Onrust in Zweden

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor unrest in sweden

Donald Trump werd uitgelachen bij een persconferentie, vorige week. Hij zou alles uit zijn duim zuigen, m.b.t. Zweden. Dat deed hij niet, hij verwarde verschillende gebeurtenissen en gaf het een label als zou er een “terreur” aanslag gepleegd zijn, dat was het niet, niet zoals in Frankrijk, België of Duitsland. Maar er is wel degelijk iets aan de hand in Zweden!

Het eens zo rustige “Pippi Langkous” land, waar tolerantie en economische groei bloeiden is nu aan haar ondergang bezig.

En dit komt, ja ik durf het bijna niet meer te schrijven, je zou nog denken dat ik racistisch ben, wat absoluut niet het geval is. Het komt dus door de grote vluchtelingen instroom, Zweden nam samen met Duitsland de meeste vluchtelingen op en betaald nu de prijs voor haar open deuren politiek!

De president van de Zweedse ambulance vakbond heeft opgeroepen voor verbeterde beveiliging voor zijn personeel bij het werken in de zogenaamde “no-go zones,” zegt  “speciale” militaire”  apparatuur nodig te hebben om de gevaren van de ” met migranten -bevolkte gebieden” te weerstaan.

Ondanks de “gevaarlijke situaties”  zullen we proberen naar binnen te gaan zei ,” het hoofd van de Zweedse Ambulance Association ALARM, Gordon Grattidge.
 ‘Migranten willen  de sharia in de Zweedse “no-go zones” invoeren, voegde hij eraan toe!

“Het is te gevaarlijk naar binnen te gaan in bepaalde gebieden in Zweden, waar “de meerderheid van de mensen immigranten zijn ,” zei Grattidge in een interview met een Zweedse journalist, wat eerder deze week verscheen.

Onder verwijzing naar zijn eigen werknemers ” zijn eigen ervaring”, evenals “rapporten van andere partijen,” zei de ambulance vakbond chef,  dat de escalatie van het geweld in dergelijke gebieden “zeker” een toenemende bedreiging is voor medisch personeel.

“We worden gehinderd, wij worden geblokkeerd en kunnen ons werk niet uitvoeren. Onze voertuigen kunnen worden aangevallen  en we kunnen persoonlijk worden blootgesteld aan fysiek geweld, “zei hij.

De “gebieden met grote groepen van gewelddadige mensen” is een “constante zorg” voor de Zweedse ambulance werknemers, Grattidge beweerde dat aanvallen van dergelijke groepen ‘met zeker  30 personen “gebeuren” ongeveer elke week, zij “dwingen de medische staf” zich terug te trekken en wachten op de politie. ”

Deze groepen gooien niet alleen stenen , zei hij, maar waarschuwt dat “handgranaten gegooid naar de politie geen uitzondering is.” Sinds 2015 is er in Zweden een sterke stijging van deze granaat aanvallen en incidenten, vaak toegeschreven aan bendeoorlogen.

Maar zoals we inmiddels weten, zijn de escalaties direct toe te schrijven aan het conflict in Syrië en ook Libië. Groepen, terroristen die elkaar en de Zweden te lijf gaan. Het is nu, al ontkent bijna elke politieke partij dit, duidelijk dat er veel terroristen met de vluchtelingenstroom van 2015 zijn meegekomen en de westerse lande ervaren nu een “klein”  Syrië en Libië in hun eens zo rustige landen. Wat enorm zal escaleren met de verwachte aanwas van 1 miljard Afrikanen binnen 20 jaar. Tijd te verhuizen uit Europa misschien? Of terugvechten? De keus is aan de Europeanen!

Bron: Rt, Youtube, DGS TV(Sweden)

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *