Soros – Clinton, Trump en Putin

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Soros

 

Soros  zijn doel, was samen met Hilary Clinton om de wereld een elite globalisten paradijs te maken maar Donald Trump gooide roet in het eten!

 

De Soros en Clinton familie zijn verenigd onder één gemeenschappelijke doel de wereld onder de controle van een ” elite super klasse”  te brengen, met het wegnemen van belemmeringen voor onderwerping als: nationale identiteit, grenzen, religie en traditionele familiewaarden.

Voor Soros en de Clintons, staat voorop, als de massa, geen identiteit meer hebben, is het makkelijk om ze beheersen, want onderlinge schermutselingen zullen uitbreken en groepen zullen tegen elkaar staan, zoals we al zien gebeuren met moslims, lanken, Afro-Amerikanen en joden, door dit resultaat zal het  makkelijker zijn hen te overheersen. Alles onder de noemer van een multiculturele samenleving en globalisering.

Dit verklaart Soros en Clinton’s (Obama was ook onderdeel van het plan) haat voor Rusland en hun president Vladimir Poetin.

Afbeeldingsresultaat voor the elite of the us hates putin

Onder een sterke regering van Poetin, zou Rusland niet bezwijken voor de neo-liberale agenda, dat de globalisering en soevereiniteit van Rusland op het spel zet en zo onder de heerschappij van de de VS en EU zal vallen. Rusland echter heeft vast gehouden aan zelfgevoel …  haar geschiedenis, cultuur, en  waarden.


President Donald Trump kwam net op tijd aan de macht  om te voorkomen dat miljardair George Soros, samen met Bill en Hillary Clinton een akkoord bereikte voor het  Trans Pacific vrije handels Verdrag (TPP), verborgen voor het publiek. Wall Street hedge fund manager en financieel analist Mitch Feierstein vertelde dit aan Sputnik (verboden newsoutlet in de EU en VS).

“George Soros en Clinton waren bijna in staat om te verklaren:  ‘Mission Accomplished’, hun visie  en oprichting van een ondoorzichtige ‘New World Order’,Feierstein, is een hedge fund manager die 38 jaar heeft gewerkt in de New York, Tokyo en Londen  financiële markten.

TPP is bewust gemaakt om een vorm van ‘globalisering’, te implementeren, zodat steeds dezelfde corporaties en bedrijven, die de “regels”, ontwerpen, kunnen opereren in het donker met een totale straffeloosheid terwijl zij de lid naties, kunnen ontdoen van hun soevereiniteit en  van de consumenten ontdoen van al hun rechten en bescherming,

“TPP was het ‘kroonjuweel’ ook van Obama’s na 35 jaar van mislukte neoliberalisme gefinancierd door oligarchen ten behoeve van de oligarchieën,” merkte hij dezelfde Feierstein op.

In het onderstaande interview met John Pilger, de echte onafhankelijke onderzoeksjournalist van de VS, met de in de EU en VS nu verboden zender: Russia Today.

Uitspraken, die we eigenlijk al wisten, maar nog even goed samengevat:

https://www.youtube.com/watch?v=Uuum5gsUapM

Bron: Duran, Sputnik, RT, Youtube

 

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *