Franse delegatie arriveert in Damascus .. Bevrijding van Aleppo bewijst de overwinning van Syrië op terrorisme

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Damascus – Hoofd van een Franse delegatie, die afgelopen donderdag in Syrië is aangekomen, Thierry Mariani zei dat de bevrijding van Aleppo het bewijs  is voor de overwinning van het Syrische leger op het terrorisme, waarbij hij ook de nadruk legt op de noodzaak om een dialoog te starten tussen alle Syrische groepen.

In een persverklaring bij aankomst van de delegatie op het kruispunt van de Syrisch-Libanese grens Jdeidet Yabous,  onderstreepte Mariani het belang om vrede te bereiken in Syrië en het overbrengen naar het westen van de realiteit over  wat er gebeurt aan de grond, evenals de overwinningen van het Syrische leger in Aleppo laten zien aan het publiek in Europa.

Nicolas Dhuicq zei dat dit zijn derde bezoek aan Syrië was en uitte zijn gelukwensen over de bereikte situatie in Syrië en haar overwinningen.

De leden van de Syrische Volksvergadering, Maha Shbeiro en Nidal Hmeidi, die de delegatie ontvingen benadrukte het belang van dit bezoek in het openbaren van de realiteit van de gebeurtenissen in Syrië en het blootleggen van de rol van Turkije, Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten en andere Europese staten in het verlenen van steun en financieren van terrorisme, wat aangeeft dat het terrorisme geen religie is en het  verspreid kan worden over de hele wereld.

De delegatie bestaat uit parlementariërs en journalisten die Aleppo zullen bezoeken om de stad te inspecteren nadat het Syrische leger weer de volledige controle heeft over Aleppo.

Bron: SANA

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *