Als de V.S. echt bezorgd was over moslims, waarom hebben ze dan miljoenen gedood?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor www.de VS het gruwelijke imperium

 

Het huidige verbod op reizigers van Trump, zijn precies dezelfde landen, die  reeds genoemd werden in 2015  door President Obama, “een perfect voorbeeld van de continuïteit van  het “imperialistisch” beleid van de VS in de regio.” De memo van het ministerie van buitenlandse zaken “moslim-oorlog” bevat “niet een woord van steun voor de wereldvrede.”, noch een hint van respect voor de nationale soevereiniteit voor genoemde landen.
“Sinds 2001, heeft de VS oorlog  “genormaliseerd” vooral de oorlog tegen moslims.”

In de meest dramatische manier, van handel met voorkennis van administratie,  hebben meer dan 1.000 medewerkers van het “US State Department” een memo ondertekend die opriep tot protest . President Donald Trump, die het tijdelijke verbod oplegt voor zeven landen,  overwegend islamitische landen, volgens hem, wat niet klopt, want  Syrië en ook Irak waren soevereine, seculiere landen en weigert hen de toegang op  op Amerikaanse bodem. Deze medewerkers protesteerde tegen Trump en zijn maatregel!

Echter, een andere recent hoogtepunt in “oorlogsvoering”  en een memo van het “State Department”  waar 18.000 mensen voor stemden en opriepen voor een demonstratie voor oorlog,  vond plaats in juni 2013, toen 51 diplomaten, toestemden  voor Amerikaanse luchtaanvallen tegen de Syrische regering van President Bashar al Assad.

Ik zal het niet allemaal weer opdreunen, maar miljoenen mensen, waarvan minstens twee derde moslims, zijn door oorlogen en  economische sancties  gedood en vele van hen, miljoenen, ontheemd in de landen: Iran, Irak, Libië, Somalië, Soedan, Syrië, Afghanistan en Jemen. Dit onder het presidentschap van Barack Obama.

De diplomatieke “rebellie” van afgelopen zomer verzocht om  druk te maken op de Obama-administratie om samen met Hillary Clinton en haar “betaalde Saoedische achterban” oorlog tegen Rusland te beginnen en in de lucht, via bombardementen boven Syrië.

In geen van beide memo’s kan men een woord van steun voor de wereldvrede vinden, geen hint van respect voor de nationale soevereiniteit van andere volkeren–die waarschijnlijk nooit in overweging genomen is–, aangezien deze niet en nooit geweest is, “The American en constitutionele kernwaarden.” Is al vanaf het continent Amerika veroverd is door de “Britten, Fransen en Duitser” een continent van uitroeiing en geweld (Indianen).

“De diplomatieke ‘opstand’ van afgelopen zomer was om de druk van de Obama-administratie om samen met Hillary Clinton en haar” dubieuze achterban” volledige vrijheid  en steun te verlenen voor een escalerende oorlog tegen Rusland en bombardementen  boven Syrië.

De Verenigde Staten is, sinds haar oprichting onder George Washington, altijd al een imperialistische staat geweest (het Imperium) . George Washington noemde het een “ontluikende rijk,” Thomas Jefferson kocht Louisiana  van Frankrijk voor het nastreven van een “uitgebreide rijk“, en de echte Alexander Hamilton, in tegenstelling tot de Broadway-Hollywood-versie, beschouwde  de VS als het “meest interessante rijk (imperium) in de wereld.” De koloniale buitenpost van twee miljoen blanke kolonisten (waarvan de helft  een miljoen Afrikaanse slaven) verbroken de banden met Groot-Brittannië om een eigen imperium te smeden. Eigen grenzeloze dominantie, om zo een rivaal te worden van de andere witte Europese rijken van de wereld. Vandaag de dag , is de VS  de moeder van alle (Neo) kolonialisten, onder wiens gepantserde rokken zich een verzameling bevindt van de, verschrompelde, junior imperialisten van de vorige eeuw.

Afbeeldingsresultaat voor www.de VS het gruwelijke imperium

“De Verenigde Staten en haar Imperium”

Om een balans te maken, de enorme tegenstelling tussen de roofzuchtige aard van Amerika en hun mythisch zelfbeeld,  moet men zich voordoen als het omgekeerde: een welwillend, “uitzonderlijke democratisch en tolerant volk” een “onmisbaar” bolwerk tegen de wereldwijde barbarij. Barbaren moeten daarom worden uitgevonden en gekoesterd, net als de VS en de Saudi’s deden in Afghanistan in de jaren 80 met hun oprichting van’s werelds eerste internationale jihad netwerk de Taliban, voor de daaropvolgende implementatie tegen de seculiere “barbaarse” Staten van Libië en Syrië, waar de Taliban Al-Queda, Al-Nusra en IS werd.

Bij de moderne Amerikaanse elite, worden de zorgwekkende ” barbaarse”  Staten  aangeduid als “landen of gebieden van zorg”–deze taal wordt gebruikt ter aanduiding van de zeven landen  onder de Terrorist Prevention Act van 2015 , ondertekend, ja daar is hij weer de zogenaamde vredelievende President Obama. President  Donald Trump gebruikt de bestaande wetgeving als basis voor zijn “moslimban” uitvoering en weert (voorlopig)  reizigers uit deze landen, terwijl het specifiek benoemen van alleen Syrië verboden is, is de huidige gruwel  dus een perfect voorbeeld van de continuïteit van de neo-liberalen en opeenvolgende presidenten en beleid van de VS is nadrukkelijk niets  nieuws onder de zon (een zon die, net als bij het oude Britannia,  ingesteld is het op Amerikaanse imperium).

De eerste zwarte President was dus verantwoordelijk voor  de dood van een half miljoen Syriërs die zijn gestorven omdat hij zijn jihadistische gebaseerde oorlog tegen hen  lanceerde. De totale verliezen die zijn toegebracht aan de bevolking van de zeven genoemde landen is tenminste acht miljoen, misschien nog wel groter dan de holocaust, aangezien de VS Irak in de jaren 1980, zogenaamd steunde met wapens, tegen Iran stierven daar alleen al vier miljoen mensen–dat maakt dus 8 miljoen mensen en een grotere holocaust dan de WWII.

Maar, waar is en was  de vredesbeweging? In plaats van te eisen om een stopzetting van het bloedbad dat enorme golven van vluchtelingen maakt, doen de zelfbenoemde “progressieven” mee aan het macabere ritueel van het “demoniseren” van deze landen , dat doelwit is van de aanval, een proces dat de Amerikaanse geschiedenis de boeken in zal laten gaan als een land  met racisme en islamofobie. Deze “elite”  en zogenaamde “vredesactivisten”  feliciteren elkaar en de wereld en vinden zichzelf “uitzonderlijke” mensen, omdat zij het voor elkaar hebben om een groot deel van de wereldbevolking weggevaagd te hebben en alleen de sterken kunnen dus overwinnen.

Langzaam ziet de rest van de mensheid, het echte gezicht van Amerika– en er zal ooit een afrekening komen, net als bij de Europese “elite”, die niets gedaan hebben om het te verhinderen en net zo schuldig zijn.

Bron: Informationclearinghouse (Glen Ford) Wikipedia

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *