Syrische vrouw vertelt haar verhaal van foltering, verkrachting, Onderdrukking onder Amerika’s gematigde FSA “rebellen” In Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor FSA terroristen

Terwijl de westerse  media blijft schrijven over terroristen, die zij rebellen noemen, in Syrië en hen af te schilderen als zijnde gedeeltelijk gematigd en deels extreem, is de realiteit van de situatie zo klaar als een klontje, het zijn gewoon terroristen, de FSA en alle andere groepen, geïnspireerd door de wahabi ideologie.

Het toppunt van de “leugenmachine” was het verhaal dat vrouwen in oost-Aleppo zelfmoord zouden plegen, omdat zij het leger van Assad vreesde, het tegendeel is waar, hieronder het relaas van een 21 jarige Syrische vrouw, die werd gedwongen om te leven met Amerika’s “gematigde” FSA rebellen, die nu zo beschaamd is over haar verschijning, na te zijn gemarteld en verbrand door de vrijheidsstrijders van Amerika. Dat ze haar gezicht, verwoest, bedekt houd tijdens haar interview en in het dagelijkse leven. Zoals De Syrische journaliste (een Syrische leven in Syrië), Afraa Dagher schreef voor Syria nieuws:

Het moet de kijkers te overtuigen dat FSA “jihadisten”  hetzelfde zijn , en misschien nog wel  erger, dan die afschuwelijke  “ISIS.”

Het leven in het voorheen bezette gebied van de zogenaamde gematigde rebellen in de oostelijke wijken van Aleppo, bezet door de NAVO-strijdkrachten/VS, ze (terroristen) waren gefinancierd door hen, was geen vrijheid, geen revolutie en geen democratie, het was een afschuwelijke “terroristische bezetting” CNN en anderen leugen media’s in het westen, hebben schuld aan het beeld en misleiding, tegenover de Amerikaanse en Europese bevolking en indirect schuld aan het vermoorden van duizenden Syriërs. Dit waren de monsters die de VN speciale gezant: Stefan de Mistura onderdak wilde geven in Europa, nadat hij zichzelf, demonstratief aangeboden had, als menselijk schild te zijn voor terroristen “… Hij was klaar voor het begeleiden van deze terroristen naar “veilige gebieden zoals Idlib, of Europa”.

Zijn aanbod werd gedeeld door alle, internetsite’s van de reguliere media en toen hij zijn vreselijk plan niet kon uitvoeren, tijdens de humanitaire pauze door Syrië en Rusland,  hoorde je geen woord meer erover, Syrië  bestond voor de westerse media en politici alleen uit (oost) Aleppo en terroristen.

Het verhaal op de video, is slechts 1 verhaal, er zijn er honderden. Zij is dapper genoeg om te getuigen, van haar eigen marteling. Ze is volledig bedekt, tot aan het einde, toen ze haar handschoenen uit deed. Dan zien we dat haar vingers  allemaal gebroken zijn  en haar botten niet gespalkt werden . Ze vertelt hoe de terroristen, de FSA gematigde rebellen,  Syriërs van gebouwen gooiden, hoe vrouwen gestenigd werden tot de dood.

Nogmaals, het was niet alleen ISIS, zoals het westen ons doet willen geloven, het was ook de FSA, Al-Queda, Al-Nusra, Fatah-as-Sham, zij deden het allemaal, zonder uitzondering!


(Op Youtube, is de Video te bekijken met Engelse ondertiteling)

Een beknopte vertaling en transcriptie van de video:

Ze hebben de sharia opgelegd aan ons (Al-Nusra en FSA). Ze hebben ons uitgehongerd en als men een brood gestolen had, om te eten, werd zijn hand afgehakt. Voor vrouwen was het niet toegestaan ​​om te trouwen met onze eigen mannen, met onze eigen mensen, onze eigen keuzes. We kregen te horen dat we met hen moesten trouwen (dit alles in oos-Aleppo, de zogenaamde rebellen = terroristen).

Zij dwongen ons tot ‘sex jihad’! Dit gebeurde met veel van mijn vriendinnen. En ze namen onze kinderen mee, om te gaan vechten en indoctrineren. Sinds twee jaar heb ik mijn zoon niet gezien. Ze hebben hem gestolen. Het al-Nusra front deed dat. Vrouwen die weigerden te gehoorzamen werden gemarteld … onthoofd en hun afgehakte hoofden in auto’s  gezet, die ze lieten rondrijden, in de stad als een les voor andere vrouwen.

Ze hebben ons uitgehongerd ons en stalen onze huizen en alles in onze huizen.

Ze vermoordden mijn man. Ze namen zijn lichaam mee naar Turkije en later stuurde ze zijn dode lichaam terug naar mij, zonder zijn organen. De organen werden verkocht!

Alles was taboe en verboden. Ik was verbrand door een gastank, maar er was geen dokter die me zou kunnen behandelen. De wetenschap was taboe. Ik  ging naar een arts die ik kende van vroeger en vroeg om hulp, maar hij weigerde mij te behandelen, hij zei dat onder de nieuwe regels, het taboe was, om het lichaam van een vrouw te zien.

Ik ben nu  21 jaar oud. Kijk naar mijn handen. Ik werd een medische  behandeling geweigerd en ben verbrand. Ik verloor mijn uiterlijk. Wie zou me nu willen trouwen? “

Zoals Afraa Dagher schrijft:

Amerika’s en de EU/NAVO haar nalatenschap zal voortleven in de brandwonden, littekens, van verminkte handen van deze jonge vrouw, evenals  de geestelijke marteling.  De VS en hun leugenachtige media zouden haar  blijven  misbruiken, om de terroristen af te schilderen als “gematigd” Maar, gelukkig, weten steeds meer en meer mensen de waarheid van wat de VS en haar Europese bondgenoten hebben gedaan om het Syrische volk te misbruiken en te doden. De huidige media en politiek zullen een  langzame dood sterven, door de leugens en moorden van miljoenen onschuldige burgers die zij  misbruikt hebben voor propaganda!

Bron: Brandon Turbeville, Afraa Dagher (Video Sputnik)

Brandon Turbeville – article archive here – is the author of seven books, Codex Alimentarius — The End of Health Freedom, 7 Real Conspiracies, Five Sense Solutions and Dispatches From a Dissident, volume 1 andvolume 2, The Road to Damascus: The Anglo-American Assault on Syria, and The Difference it Makes: 36 Reasons Why Hillary Clinton Should Never Be President. Turbeville has published over 950 articles on a wide variety of subjects including health, economics, government corruption, and civil liberties. Brandon Turbeville’s radio show Truth on The Tracks can be found every Monday night 9 pm EST at UCYTV. His website is BrandonTurbeville.com He is available for radio and TV interviews.

Afraa Dagher is een onafhankelijke journaliste, die bericht vanuit Syrië

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *