Watertoevoer afgesneden in Raqqa, als gevolg van de luchtaanvallen van de door de VS geleide coalitie

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor us coalition is fake

ED: Dit is hoe het al jaren gaat, de VS en haar zogenaamde coalitie vernietigen niet ISIS, maar de infrastructuur van Syrië, ook zijn duizenden Syrische burgers gedood door toedoen van deze bombardementen, waar Nederland vrolijk aan meewerkt. Daar zouden de mensen de straat op moet gaan, de leugens die we elke dag voorgeschoteld krijgen!

Raqqa,  Gevechtsvliegtuigen van de door de VS geleide “internationale coalitie” vernietigde de oude en de nieuwe bruggen van Raqqa ed de drinkwater toevoer lijnen waardoor. de drinkwatervoorziening in  hele stad van Raqqa, buiten werking is. Je kunt je wel indenken wat voor een catastrofe dit is voor de burgers van Raqqa.

De  brug (gen)

Lokale en media bronnen hebben gevechtsvliegtuigen aangesloten bij de door de VS geleide coalitie gezien, die afgelopen  vrijdagochtend begonnen met een aanval op de nieuwe en oude Raqqa bruggen in de stad Raqqa stad, om ze volledig te vernietigen.

De bron voegde eraan toe dat de luchtaanvallen ook gericht waren op de belangrijkste water voorziening van de stad Raqqa, die duizenden mensen voorziet van drinkwater en hebben geleid tot het stilleggen van de gehele drinkwater voorziening.

In het noordelijke deel, het platteland van Raqqa, bevestigden bronnen dat de luchtaanvallen ook volledig  de bruggen van al-Kalta en al-Abbara volledig verwoest hebben.

Dit is niet ISIS bestrijden maar moord op de burgers van Raqqa! Immers zal de watervoorziening niet snel gerepareerd kunnen!

Bron: SANA, onafhankelijke bronnen in Raqqa

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *