Rami Abdul Rahman de enigste bron van het westen, ontmaskerd

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor rami abdul rahman

De Syrische auteur en onderzoeker: Nabil Fayyad onthuld nieuwe informatie over: Osama Suleiman, die bekend staat als ‘Rami Abdul-Rahman, “hoofd van het zogenaamde” Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, “de adviseur en bron van mensenrechten voor” het westen (EU/VS)  in Syrië”.

RAMI ABDUL RAHMAN:

Het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (Engels: Syrian Observatory for Human Rights, SOHR; Arabisch: المرصد السوري لحقوق الإنسان) is een informatiebureau opgericht in 2006, om mensenrechtenschendingen in Syrië te documenteren. Het bureau richtte zich aanvankelijk alleen op Assad, daarna op het conflict dat in 2011  uitbrak. Sinds het begin van de gevechten worden de cijfers van het bureau over het aantal doden van IS-rebellen en burgerbevolking door vrijwel elke Westerse nieuwsorganisatie geciteerd, zoals: NPO, NU, alle gerenommeerde kranten in Nederland Reuters, BBC, CNN en de Voice of America.

Het bureau wordt vanuit een tweekamerappartement in het Engelse Coventry gerund door één persoon, Rami Abdulrahman, een Syrische soenni-moslim, die daarnaast een kledingwinkel runt. Zijn geboortenaam is Osama Suleiman  pseudoniem Rami Abdul Rahman. dat  hij heeft aangenomen heeft tijdens zijn activisme voor Syrië. Na drie jaar gevangenisstraf (voor banden met de moslimbroeders, salafistische wahabi islam verspreiden en het beramen van aanslagen in Syrië) vluchtte Abdulrahman in het jaar 2000 naar het Verenigd Koninkrijk om een nieuwe, langere celstraf te vermijden.

In 2015 zei Abdulrahman in een interview met Russia Today, dat hij sinds 2000 niet meer in Syrië is geweest. In 2011 zei Abdulrahman in een interview met Reuters dat het observatorium in Syrië een netwerk van 200 mensen was. De New York Times schreef in april 2013, dat hij de hele dag aan de telefoon zat met zijn contacten in Syrië en alle informatie zelf controleert. In een artikel in The Guardian in 2012 is Abdulrahman door de journalist Charlie Skelton beschreven als een bron die feitelijk niet meer is dan een eenzelvige kledingverkoper, die zich voordoet als een organisatie met een “grootse” naam.

Russia Today heeft opgemerkt dat de verslaggeving van de SOHR inconsistent is: op 1 oktober 2015 werd op de Engelstalige pagina (SOHR) gemeld: “Russische vliegtuigen hebben in Homs 30 burgers gedood, waaronder vrouwen en kinderen”; het bericht werd herhaald door vele grote Westerse nieuwsorganisaties, zoals de Britse krant The Independent.   Op de Arabische pagina stond echter: “27 burgers gedood in de aanvallen door de luchtmacht van Assad”, zonder Russische vliegtuigen te vermelden.

Op een persconferentie in Moskou in oktober 2015 zei de woordvoerster voor het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zacharova, dat de SOHR geen betrouwbare bron is, en beschreef Abdulrahman als een Brits burger “zonder opleiding in journalistiek” die “zelfs geen middelbare school heeft afgemaakt” en niet meer betrouwbaar dan “een ober in een pizzeria

De onthullingen:

Fayyad,  die zijn informatie kreeg van bronnen,  mensen die Rami Abdul Rahman goed kennen, zei dat de incidenten die hij rapporteerde over Syrië ” een futiliteit van kennis weergegeven door mensen die allemaal  politici, mensenrechtenactivisten en analisten geworden zijn.

Hij zei verder dat in de rampzalige conferentie van Teheran, die een paar maanden geleden werd gehouden, een vredeconferentie, hij verbaasd was over het aantal artsen in toen nog bezet Aleppo (oost) het land telt meer artsen dan het aantal verkopers van stookolie en gas.

“Wat is de kortste weg naar in het westen om een belangrijk mensenrechtenactivist te worden? Waar de reguliere media op afkomen als vliegen? Te zeggen dat je door Assad gemarteld bent en tegen het “regime” bent, ongeacht of je wel of niet lid bent van toen nog de Moslim Broederschap (nu Al-Queda, Al-Nusra etc.. Je bent dan heel belangrijk voor alle reguliere westerse media zoals de BBC, Nu.nl, NPO, WDR, der Spiegel, CNN etc.. ! Was het belangrijk dat deze Rahman eigenlijk een crimineel is, met een salafistische achtergrond, nee moet ik concluderen, zo is het nieuws over Syrië een “farce en een criminele” verslaggeving geworden, je kunt hier ook spreken van “fake nep” nieuws, waar de reguliere media zo hoog over van de toren blazen, want zij zien de bui al hangen, zijzelf zijn de bronnen van “fake” nieuws, in ieder geval over Syrië!

Onder de titel “Rami Abdel Rahman en de Moslim Broederschap en de rechten van de mens”, zei Fayyad in zijn artikel:  Rami Abdul-Rahman, die de BBC verleidde, de belangrijkste bron werd voor hen, werkte overdag gewoon in zijn winkeltje in Coventry, VK , zonder een voet op Syrische bodem gezet te hebben sinds 2000.

Achtergrond informatie over Rahmi:

Echte naam: Osama Ali Suleiman alias Erdi !! Zijn familie woont in  Banias (kustplaats onder Latakia) , maar van oorsprong uit Aleppo; en stammende uit de Yezidi gemeenschap, volgens een buurman aldaar.

Osama Ali Suleiman, oorspronkelijk dus Yezidi, trouwde met een Syrische Soenna moslima  Osama had volgens getuigen uit Banias totaal geen academische studies gevolgd had maar toch 8 jaar lang een informant was van de westerse media met name de BBC. Rahmi is getrouwd met een vrouw uit een familie van de  beruchte Banias Moslim Broederschap.

Hij had slechte manieren en een slechte moraal  en had veel problemen met zijn buren.

Rahmi vluchtte uit Syrië, omdat hij een aanhanger van de de radicale moslimbroederschap is, nog steeds nu getransformeerd tot Al-Queda/Nusra en IS. Verder beraamde hij aanslagen en was erg geradicaliseerd.

Rahmi’s  links naar Groot-Brittannië liepen via Duitsland, waar hij eerst werkte (illegaal)  in een restaurant, voordat hij politiek asiel kreeg,  met de hulp van de “Koerdische Democratische Eenheid Partij,  die hem hielp om asiel te krijgen in Engeland.

Osama Ali Suleiman’s broer: genaamd Ahmad Ali Suleiman, een werknemer van de Syrische Vennootschap voor olietransport,  heeft een diploma meetkunde. De tweede broer Mohammed is ook bij de Moslim Broederschap gegaan, deze organisatie is in Syrië sinds Hama verboden, deze Mohammed is gevlucht en verblijft in Griekenland.

Zijn verdere familie woont nog in Syrië.

Tot slot: Osama zou zijn aangeworven door Adila Rashid Khaddam, een neef van Abdul Alkhalim Khaddam !!

Abdul Halim Khaddam  ( Arabisch) : عبد الحليم خدام; geboren 15 september 1932) is een Syrische politicus die was vice-president van Syrië, van 1984 tot 2005. Hij was een  soennitische moslim. Hij was lange tijd bekend als een loyalist van Hafez Assad  en hield een sterke positie binnen de Syrische regering  , totdat hij zijn ontslag aanbood en zijn positie neerlegde en vluchtte het land in 2005 als, protest tegen bepaalde beleidsmaatregelen van de zoon en opvolger Hafez’s, Bashar Assad. Bashar al-Assad wilde het land moderniseren en transformeren tot een modernstee seculiere staat, wat ten dele ook gelukt is. De “oude” garde zoals Abdul Halim Kaddam, wilde dit niet, daar zijn machtspositie teniet zou gaan en verder zou hij verwikkeld geweest zijn in allerlei corruptieschandalen.

Dit maakte hem de laatste invloedrijkste lid van de “oude garde” en moest de “moderne” regering  verlaten.  Na het aftreden, verhuisde hij naar Parijs zogenaamd om zijn memoires te schrijven.

Khaddam wordt beschouwd als een oppositieleider van de huidige Syrische regering door de Verenigde Staten en de EU en ondersteunde de VS in het omver te proberen te werpen van Bashar Al-Assad’s regering.  In 2016 beschuldigde hij Iran dat zij ondersteuning gaven aan  de opkomst van de Islamitische Staat van Irak en Syrië , totaal belachelijk en kan niet gebaseerd zijn op feiten, als je weet dat Iran en IS “aardsvijanden” zijn. Hij bracht via de krant Al Arabiya een complottheorie naar buiten die beweerde dat Iran werkt aan het creëren van een soennitische macht om soennieten met elkaar te laten vechten . Hij geeft ook de VS de schuld , voor “het duwen” van Turkije in de open armen van Rusland,” Zei verder  dat de VS een rol  gehad heeft in de recente coup poging in Turkije. Hij gelooft ook dat de Amerikaanse regering, niet langer in staat is de  situatie in Syrië te beoordelen.

Afbeeldingsresultaat

Khaddam is getrouwd met Najat Marqabi, die lid is van een rijke en bekende “Tartous” familie. Ze is ook een soennitische.  Ze hebben drie zonen en een dochter.  Een van zijn kleindochters is getrouwd met de zoon Rafik Hariri.

Bron: Wikipedia, Nabilfayad, RT, Guardian

 

 

Loading

2 thoughts on “Rami Abdul Rahman de enigste bron van het westen, ontmaskerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *