Het “chemische” spel gaat verder, Turkije roert zich en een getuige spreekt zich uit!!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the chemical hoax in Idlib cartoon

Een verklaring van een (door de redactie geverifieerd maar blijft wegens veiligheidsredenen anoniem) Syrische bron in Syrië:

DE GETUIGENIS:

Hier de waarheid over wat er gebeurd is in  Khan Sheikhan:
Amerika en Turkije zijn de aanstichters van deze aanval:
Syrië en Rusland  gebruiken namelijk geen sarin-gas!

De aanval op de Syrische stad Khan Sheikun.
Werd uitgevoerd door twee Amerikaanse gevechtsvliegtuigen ..
Ze gingen over het Syrische luchtruim vanuit Turkije
en vlogen over de stad Jisr al-Shughour
Daarna  draaiden zij in noordelijke richting naar het dorp Nahla ..
Daarna vlogen  ze naar het zuiden in de richting van Kufrnabl.
Vlogen vervolgens naar  het westen en dan naar het zuiden om terug te keren op Turks grondgebied
Ze vuurden raketten die GEEN chemische stoffen bevatte!
Er was die dag een VS-Turkse coördinatie voor deze missie!
Uit de informatie van verschillende Syrische inlichtingendiensten die over de laatste maanden zijn verzameld, blijkt dat er chemische stoffen aangekomen waren in Idlib, bij de zogenaamde gewapende oppositie, de chemische stoffen zijn aangevoerd vanuit Europa en getransporteerd door Turkije! Dit is in het verleden al meerdere malen gebeurd!

De militaire aanval van de coalitie ..
Heeft een magazijn getroffen waar deze materialen waren opgeslagen, om zo het Syrische leger te beschuldigen van het plegen van bloedbaden door giftige gassen.

Uit  observaties  van Intel (satelliet en drones)  is gebleken dat niet een Syrische vliegtuig maar een vliegtuig van de US Air Force (2 vliegtuigen zijn gesignaleerd op deze dag van de VS) een aanval opende op IDLIB.

Het spel gaat verder en alle kaarten worden ingezet, om President Assad en daarna President Poetin als “zondebok” neer te zetten!

Allereerst was daar de “zogenaamde” vredesconferentie:

Afbeeldingsresultaat voor the chemical hoax in Idlib cartoon

Pogingen van sommige leden van de Brusselse conferentie over Syrië om de agenda opnieuw ten nadele van Syrië en Rusland te schikken en de  focus nu op beschuldigingen van medeplichtigheid van de Syrische regering in de vermeende chemische aanval in Idlib hebben gefaald, zei de viceminister van Buitenlandse Zaken van Rusland. Het is te doorzichtig dat bijna op de dag van de conferentie er een aanval plaatsvind en deze “shit” bijna op elke Europese zender met dezelfde bron namelijk Shaul Islam onder de aandacht wordt gebracht. Ze zijn niet meer zo wakker in de EU en de VS en denken dat we er allemaal in trappen, maar helaas voor hen zijn meer mensen wakker en zien langzamerhand de waarheid van het vreselijke spel wat er gespeeld wordt!

“Wat betreft deze conferentie, hebben uiteraard, een aantal landen geprobeerd  om de aandacht te richten op het incident, zo ook Nederland met doortrapte leugens op TV, dat zich heeft voorgedaan [in Idlib]. Ik moet constateren dat ze er niet in geslaagd zijn om dat te bereiken “, aldus Gennady Gatilov, de vertegenwoordiger van Rusland bij de door de VN-gesteunde internationale donorconferentie die op 04-05 april werd gehouden in Brussel.

En daar is opeens Turkije in het spel gekomen, Erdogan verguisd (zogenaamd) door de EU regeringen en het Nederlandse volk vol met haat, na wat er gebeurd is vlak voor de verkiezingen op 15 maart j.l., waardoor, zoals gepland, Premier Rutte weer 4 jaar mag zitten, met grote verkiezingsbeloften, die nu alweer gebroken zijn (o.a. verpleeghuizen).

Je zou bijna denken, als je echt een “complot theorie denker” bent, dat het een vooropgezet spel is. Het was overduidelijk de timing net voor de verkiezing, terwijl ze al weken wisten dat dit eraan zat te komen, ook de overwinning van de VVD in Rotterdam. Als geboren Rotterdamse, is het een gruwel als een partij als de VVD daar wint in de vroeger meest “rode” stad van het land!

Verder met de chemisch aanval, dit was te lezen in de reguliere media:


Autopsie op slachtoffers die overleden bij de luchtaanval op Khan Sheikhoun in de provincie Idlib bewijst dat er chemische wapens zijn gebruik. Dat heeft het Turkse ministerie van justitie donderdag gemeld.

 

De luchtaanval op de stad kostte zeker 72 mensen het leven. Veel slachtoffers stikten, vermoedelijk door gifgas. Dit sterke vermoeden is nu bevestigd door het Turkse onderzoek.

De schuldvraag over de aanval heeft woensdag in de Veiligheidsraad geleid tot een botsing tussen de VS en Rusland. Rusland blokkeerde een resolutie van de Washington, Parijs en Londen waarin de Syrische president Bashar Al-Assad werd veroordeeld voor de aanval.

De Russen hebben vetorecht en maken daar tot dusver als het Syrië betreft steevast gebruik van om president Bashar al-Assad te beschermen.

Eigen actie

De VS heeft in de Veiligheidsraad hard uitgehaald naar Syrië. De Amerikaanse vertegenwoordiger dreigde zelfs met “eigen actie” als de VN niet ingrijpt.

“Als de VN er consequent in faalt collectief actie te ondernemen, dan moeten staten soms de keuze maken zelf in actie te komen”, stelde de Amerikaanse VN-ambassadeur Nikki Haley. Einde bericht

Turkije, de meest onbetrouwbare partner voor de EU en Rusland, gaat uitgerekend een onderzoek, typisch toch?
Bron: http://www.nu.nl/syrie/4598883/turks-onderzoek-bevestigt-gebruik-gifgas-bij-aanval-in-idlib.html, Anonieme door de redactie bekende bron.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *