Brief aan de Politiek en Media – Terrorist te zien in het journaal als zijnde dokter – heeft de vermoorde Jeroen Oerlemans gekidnapped

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Beste Politiek en NPO media,

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam

Ik en met mij vele anderen, wereldwijd, zijn echt het vertrouwen in de politiek en media kwijt. Het is echt ernstig, deze leugens of domheid.

De gifgasaanval op Idlib, waar direct de vinger naar Assad en Poetin werd gewezen, is of “fake” of nog erger, de chemische wapens lagen gewoon daar opgeslagen, door de rebellen, die ik maar weer eens terroristen noem!

Nu hebben we de “harde” bewijzen, de dokter die in beeld kwam bij het 6 en 8 uur journaal is Shahul Islam. Lekkere jongen, aangeklaagd wegens terrorisme in het VK, hij zou namelijk medeplichtig zijn aan de moord (onthoofding) van James Foley, de journalist, weten jullie nog?

Daarnaast heeft hij, de in Libië vermoorde, Jeroen Oerlemans, in 2013, Oerlemans werd samen met zijn Britse collega John Cantlie gekidnapped door  Sjahul en zijn broer Najuh, die allebei geradicaliseerd zijn en eerst in Aleppo (oost) bij Al-Queda, Al-Nusra en later ISIS waren aangesloten, daar vele onschuldige burgers vermoord hebben en hen als “menselijk schild” gebruikt hebben. Deze worden als dokter op nota bene het 6 en 8 uur journaal getoond als zijnde dokters die Assad en Poetin beschuldigen van een gifgas aanval!

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/newly-qualified-nhs-doctor-accused-of-kidnapping-british-photographer-and-dutch-colleague-in-syria-8932716.html

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam

 Shajul Islam, die werd gearresteerd voor ontvoering journalisten is terug in Syrië. De NHS arts en zijn broer werden vrijgelaten nadat de zaak voorgekomen is met gebrek aan bewijs.
Nu heeft hij verscheen in een video gefilmd in Idlib, in het noorden van Syrië, waar hij beweert te zijn het verstrekken van medische hulp aan de slachtoffers van de Syrische en Russische luchtaanvallen.



Islam, uit Oost-Londen (Pakistaanse afkomst), die aan de Universiteit van Londen gekwalificeerd is en werkte als arts in het ziekenhuis St Bart’s, werd  verwijderd uit het medisch register bij de General Medical Council .

Lees meer: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3711118/Russia-airstrikes-killing-women-children-MISSING-ISIS-Struck-Brit-NHS-doctor-accused-kidnapping-Western-hostages-treating-bomb-victims-Syria.html

En alsof dat niet al erg genoeg is, een terrorist in het nieuws brengen, die je eigen landgenoot gekidnapped heeft en naderhand door dezelfde soort terroristen in Libië vermoord is, komt al klap op de vuurpijl demissionair Koenders van buitenlandse zaken met een “blij” bericht:

Nederland trekt twee miljoen euro extra uit voor het opruimen van mijnen in gebieden in Syrië die heroverd zijn op Islamitische Staat.

 

Dat maakte minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken dinsdag bekend in Londen. Hij was daar voor een speciale bijeenkomst georganiseerd door de Britse prins Harry.

De bijeenkomst in Londen was georganiseerd om te herdenken dat twintig jaar geleden in Canada een internationaal verdrag werd getekend over het gebruik, de productie en opslag van landmijnen. Het extra geld dat Nederland uittrekt moet worden gebruikt voor de training van lokale teams die mijnen opruimen.

Koenders noemt de teams “van levensbelang”. “Pas als deze dodelijke rotzooi is opgeruimd kunnen mensen weer veilig terugkeren en hun leven opbouwen”, aldus Koenders.

Nederland draagt per jaar al zo’n 20 miljoen euro bij aan ontmijning. Met dat geld wordt een bijdrage geleverd aan het opruimen van mijnen in onder andere in Afghanistan, Congo, Irak, Kosovo, Libanon, Somalië en Zuid-Soedan. einde bericht (http://www.nu.nl/algemeen/4595121/nederland-komt-met-extra-steun-ontmijning-syrie.html)

Serieus? De Syrische regering gaat deze teams binnen laten? Dacht het niet, Rusland is al hard bezig met de mijnen aan het opruimen. Dus wat Koenders bedoeld zijn de mijnen  van de terroristen, zoals Shahul Islam en zijn geradicaliseerde broeders en zuster van ISIS..of nog erger hij denkt dat ze (Nederland)  nu wel even samen met de VS en zogenaamde Arabische alliantie = Koerden, de buit in Raqqa kunnen verdelen en het daar volgens het Joegoslavië model, de Balkanisatie invoeren? Ik denk namelijk niet dat Syrië en Rusland  op onze “Nederlandse jongens en meisjes” zitten te wachten in de soevereine Republiek Syrië om de mijnen weg te halen die de terroristen zoals Shahul Islam neergelegd hebben! Daar gaat weer 20 miljoen zo over de balk gegooid.

En de rest van genoemde landen, een lachertje, Irak, Afghanistan, Libië, daar hebben de Nederlanders aan mee geholpen om het “plat” te bombarderen,  grote delen van de bevolking uitgemoord en nu bouwen we het weer op. Iets om trots op te zijn toch die “vredesmissies”? Maar de waarheid ligt veel anders en dat is bij jullie in den Haag bekend. De NPO en de “mainstream” media, die slikken alles voor zoete koek wat de politiek hen vertelt en doen geen onderzoek. Dat blijkt wel, als je Shahul Islam op de TV laat zien aan een miljoenen publiek en zo geachte Kamerleden en media, de Nederlandse bevolking een “rad” voor ogen draait en publiekelijk voorliegt!

Met vriendelijke Groet

Sonja van den Ende

Bronnen ( zie bovenstaande invoegingen) en natuurlijk de NPO, het 6 en 8 uur Journaal!

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *