Waarom willen de VS een 3e WWIII uitlokken?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the WWIII bij de elite

Ja, dat is vraag die vele mensen bezig houdt! Waarom, is Poetin echt zo slecht? Vormen zij echt een bedreiging voor Europa en de wereldvrede! Het antwoordt is NEE, Rusland, Poetin en haar regering willen geen oorlog, zij zijn niet uit op de totale vernietiging. Het is de VS en haar bondgenoten die uit zijn op de vernietiging van Rusland en bovenal willen zij de globale heerschappij over de wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=unHa7udkHos

Dit was alles al uitgedacht in 2001, of eigenlijk al veel langer, na WWII is dit proces al in gang gezet. Maar nu staan we aan de vooravond van WWIII, de NWO (Nieuwe Wereld Orde, aangekondigd door Bush sr.)

Als je goed naar Poetin luistert, (deze video is van afgelopen zomer, St. Persburg forum) vertelt hij je waarom en hoe de VS Rusland willen afstraffen, met oorlog, om de doodsimpele reden, Rusland verzet zich tegen de “Globalist NWO, de bankiers, die eigenlijk de wereld regeren. Als je de geschiedenis van Europa en de VS begrijpt, dan begrijp je dat Rusland een doorn in het oog is van deze NWO. Rusland dat het globale experiment, Syrie, kapot gemaakt heeft, door de regering van Syrie te helpen, tegen de terroristen, ISIS, die gemaakt en getraind zijn door de VS en NAVO. Net als al-Queda en Osame bin-laden gemaakt zijn door de VS, net als Abu-Bakr-al-Baghdadi (mooie naam toch al-Baghdadi).

Fake, nep, alles om de banken en de wereldeconomie (lees de VS en Eu) te redden, alles halen ze uit kast, over lijken gaan ze en de bevolking die interesseert ze totaal niet. 2 Werelden zijn er, de rijken globalisten, NWO en de armen (bevolking). Alles is een een spel, die de rijken NWO uitdenken, om zo wereldheerschappij te behouden, een soort monopolie, met als inzet: miljoenen mensenlevens.

Ziek? Ja behoorlijk en als we niet uitkijken en er iets tegen ondernemen, krijgen we een derde wereldoorlog. Obama’s laatste dagen (als het zijn laatste zullen zijn), staan in het teken van oorlog:

  1. Sancties tegen Syrië, vandaag
  2. De grootste troepenmacht sinds de 2e wereldoorlog is naar Polen gestuurd (zie bijgevoegde video).
  3. De manipulatie door de democratische media (CNN, BUZZFEED etc), schandalen verzinnen voor Trump.
  4. Georganiseerd demonstraties, door organisaties van George Soros (die kennen we wel, de grootse manipulator voor “Color Revolutions” en “Regime changes”.
  5. De total ondergang van de “vrije pers”, overal in de VS en Europa.
  6. Europa dat eigenlijk geannexeerd is door de VS en NAVO, de burgers monddood zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=VbcZ_Z5hglg

En dan de laatste en grootste oorzaak voor komende generaties: De industriële revolutie 4.0.

50-75% van werkende bevolking zal werkeloos raken als gevolg van deze technologische robot revolutie: Fabrieken met robots, postpakketen met drones, internet mail (post), verdwijnen van winkel (internetwinkels), robot voor ouderen, zelfrijdende auto’s, de totale overgave aan de overheid, die zal bestaan uit enkele mensen van de NWO. Controle via bank, chip, irisscan, een superstaat uit robots en NWO elite.

Wereldregering

Kaart met supranationale organisaties.

Vlag van de Verenigde Naties.

Een wereldregering is een organisatie die voor de gehele wereld of een zeer groot gebied de macht heeft om wetgeving tot uitvoering te brengen. Een dergelijke regering bestaat niet. De Verenigde Naties worden door sommigen gezien als een poging om een wereldregering te vormen.

In antimaçonnieke geschriften, zoals van de hand van Leo Taxil, wordt de vrijmetselarij verweten een organisatie te zijn, die in het geheim tracht de staatsmacht te verwerven, of de transformatie van de samenleving wil bewerkstelligen op weg naar één grote wereldregering.

Ook zijn er mensen die de Bilderberggroep verwijten dat ze buiten de democratie om besluiten nemen en (deels) de richting bepalen van de wereldpolitiek, als het ware dat ze een soort van ongekozen wereldregering vormen die de touwtjes in handen heeft.

George Bush sr.:

Het zwaartepunt van de Bush-regering kwam toen op 2 augustus 1990 Irakese tanks en soldaten de oliestaat Koeweit binnenvielen en Koeweit zich enkele uren later gewonnen gaf. De Iraakse president Saddam Hoessein verklaarde dat Koeweit voortaan een provincie van Irak was. Hierna ontstond er grote internationale ophef en onder leiding van Bush verenigden 34 landen, waaronder Nederland en België, zich in een coalitie tegen Irak. Bush proclameerde een ‘nieuwe wereldorde’ waar geen plaats in was voor dictators en waar de sterke landen de zwakkeren zouden beschermen. De voorloper van wat we nu zien. Zijn zoon George Bush Jr. proclameerde in 2001 het aanvallen en vernietigen van the “axes of evil”.

As van het kwaad (Engels: Axis of Evil) is de kwalificatie die de regering van de Verenigde Staten sinds 29 januari 2002 geeft aan landen waarvan de regering zich in de ogen van de VS schuldig maakt aan het beschermen van terroristen. De term werd voor het eerst gebruikt door George W. Bush in zijn State of the Union-toespraak van 2002.[1]

De term is bedacht door een tekstschrijver van Bush, David Frum, die aanvankelijk de woorden “as van de haat” voor ogen had. Het woord as is een verwijzing naar de asmogendheden uit de Tweede Wereldoorlog.

De kwalificatie gold aanvankelijk voor de volgende landen:

Op 6 mei 2002 voegde John R. Bolton er de volgende landen aan toe:

Irak werd in 2003 door de Verenigde Staten binnengevallen en wordt sindsdien niet meer tot de ‘as’ gerekend. In 2003 stopte Libië met haar massavernietigingswapensprogramma en verbeterde Moammar al-Qadhafi de relatie tussen Libië en het Westen. Sindsdien wordt ook Libië niet meer tot de ‘as’ gerekend. Dat is veranderd nadat na de  color revolutie in Libië in 2011 de regering-Qadhafi, met Westerse steun, afgezet is.

De rest weten we, een wereld in oorlog dankzij de 2 Bushes, de VS en de volgzame NAVO. De NWO is aan het werk!

Bron; Wikipedia, Youtube

 

 

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *