Duitsland een land in oproer

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

resettlement-2

Een document van: bamfResettlement-4.jpgResettlement-5.jpg

Er komen diverse geluiden uit Duitsland, vanuit de bevolking broeit het, op links en rechts. 24  September zijn er de verkiezingen, heeft Angela Merkel, bekend gemaakt, maar zal de regering zijn positie wel kunnen houden tot september?

Via een betrouwbare bron, die documenten in kon zien, zien we in de bovenstaande foto’s – documenten, dat de Duitse regering veel te verbergen heeft en niet open en eerlijk is tegen haar bevolking, zoals ik in 2015 al schreef, is de vluchtelingencrisis vooraf gepland:

De vluchtelingencrisis alles vooraf gepland!

Je leest het elke dag om je heen , in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!
Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!!
Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië.

De oorlogen in bovengenoemde, zijn vooraf gepland, jazeker, aangekondigd door George W. Bush, de “Axis of Evil ” speech 29 Januari 2002 , vergeet dit niet…En inderdaad het plan loopt voorspoedig, totdat onverwachts Rusland in grijpt en Amerika voor gek zet in Syrië. Rusland het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland, door de MH-17, waar het bewijs nog niet voor gevonden is!Maar terugkomend op de vluchtelingen…Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon..Turkije heeft nu op een dealtje gegooid met Europa, met de EU en krijgt 3 miljard voor het vluchtelingenprobleem..Echter is Turkije al maanden zo niet een jaar lang al bezig de vluchtelingenkampen te ontruimen, d.m.v. de zogenaamde gematigde rebellen (die overigens nooit bestaan hebben, vanaf het begin was er geweld van hun kant op de Syrische bevolking en soldaten).

Strategische georganiseerde migratie, wapen van terreur:
Na het lezen van de titel, kun je denken dat het niet beschrijft waarmee Europa onlangs is geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen en opportunisten, de invasie van de Balkan over land en over zee en vervolgens verder over weg , proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk en Scandinavië bereiken met alle mogelijke middelen.

Concluderend: Het is een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa zwak te maken, dit gebeurd op alle fronten: de vluchtelingen, het volkswagenschandaal, voor het schandaal had Duitsland één van de sterkste economie van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar moest de VS natuurlijk een stokje voor steken. Nu keldert de welvaart naar een dieptepunt, het bijna failliete Volkswagen concern, met als gevolg werkeloosheid, tel daarbij op de stroom vluchtelingen!! (metro nieuws).Einde bericht

Maar het kan nog gekker, blijkt uit de documenten boven. Het is inderdaad een vooropgezet plan, het is eigenlijk gewoon ordinaire “hervestiging”, je kunt het zelfs geen immigratie meer noemen. Nog voor de grote “invasie” van  september 2015, was, volgens de officiële  documenten van de BRD er al sprake van minstens 5000 en verdere 10.000, opname van vluchtelingen en we weten allen wat dit voor verdere gevolgen heeft gehad, toen “Frau” Merkel iedereen zomaar uitgenodigd heeft om naar Duitsland – Europa te komen!

Een plan, zeker is het dat, al lang geleden bepaald! Europa is aan het vergrijzen, door WWII, daarna de propaganda welvaart, 1 of misschien 2 kinderen zijn genoeg! Nu is het zover en heeft Europa ” migranten nodig” . Duitsland is het ergste aan toe, gezien de enorme verliezen in WWII.

Dus nu zitten we met veel mensen uit een (bedoeld wordt de Wahabi ideologie, daarvan zijn de meeste gevlucht in Syrie e.a.) Moslim-cultuur, die vaak vrouw-onvriendelijk, homo-onvriendelijk, westerse-cultuur-onvriendelijk zijn. Hoe dachten ze dit op te lossen? Dat gaat niet, het wordt dus wij of zij. Verder de zogenaamde oorlog met Rusland. Wat enorm dom is en verkeerd uitpakt in Duitsland, van oudsher hebben de Duitser goede betrekkingen met Russen (denk ook aan de Rusland Duitsers).

De mensen zijn boos en onzeker geworden en de regering, m.n. die van Duitsland doet niets. Een broeinest voor rechtsradicalen, links-radicalen. Er zal nog heel veel onrust komen in Europa, je zou bijna zeggen: bereid je voor op een “burger” oorlog!

Sarha Wagenknecht(die Linke)  ziet het als volgt:

Sahra Wagenknecht

De Duitse oppositieleidster Sahra Wagenknecht zei afgelopen dinsdag het volgende over de (NAVO) in het kielzog van de controversiële opmerkingen van de Amerikaanse president Donald Trump’s met het oplossen met betrekking met Rusland:

“De NAVO moet worden ontbonden en vervangen door een systeem van collectieve veiligheid met inbegrip van Rusland, die een deel uit moeten maken van de NAVO, of een nieuw systeem.

Wagenknecht, die de oppositie Linkse Partij in het parlement leidt, voegde eraan toe dat de opmerkingen van de Amerikaanse president “genadeloos  de fouten en mislukkingen laten zien van de [Duitse] federale overheid.”

Dit zegt veel van een “Linke”, die President Trump gelijk geeft!

Bron: Global Research, en andere bronnen bij de redactie bekend, Metro nieuws.

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *