Franse delegatie in Aleppo

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Aleppo’s Gouverneur Hussein Diab heeft afgelopen vrijdag een ontmoeting gehad met de Franse delegatie die momenteel een bezoek brengt aan Syrië en liet de blijdschap van de burgers van Aleppo zien, de overwinning op het terrorisme die vele slachtoffers gemaakt heeft,  afgelopen jaren in Aleppo.

Hij voegde eraan toe dat de overwinning van  Aleppo  mogelijk gemaakt werd dankzij de standvastigheid van de Syriërs en de offers die het Syrische Arabische Leger gemaakt heeft  en dat het een stap in de richting is voor de eindoverwinning en de nederlaag van het terrorisme in  Syrië.

Diab presenteerde een historisch overzicht van Aleppo, dat werd blootgesteld aan systematische terrorisme gericht tegen de geschiedenis en beschaving van de stad, hij deed een beroep op de delegatie om de waarheid van wat er gebeurt en gebeurde in Syrië aan de Franse en Europese burgers te over te brengen.

Voor zijn deel,  wees het hoofd van een Franse delegatie Thierry Mariani  erop dat het verslaan  van het terrorisme in Aleppo een keerpunt is, niet alleen voor Syrië, maar voor de hele wereld, en dat wat  Syrië bedreigd is een bedreiging voor de hele wereld is, in het bijzonder  de aanwezigheid van de sponsors van terrorisme, eraan toevoegend dat de delegatie verheugd is  Aleppo te bezoeken, dat deel uitmaakt van het werelderfgoed.

De delegatie bezocht een aantal historische en religieuze plaatsen in Aleppo waar ze werden ingelicht over de gevolgen van de terreur aanslagen die archeologische en historische locaties in de stad getroffen hebben.

In een verklaring aan  de SANA verslaggever, vertelde en bevestigde de leden van de delegatie dat het leed als gevolg van de vernietiging dat Aleppo getroffen heeft en de waarheid over de situatie in Syrië, met name in Aleppo zal worden vertelt aan het Franse volk.

Bron: SANA

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *