George Soros – de man achter de protesten – nu een “Color Revolutie” in de VS

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Image result for soros spider

Zoals met alle “Color Revoluties”, staat er een man  in de schaduw, die de coördinatie en de inspanningen van legitieme regeringen gedestabiliseerd, met betaalde nuttige idioten, geassembleerd in de straten, een plaat voor hun hoofd, gaan zij protest tegen het  beleid, van meestal door hun landgenoten, democratisch gekozen regering!

Natuurlijk hebben we het over George Soros. Zijn interesse is een globalistische agenda, en elk land die in zijn weg staat om zijn agenda punten uit te voeren staan in zijn weg en is het mikpunt voor een “Color Revolution” een  neo-liberale religie, die hij in vele landen uitgevoerd heeft, met of zonder succes o.a.: Libië, Oekraïne, Hongarije, Irak, Afghanistan, Macedonië, Joegoslavië, Syrië, Rusland en nu is de (zijn eigen) VS aan de beurt!

Soros heeft talloze regeringen omver geworpen over de hele wereld (meest recentelijk was Oekraïne). Hij heeft hele natiestaten gedestabiliseerd met zijn ‘Open Society’ verhaal over geen grenzen en geen staat, maar absolute onderwerping aan de neo-liberale chaos, die de staat privatiseert en in de handen van de rijken geeft, natuurlijk onder de belofte van het zogenaamd “socialisme”. Socialisme wordt al jarenlang misbruikt en daarom is het socialisme ook geen socialisme meer in Europa en de landen waar de revolutie heeft plaatsgevonden. Het beste voorbeeld is Griekenland: een ultra linkse regering, die, na verkozen te zijn, het land verkocht heeft aan de neo-liberalen en de EU en nu zucht het “volk”  onder het juk van de extreme armoede!

Nu heeft George Soros een staatsgreep gepland, in de Verenigde Staten van Amerika. Dit scenario lag al klaar, als Trump zou winnen, wat ook Soros echt niet aan zag komen. Deze keer niet, daarom des te heftiger zal de revolutie zijn!

Veel mensen beweren dat Trump ook onderdeel van het neo-liberale plan is, ik heb mijn twijfels, ik denk het niet. Kijk zeggen ze de “moslimban”, wat eigenlijk een stop is voor de “open grenzen” tot het Midden-Oosten een zekere vorm van stabiliteit heeft! Het enigste probleem is dat aan hem kleeft (voorlopig) is zijn pro-zionistische houding, dit valt te verklaren door zijn achterban, de conservatieve christenen, die alom vertegenwoordigd zijn in de VS en er een voor vele van ons een “verknipt” idee op na houden over het heilige land, zonder op de mensenrechten en het recht op bestaan van de Palestijnen achten! Dat is de “grote” fout die ikzelf kan ontdekken bij Trump.

Verder was, behalve J.F.Kennedy er nog nooit een president geweest die ook echt doet wat hij belooft en dat is bijzonder echt bijzonder, een man van zijn woord!

De roze revolutie:

Een passende vertegenwoordiging van liberaal links, die bezig is de  Verenigde Staten uit elkaar te scheuren, zodat hun bevoorrechte (meestal rijkere) levensstijl (verkregen onder de Obama regering) te kunnen blijven voortzetten, tot er niets overblijft van  de Amerikaanse traditionele waarden, The American Dream wordt ter grave gedragen.

 

Hoe het verder gaat? Geen idee, de revolutie is begonnen, van beide kanten, de tijd zal het leren wie er zal winnen. Soros met zijn geld? Of het volk!

GEORGE SOROS:

George Soros, geboren als György Schwartz (Boedapest, 12 augustus 1930), is een Hongaars-Amerikaans zakenman en publicist van Joods-Hongaarse afkomst.

Hij verwierf een enorm vermogen met beursspeculaties, geld dat hij is gaan gebruiken voor het realiseren van zijn filosofische en politieke idealen. Aanvankelijk door het ondersteunen van democratische ontwikkelingen in Oost-Europa, afgelopen jaren ook door het subsidiëren van oppositie tegen oud-president Bush jr. Soros is goed voor zo’n 24,9 miljard dollar. Op de lijst van Forbes van rijkste mensen ter wereld bezette hij daarmee in 2016 de 23e plek.

In augustus 2016 plaatsten hackers correspondentie, rapporten en gedetailleerde financiële informatie over door de Open Society Foundations gesponsorde projecten online, de zogenaamde Soros Leaks, waaruit o.a. de mate waarin Soros  burgerrechtenbewegingen financiert en probeerde verkiezingen en referenda te beïnvloeden naar voren kwam. Het was altijd al bekend dat Soros een filantroop is die meerdere pro-EU-, pro-democratie- en anti-discriminatiebewegingen financiert, manipuleert, er is een hele lijst te vinden met bewijs, dat hij alle verkiezingen in Europa manipuleert: He didn’t see it coming in the US!

Wordt vervolgd –

 

Bron: RT, Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *