Een vredesmissie naar Aleppo

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De reis onder de naam “Tour ter ere van de bevrijding van Aleppo” is gepland voor Pasen en de Dag van de Onafhankelijkheid (17 april) van Syrië.

De  organisator van de tour naar Aleppo is activist Jamal Daoud. Hij komt uit het Midden-Oosten, maar woont al zijn hele leven in Australië. Jamal zegt dat de reis  absoluut veilig is, er wordt bescherming geboden door Syrische soldaten, van het SAA, gedurende de hele reis. En om zijn woorden te bevestigen, brengt hij het feit dat hij herhaaldelijk soortgelijke missies georganiseerd heeft, toen het zelfs  nog onder de controle van militanten en terroristen (gedeeltelijk).

De groep bestaat nu reeds uit 10 mensen.

– Tot op heden, hebben ondertekend, om te gaan:  drie Australiërs, twee Nederlanders, 1 Noors, 1 Amerikaans, 1 Fins burger en 1 uit Oekraïne.

Фото: ©L!FE
Een Tour, als deze, is erg belangrijk voor Syrië , omdat ze je in staat stellen om uit  eerste hand niet alleen de schoonheid van het Midden-Oosten te zien , maar ook de feiten van wat er gebeurd is in Syrië en de situatie in het land te zien.  Daoud gaf een voorbeeld, toen ik Syrië bezocht met  Australiërs veranderden hun mening over Assad en de Russische regering positief, ondanks het feit dat er sterke anti-Russische en anti-Syrische propaganda van Australië.

Opgemerkt dient te worden, dat een deel van het geld van deze tour, worden gegeven  aan charitatieve doelen in Syrië voor degenen die dakloos zijn, medische hulp gebruiken, goederen etc.

Bron: Life.ru

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *