CIA Leak: “Russische Verkiezing Hackers” werken waarschijnlijk in Langley, USA (CIA Headquarters)

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor hackers in de US cartoon

Veel wordt er gesuggereerd over de “Cyberaanvallen” van Rusland, tijdens de verkiezingen van de VS, ook wordt gesuggereerd dat zij de verkiezing in Europa, de eerst is op 15 maart in Nederland, gaan hacken, of te wel valse informatie verspreiden, of de verkiezingsuitslag vervalsen.

Dit is wat Moon of Alabama (Website, volgens de “westerse media” nep) schrijft:

Het opsporen van de daders van cyber aanvallen is bijna onmogelijk. Een goed uitgevoerde aanval kan niet worden getraceerd. Als er een aantal aanwijzingen zijn ze waarschijnlijk vervalst.

Uit honderden, zo niet duizenden rapporten blijkt dat deze les nog niet geleerd is. Elke aanval wordt toegeschreven van zogenaamde  “vijanden” zonder enig bewijs waaruit hun werkelijke betrokkenheid zou blijken. Voorbeelden:

  • Russische Hackers beschuldigd door de VS na het stelen van e-mails en documenten, zonder bewijs.
  • VS beschuldigt Rusland officieel van het hacken van de DNC (Democratic Party) en met de verkiezingen.
  • Iran hackt een Amerikaanse casino, volgens de VS.
  •  Iran verdacht van een aanval op de Saudi-Aramco oliemaatschappij.
  •  Noord-Korea beschuldigd van ‘hacks  op  het VS militaire cyber command.
  •  Noord-Korea beschuldigd van de Sony hack.

Hacking methoden worden zelden nieuw ontwikkeld. Ze zijn afkomstig uit  “Malware”, aanvallen en ze worden gekocht en verkocht door commerciële bedrijven. Veel aanvallen maken gebruik van een gecombineerde mix van  oudere hacks. Toen de aanval van de NSA “Stuxnet”  op Iran bekend was, bleek dat de malware gekopieerd en gewijzigd was door andere soortgelijke diensten, alsmede door commerciële hackers. Elke nieuwe aanval die kan lijken op een Stuxnet aanval zou kunnen worden gedaan door iemand met de juiste kennis.

De CIA, en andere diensten hebben hele databases van dergelijke “gestolen” en gekochte “Malware”. Zij kunnen ze  combineren op een manier die lijkt of China, Noord-Korea, Rusland of Iran achter de hack zit door de broncode van bv. een lokaal kantoor in Beijing, zogenaamd  “vergeten te verwijderen “, waarin de naam van bv een aantal beroemde Chinese keizer’s in de code is verwerkt. De CIA kan dit dan gebruiken om een nep “Chinese hack aanval” op Zuid-Korea uit te voeren om zo de angst voor China te verhogen met als  uiteindelijk doel, het verkopen van meer Amerikaanse wapens.

Voor meer info over hacken en uitlekte mails en nieuws bezoek de site van: https://wikileaks.org/

 

 

Bron: .moonofalabama.org, Wikileaks

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *