Radicale Islam verspreid zich razendsnel in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

POSTDAMMER PLATZ, Berlijn Duitsland, Wahabi’s delen Koran’s uit

Salafisme rukt op in België en andere genoemde landen, een uitgelekt rapport (België) van het coördinatieorgaan van het land voor dreigingsbeeld zegt,  dat Wahabi tv-stations en online media vrij te zien op het internet en TV, ook veel radicale literatuur kan gevonden worden in de meeste islamitische boekhandels. Dit geld voor Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Het rapport van het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse (OCAM), een speciaal orgaan die werkt in samenwerking met de veiligheids- en inlichtingendiensten voor terroristische dreiging in België  is gelekt door “De Standaard krant”  afgelopen woensdag.

“Een toenemend aantal moskeeën en islamitische centra in België worden gecontroleerd door het wahabisme,” stelt het document.

Wahabisme, een strikte vorm van de islam gepromoot in Saoedi-Arabië, alsmede door middel van overheidsprogramma’s in het buitenland, die indirect  de opkomst van de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) sponsort. Het wordt soms beschouwd als de ware Islam door de salafistische bewegingen en roept op tot een terugkeer naar de oorspronkelijke ‘zuiverheid’ van de islam. Deze slafistische groepen zijn alom vertegenwoordigd in bovengenoemde landen. De al-Fitr Moskee in Utrecht is zo’n salafistische moskee, die de regering weigert te sluiten, met als excuus: vrijheid van godsdienst, deze vrijheid zal Europa duur komen te staan, In Rotterdam staat de grootste (salafistische) moskee van Europa, gefinancierd door Saoedi-Arabië  ook kan de staat nu zijn burgers niet meer beschermen en terreur aan vallen zullen toenemen, als bestaande EU regeringen niet vervangen worden door nieuwe politiek bewegingen..

De Essalam moskee in Rotterdam – de grootste van Europa

 

ED: Deze vorm van Islam, is gevaarlijk en kan vergeleken worden met een radicale sekte en mag niet verward worden met Islam als geloof.

 

Bron: Rt, de Standaard, Elsevier

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *