ISIS massagraven gevonden in Palmyra (RT)

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ISIS atrocities in Palmyra

Gruwelijke scènes van de verbrande en verminkte lichamen steken uit het zand,in de bergachtige woestijn rond de bevrijde Syrische stad Palmyra. RT’s Lizzie Phelan onderzocht de situatie ter plekke en ontdekte resten van vier soldaten, onbekende slachtoffers van de Islamitische Staat.

De rotsachtige woestijn rond de oude stad van Palmyra heeft bloedige gevechten  gezien, als de Islamitische Staat (IS, ISIS / ISIL) terroristen werden verslagen door het Syrische Arabische Leger (met behulp van Rusland en Hezbollah, Al-quds brigade) , voor de tweede keer in twee jaar.

De terroristen trokken zich terug, achter zich aan latend, een spoor van lijken, jong en oud,  slachtoffers van hun wrede daden. Phelan (RT) meldt dat het Syrische Leger  niet genoeg middelen heeft om hectare voor hectare van de woestijn te doorzoeken naar overblijfselen, dus het duurde niet lang voordat de crew van RT, ter plekke vergezeld van de Syrische troepen, ging zoeken naar deze wreedheden.

Phelan beschrijft het vinden van verkoolde en blijkbaar onthoofde lichamen van twee Syrische soldaten, terwijl nog twee lichamen werden ontdekt in een stilstaand water in de buurt.

In de nabij toekomst zal meer aan het licht komen over deze gruwelijkheden, gedaan door IS.

ISIS of IS, is een terreurorganisatie, gesponsord en gemaakt door de VS, onder Obama, met behulp van NATO en andere westerse landen! De zogenaamde coalitie!

Bron: RT, Lizzie Phelan

Afbeeldingsresultaat voor ISIS atrocities in Palmyra

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *