Wat gaat Trump doen met Syrische vluchtelingen?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Trump and Syria

Vele verhalen doen de ronde, de anti-propaganda van de westerse media en politiek, moeten we met een korreltje zout nemen, daar zal je de waarheid niet vinden, treurig dat echte onderzoeksjournalisten en media het zo laten afweten in Nederland en de rest van de EU en VS.

Er wordt veel gespeculeerd over wat voor een plannen hij heeft met Syrië.

  1. Trump zegt dat hij bezig is met maatregelen om radicaal-islamitische terroristen uit de Verenigde Staten uit  Amerika te houden (op zich niet slecht, zou Europa ook moeten doen, maar daar is het al te laat voor), zei Trump volgens het Pentagon afgelopen vrijdag, zoals geciteerd door Reuters.

Uiteindelijk zal er een status aan de  Syrische vluchteling worden verleend,  de eerste prioriteit gaat naar degenen die onder religieuze vervolging hebben geleden. Trump geeft een signaal af dat christenen in Syrië mogelijk voorrang hebben, zei hij in een interview met de Christian Broadcasting Network afgelopen vrijdag, volgens Reuters.

“Als je een moslim bent zou U kunnen komen, maar als je een christen bent, was bijna onmogelijk in Europa (dat is waar, heb het vaak gehoord en gezien in de AZC’s) en de reden dat het zo oneerlijk, is wilde Trump verder niet op ingaan, (maar het is een feit dat de meeste CHRISTENEN uit Syrie, pro-ASSAD zijn en daarom in Europa aangezien worden als terrorist en een dictator aanhanger, zelf vaak meegemaakt)  ik maak me zorgen om hen, “zei Trump.

Afbeeldingsresultaat voor Trump and Syria

We willen alleen mensen in ons land , die ons land zal steunen voegde president Trump eraan toe.

Er is een pauze in visumaanvragen voor ten minste 120 dagen, of vier maanden. Er zijn echter een aantal uitzonderingen voor bepaalde soorten visa, waaronder die voor diplomaten en de VN.

Natuurlijk staat het westen op zijn achterste benen, volgens hen is het discriminatie, maar was het geen discriminatie van het westen, om Syrische Christenen en Alawieten,  die Pro-Assad zijn aan te merken als crimineel en terrorist? Nee dat mag gewoon, dus veel Christenen en Alawieten en ook soldaten zijn terroristen hier in Nederland en de rest van de EU. De rebellen (lees terroristen) zitten veel in de AZC en krijgen een status).

De EU en Nederland hebben een gevaarlijk spel gespeeld en verloren, bij deze stommiteit te begaan on de kant van de neo-con elite, waar Obama en Clinton ook bij horen, nu in een lastig parket zitten met Trump.

Veel westerse landen zitten tussen 2 vuren, ze hebben vijanden gemaakt met Poetin’s Rusland en nu met Trumps’s Amerika.

Maar de elite in Nederland droomt nog heerlijk weg en denkt aan vervlogen tijden, toen Obama er nog was en Assad en Poetin de nieuwe Hitler’s waren, er is inmiddels een nieuwe bijgekomen voor hen:Trump.!

Bron: Reuters, RT

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *