Leden van het Belgische Parlement arriveren in Syrië en geven toe EUROPA sponsorde terroristen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De delegatie bij het Jdeidet Yabous kruispunt op de Syrisch-Libanese grens

Damascus – Lid van Belgisch Federale Parlement Filip Dewinter,  is op  bezoek in Syrië, hij zei dat het bezoek is gericht op het zien van de situatie in het land en het verlenen van steun aan het Syrische volk die worden geconfronteerd met de huidige crisis .

In een persverklaring bij aankomst van de delegatie bij het Jdeidet Yabous kruispunt op de Syrisch-Libanese grens,zei  Dewinter dat de delegatie een aantal hoogwaardigheidsbekleders, minister etc zal ontmoeten  om van gedachten te wisselen over de omstandigheden van de crisis in Syrië.

De leden van de delegatie wees erop dat ze zullen proberen om konvooi boodschap van de Syriërs “dichter bij de burgers wanneer zij weer in hun land, en merkt op dat de Europeanen ervan overtuigd dat de evenementen in de regio negatief zullen nadenken over Europa, tenzij iedereen bij elkaar komen te zijn geworden geconfronteerd hen en ze op te lossen.

De gewezen op de noodzaak om “te zoeken naar een betere Europese rol.”

BEZOEK DAG 1:

Lid van Belgische Federale Parlement Filip De winter zei vandaag tijdens een ontmoeting met hoogwaardigheidsbekleders dat de Europese regeringen  aan de verkeerde kant in de oorlog in Syrië hebben gestaan, aan de kant van de wahabi terroristen in plaats  van de legitieme Syrische regering.

De opmerkingen van Dewinter, kwamen tijdens een ontmoeting met de gouverneur van de provincie Aleppo Hussein Diyab.

Dewinter zei dat tijdens zijn laatste bezoek aan Syrië twee jaar geleden, hij waarschuwde dat het terrorisme in Syrië  een averechts effect zouden hebben op Europa en zouden ook in Europa en de VS schade aanrichten, en hij merkte op dat dit is wat er werkelijk gebeurd is.

Hij hoopte dat de overwinning op de terroristen in Aleppo zal helpen, de ogen te openen  van Europese politici en de gebeurtenissen in Syrië te veranderen.

In de loop van hun bezoek aan Aleppo, zullen de Belgische parlementsleden een ontmoeting hebben met een aantal islamitische en christelijke geestelijken.

Zij benadrukten dat Syrië steeds het land van religies is geweest, en merkt op dat het beleid van de westerse en Europese regeringen opzettelijk geleid hebben tot het lijden van het Syrische volk onder de “wahabi”  terroristen, een ideologie die erop gericht is om de sociale structuren van de van de Syrische samenleving te vernietigen .


De Belgische delegatie bracht ook een bezoek aan de universiteit van Aleppo en luisterde naar de  professoren, studenten, die ondanks het geweld en de moeilijke omstandigheden de Universiteit open hielden.

Bron: SANA

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *