Parijs en haar “no-go areas” een voorbeeld hoe de rest van de Europese steden er uit zullen zien

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Paris the city of Islam cartoon

Dachten we niet allen met een “zweem” van romantiek aan de stad Parijs? Vroeger dan, wie nu naar Parijs gaat krijgt de schrik van haar/zijn leven. Parijs is een “vreselijke” stad geworden, net als Berlijn en vele steden in Europa, zoals  Wenen en Brussel. We hebben onze identiteit en manier van leven verkwanseld aan regeringen die oorlogen voeren en vluchtelingen binnenlaten, die niet  staan waar wij voor staan, een segregatie van vrouwen en mannen, religieuze wetten en geradicaliseerde mannen, wat niet perse Syrië-gangers  hoeven te zijn, maar gewoon de orthodoxe islamitische buurman of buurvrouw.

Je vindt ze overal ook in Nederland,  met name actief in politieke partijen als de PVDA, Groen Links en SP, die het verschil tussen gewone “moslims” en orthodoxe geradicaliseerde schijnbaar niet zien of niet willen zien, bang voor de leegloop in hun partijen!

Parijs

“Er zijn meerdere honderden vierkante meter beton verlaten en behoren alleen aan mannen toe in  Parijs, vrouwen zijn hier niet langer gewenst of het is hen verboden door deze mannen om daar te zijn. Zelfs bepaalde Cafés, bars en restaurants zijn verboden voor hen, evenals de trottoirs, het metrostation en de openbare pleinen.” – Le Parisien.

“In de Chapelle-Pajol-wijk (10e-18e arrondissements) is het in een jaar tijd  volledig veranderd: groepen van tientallen alleenstaande mannen, straatverkopers, vreemdelingen, migranten en smokkelaars, voor vrouwen verboden.” – Le Parisien.

     In het hart van Parijs vindt je de districten:  Bordeaux, Toulouse, Marseille, Grenoble, Avignon, districten geradicaliseerd en ‘geprivatiseerd’ door een mix van drugshandelaars, Salafisten en islamitische jeugdbendes. De belangrijkste slachtoffers zijn vrouwen. Zij zijn – moslims en niet-moslims – worden seksueel geteisterd; Sommige zijn seksueel aangerand. De politici zijn zoals gebruikelijk volledig geïnformeerd over de situatie die aan vrouwen wordt opgelegd. Maar kijken de andere kant op en doen helemaal niets, klink als melodie door Europa. Met Macron zal de situatie zich alleen maar verergeren, zijn prioriteiten liggen bij de EU en niet zijn eigen land, zoals alle west Europese leiders deze dagen en de bevolking is zo stom hen te stemmen. ” – Le Parisien.

Zijn ze echt stom en dom? Nee, er wordt op grote schaal verkiezingsfraude gepleegd, stemfraude heet dat. Om partijen zoals de PVV, Front-National en AFD niet groot te laten worden, anders mislukt hun plan, de migratie naar Europa. Daarom zeg je dat stemcomputers fraude in de hand werken en ga over op manueel stemmen, wat juist fraude in de hand werkt, het is erg makkelijke, stembiljetten weg te gooien of te verdubbelen!

Terug naar Parijs:

In januari 2015, een week na de aanval op Charlie Hebdo, creëerde het Amerikaanse televisiekanaal Fox News een schandaal in Frankrijk door te beweren dat er islamitische ‘no-go zones’ in het hart van Parijs gevestigd waren. Voor de Franse media is het bestaan van “no-go-zones” – waar niet-moslims onwelkom zijn en de islamitische wet, sharia, ingevoerd is – in het hart van de hoofdstad – onzin en afschuwelijk ‘nep nieuws’. De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, zei dat ze van plan was Fox News te dagvaarden en dat de ‘eer van Parijs’ op het spel stond.

Afbeeldingsresultaat voor Paris the city of Islam cartoonIn mei 2017 was de toon echter veranderd. De Franse krant, Le Parisien, onthulde dat er echt “no-go zones”  in het hart van de hoofdstad zijn. Het lijkt erop dat de wijk Chapelle-Pajol, in het oosten van Parijs, ook een no-go zone is geworden. Honderden moslimmigranten en drugshandelaars op de de straten, vrouwen discriminatie en je waant je in Algerije of nog erger in bv. Idlib of Oost-Aleppo, waar IS, Al-Queda en andere terroristische groepen de dienst uit maakten, totdat “Assad en Rusland” Oost-Aleppo bevrijden.

Het hart van Europa is geradicaliseerd, Parijs, Berlijn, Brussel en Wenen, steden als Amsterdam, Stockholm en Kopenhagen zullen spoedig volgen, over London maar niet te spreken.  Mijn visie: over 10 jaar is het niet meer leefbaar in de grote steden in Europa en zal Europa voor 80% islamitisch zijn, veel Afrikanen zullen namelijk ook de overtocht wagen (veel Afrikaanse landen zijn islamitisch) en als je als moderne Europeaan nog veilig wil wonen is het beter uit te wijken naar landen als Hongarije, Tsjechië of Rusland, misschien een paar landen in Zuid-Amerika.
Maar dat is aan een ieder zelf. Ik zal het zeker niet meemaken en zeker niet in deze steden of landen gaan wonen. Bewondering heb ik toch wel een beetje voor mensen als Wilders of Le-Pen, die ondanks de dreiging van deze geradicaliseerde groepen, hun collega’s in de politiek en vooral de media hetze, overeind blijven en doorgaan om de “bevolking” te vertellen wat er speelt! Je kunt over hen denken wat je wilt, ik weet dat in ieder geval Wilder de “zionisten” omarmt en dat een foute ontwikkeling is voor de Palestijnen en wereldvrede. De andere kandidaten hebben dat gek genoeg niet (Le-Pen en Afd).
Bron: Le Parisien

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *