President al-Assad: De opinie ten aanzien van Syrië veranderd: Onze missie is elke centimeter van Syrië te bevrijden

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

President Bashar al-Assad heeft in een interview met de Franse media , gezegd, dat alles in de wereld aan het veranderen is, op elk niveau, lokaal en regionaal m.b.t. de internationale betrekking met Syrië.

In een verklaring aan de Franse media, voegde president al-Assad eraan toe dat de missie, volgens de grondwet en in overeenstemming met de wetten is , om elke centimeter van Syrië te bevrijden.

https://www.youtube.com/watch?v=BdphcZh6h_4

Hieronder een beknopte weergave van de verklaring, zie het hele interview hierboven:

Vraag: U hebt net een ontmoeting gehad met een Franse delegatie van Kamerleden. Denkt u dat dit bezoek invloed zal hebben op de Franse positie over Syrië?

President Assad: Dit is een vraag voor de Fransen. We hopen dat elke delegatie die hier zou komen, de waarheid inziet over wat er gebeurt en gebeurd is in Syrië de afgelopen jaren, sinds het begin van het conflict  zes jaar geleden en het probleem is  dat er geen betrekkingen met  Frankrijk meer zijn , er is geen  ambassade in Syrië of Frankrijk, dus het is alsof … het een blinde staat (Frankrijk) is. Hoe kun plannen ten aanzien van je beleid  smeden voor een een bepaalde regio als je ze niet kunt zien? Dus als je blind bent? Je hebt elkaar nodig, elkaar te zien, elkaar te spreken. Het belang van deze delegaties is dat zij de “ogen en oren zijn van en de staat, land en Frankrijk vertegenwoordigen. Maar het hangt af van de staat; wat ze doen en wat ze willen zien Of dat  begraven blijven in hun  struisvogelpolitiek. De Europese staten, waaronder ook Frankrijk, willen  de waarheid niet vertellen aan hun burgers.

Maar alles in de wereld is nu aan het veranderen op elk niveau, lokaal,  regionaal en  internationaal m.b.t  Syrië. Tot op dit moment heeft de Franse regering haar  positie niet veranderd. Ze verkondigen nog steeds de (oude) oorlogstaal die is losgekoppeld van onze werkelijkheid. Daarom hebben wij de hoop dat er iemand opstaat in de Europese staten die naar deze  delegaties wil luisteren, naar de feiten. Ik heb het niet over mijn mening, ik heb het over de realiteit in Syrië. Dus, we hebben nog steeds hoop, dat er iets veranderd in Frankrijk, en alle andere EU staten, die nog deze “oude” politiek aanhangen.

Vraag: : Is er een boodschap  die U wilt geven naar Frankrijk en andere EU staten?

President Assad: Ik denk dat als ik een boodschap wil sturen naar Frankrijk en andere EU landen, naar de politici, zal er vanzelfsprekend één ding gezegd moeten worden: dat je moet werken voor de belangen van de Syrische burgers maar de laatste zes jaar is de situatie zo erg en gaat het in de andere richting, omdat de Franse politiek de Franse belangen heeft geschaad. Dus, voor het Franse volk en alle Europese volkeren , zou ik zeggen dat de mainstream media heeft gefaald in het grootste deel van het Westen. Het verhaal is ontkracht door de realiteit  er is nu een grote alternatieve media, daar moet je op zoek naar de waarheid. De waarheid was het belangrijkste slachtoffer van de gebeurtenissen in het Midden-Oosten, met inbegrip van Syrië. Ik zou iedere burger verzoeken in Frankrijk en Europa te zoeken naar de werkelijkheid, de echte informatie, via de alternatieve media. Wanneer ze zoeken naar deze informatie, kunnen ze effectiever omgaan met hun regeringen, of in ieder geval niet toe te staan ​​dat sommige politici hun politiek  baseren op leugens. Dat is wat wij denken en dat was het  allerbelangrijkste  is  en was in de afgelopen zes jaar.

Lees het hele interview op Sana, of bovenstaande video op YouTube.

Bron: Sana, Youtube.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *