat we natuurlijk helemaal blij moeten zijn met Trump, m.n. inzake Israël.

Gerelateerde afbeelding

We zien wel hoe het verder gaat, moeilijk voorspelbaar, maar één ding is (bijna) zeker, we zijn af van de moslim president in de VS, die voor oorlog en geweld gezorgd heeft en wij nu zijn laatste stuiptrekking beleven met het uitzetten van Russische diplomaten. Ook een laatste gefrustreerde daad om bij de VN de resolutie over Palestina door te laten gaan, hiermee bewijst hij Nethanyahu zijn moslim zijn!

Bronnen: Youtube, xander, Trouw, Us Politico

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *