Erdogan heeft bewijs dat de EU ISIS steunt.

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

ISIS Defectors: Inside Stories of the Terrorist Caliphate

Over dit bericht moet ik echt lachen, maar treurig is wel! Natuurlijk steunt de EU/NATO en VS ISIS. Vanaf het begin, zijn ze gesponsord, maar Turkije steunt ook ISIS, dat heb ik aangetoond met mijn artikel op de Uitpers:

Erdogan en NAVO bondgenoten van IS.
Daarin wordt precies beschreven waarom Erdogan en de EU, beiden ISIS steunen. Vergeet niet dat Turkije nog steeds een bondgenoot van de NAVO is.

Erdogan is de EU en VS nu liever kwijt dan rijk, immers zij steunen de koerden en Erdogan voert een nietsontziende oorlog tegen de koerden.

Hij heeft het nu op een akkoordje met Poetin gegooit, hij zit namelijk klem tussen NAVO en Rusland. Dus “for the time being”, is hij nu de geo-politieke vriend van Rusland. Hoe lang dit “vriendschapsverdrag” gaat duren, hangt van vele factoren af, de vluchtelingendeal is inmiddels op non-actief gezet, wat ook een schaamteloze vertoning was. Weten jullie het nog: Merkel op bezoek Erdogan in het vluchtelingenkamp?

Voor 2017, ziet de geopolitieke wereld er in ieder geval niet rooskleurig uit. We wachten af.

Hieronder een stuk uit het artikel:

Gerelateerde afbeelding

Turkse ex-politiechef klapt uit de biecht

Een voormalige senior terrorismebestrijdingambtenaar in Turkije is uit de biecht geklapt. Hij vertelt dat Turkije en de NAVO de Islamitische Staat (IS, ook ISIS en Daesh genoemd) gesponsord hebben als geopolitiek instrument, om de regionale invloed van Turkije uit te breiden en om mogelijk te maken dat president Recep Tayyip Erdogan zijn politieke tegenstanders kon uitschakelen.

Ahmet Sait Yayla  – was hoofd van de “Counter-Terrorism and Operations Division”  van de Turkse nationale politie tussen 2010 en 2012, voordat hij hoofd werd van de afdeling Openbare Orde en Criminaliteitspreventie tot 2014. Eerder had hij in de Counter-Terrorism and Operations Division gewerkt als een “mid-level manager” voordat hij hoofd werd van de politie in Ankara en Sanliurfa.

In interviews met het blad “Insurge intelligence”, onthulde Yayla dat hij er persoonlijk getuige van was geweest dat de Turkse staat IS sponsort. Dit leidde hem ertoe om af te treden. Hij besloot klokkenluider te worden, speciaal na het autoritaire optreden van Erdogan, na de mislukte militaire staatsgreep afgelopen juli. Dit is de eerste keer dat de voormalige terrorismebestrijdingchef onthult wat hij weet over de steun van de Turkse regering aan de islamitische terreurgroepen.

Turkije, een logistieke vrijhaven voor ISIS

Turkije, een belangrijk lid van de NAVO en vermeende bondgenoot van het Westen in de strijd tegen ISIS, is nu uitgegroeid tot een veilige haven voor jihadisten: “ISIS heeft een grote logistieke basis in Gaziantep, waar bv. alle uniformen worden gemaakt, wellicht  meer dan 60.000 in de afgelopen twee jaar.” Heelder appartementsblokken worden bewoond door jihadisten die zelfs niet de moeite doen zich te verbergen onder de lokale bevolking. Ze lopen rond in hun opvallende kledij, scheren zelfs hun baarden niet af en steken naar believen de grens met Syrië over.

De NAVO en de terreur

Waarom zou Turkije ISIS financieren, de terreurgroep heeft in de afgelopen jaren immers ook Turkije aangevallen en doelen en mensen binnen Turkije geraakt? Yayla speculeert dat politieke corruptie op het hoogste niveau van de regering Erdogan de nationale veiligheid van de Turkse maatschappij heeft uitgehold. “Ik denk dat Erdogan een nieuwe Turkse staat wil oprichten, een amalgaam van salafisme, sjiisme en politieke islam”, aldus Yayla. “Vergis je niet. Voor Erdogan, is de politieke islam slechts een handig hulpmiddel om zijn draagvlak in Turkije te consolideren. En het is nu zijn belangrijkste instrument om te gebruiken tegen alle binnenlandse oppositie tegen zijn bewind. In het bijzonder de Koerden, die een krachtige strijdmacht tegen ISIS vormen “.

Het meest storende van alles is de oorverdovende stilte van de NAVO. In reactie op de beweringen dat de Turkse staat ISIS sponsort, houdt een NAVO-woordvoerder zich van den domme en beschouwt hij Turkije als een slachtoffer: “Turkije is de NAVO-bondgenoot, die het meest direct is blootgesteld aan het geweld en de instabiliteit in Syrië en Irak. Alle andere bondgenoten helpen Turkije te beschermen met een reeks maatregelen, waaronder de inzet van het Patriot raketafweersysteem. De strijd tegen ISIS vereist een alles omvattende en  volgehouden inspanning, met inbegrip van het afsnijden van de illegale financiering van ISIS en van de toestroom van buitenlandse strijders. Turkije levert daar een cruciale bijdrage aan, door onder andere NAVO-bondgenoten toe te laten op luchtmachtbasis van Incirlik en door de veiligheid van zijn grens met Syrië te versterken. Op onze recente top in Warschau, heeft de NAVO besloten dat onze AWACS-vliegtuigen zullen bijdragen aan luchttoezicht en radardekking van  de “Globale Coalitie”. We hebben afgesproken ook de training te intensiveren van Iraakse officieren, ook in Irak. De Turkse regering heeft hulp aangeboden via  opleiding op basissen in Turkije. “

De NAVO, zo blijkt echter, heeft geen interesse in onderzoek naar de systematische sponsoring van ISIS vanuit het hart van de alliantie.

Ondertussen, betaalt Ahmet Yayla een hoge prijs om uit te spreken, als klokkenluider. Na dat zijn zoon gedetineerd is op ongefundeerde beschuldiging van terrorisme, is de Turkse regering nu een escalatie begonnen in haar campagne tegen de voormalige chef van de terrorismebestrijding, door hem via de door de staat gecontroleerde media publiekelijk te bestempelen als een terrorist.

Yayla getuigde voor de Subcommissie Europa, Eurazië en Opkomende Bedreigingen van het Amerikaanse Congres over de toenemende aanwijzingen dat de mislukte coup van juli in Turkije werd “opgezet” door elementen van Erdogan’s eigen regering. De volgende dag, werd via het door de Turkse staat gerunde persbureau “Anadolu Agency” de beschuldiging geuit dat Yayla een “vermeend lid van de Fethullah Terrorist Organisation (FETO)”, onder leiding van Fethullah Gülen zou zijn.

“Erdogan bestempelt iedereen die tegen hem is als gülenist. Ik ben geen gülenist. Ik ben gewoonweg enkel een regelmatig praktiserende moslim“, aldus Yayla. Zijn echte misdaad is zijn hardnekkigheid waarmee hij het terrorisme bestrijdt, wie er ook verantwoordelijk voor is.  Het is Erdogans regime dat tot over de oren in het terrorisme is verwikkeld en allerlei sprongen maakt: een mislukte coup, Gülen, en wat door velen vergeten wordt, de al jaren durende vervolging van de semi-seculiere geloofsgroep van de alevieten, die van veel rechten worden beroofd en ook als aanhangers van Gülen worden bestempeld!

De NAVO en Europa blijven het regime van Erdogan beschermen in de zogenaamde ‘oorlog tegen IS’. De zogenaamde dictator Assad en dictator Poetin, staan in de weg bij deze “vuile”deals. “Regime-changes” moet doorgevoerd worden, anders zou de waarheid aan het licht komen en het eenzijdige streven naar wereldheerschappij van VS, tezamen met hun “vazal”staten van de EU, zou niet meer werken!

Voor het hele verhaal lees: oor de oorspronkelijke tekst zie: https://freesuriyah.wordpress.com/2016/09/23/een-klokkenluid-vertelt-hoe-de-navo-de-grootste-bondgenoot-is-in-het-bewapenen-en-financieren-van-isis-en-de-fake-coup-van-gulen-2/

Of: http://www.uitpers.be/artikel/2016/09/25/erdogan-en-navo-bondgenoten-van-is/

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *