Maria Zakharov: Nederlanders in een on-democratische situatie over Oekraïne

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor oekraine en het nederlandse verdrag carton

Nederland heeft haar democratie opgegeven en het kapitaal gaat boven het volk door de ratificatie van het  EU-Oekraïne Association verdrag. Dit werd in ongeveer deze bewoording  uitgedrukt door het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken: woordvoerder  Maria Zakharova.

“Het afgelopen jaar in Rusland – en de wereld – werd er met argus ogen en veel belangstelling gekeken, toen de aanhangers van het zogenaamde Europese toekomst verdrag (EU) met Oekraïne, de laatste veertien maanden naarstig op zoek waren naar een uitweg uit de situatie na het referendum in Nederland, waar het Nederlandse volk duidelijk en ondubbelzinnig NEE stemde en haar verzet tegen het idee, dat om elke prijs, Oekraïne aan de EU te binden en zo een stap dichter bij toetreding van de Europese Unie – zei Zakharov -. Zoals verwacht  gebeurde het, dank de massale propaganda van Brussel (en niet alleen in Brussel) politici in Nederland en Oekraïne kregen er geen genoeg van te benadrukken hoe belangrijk het wel was dat Oekraïne bij de EU zou moeten komen, alles om de hypothetische vijand Rusland uit te schakelen. Premier Rutte, legde gewoon een inlegvel in het verdrag en daar was het  klaar om te ratificeren!

“Het was allemaal heel voorspelbaar en in recente debatten werd het allemaal weer teruggebracht tot ongefundeerde beschuldigingen en provocaties tegen Moskou. Het oproepen tot  Europese solidariteit, tegen de imaginaire mythische” Russische dreiging “, – zei het Russische ministerie van buitenlandse zaken. – Echter, dit alles geeft een trieste conclusie weer:  het Nederlandse volk, heeft nee gezegd tegen  het” associatieverdrag  met Oekraïne, maar dat maakt de elitaire politici niets uit. Hun wil is wet en niet anders. Het woord democratie (wil van het volk) zou uit de vocabulaire van de EU politici gehaald moeten worden!

Afbeeldingsresultaat voor oekraine en het nederlandse verdrag carton

Volgens Zakharova, zal de ratificatie van de overeenkomst  “hen (volk) voor enige tijd blij maken en de  de Oekraïners te voeden met verhalen over ” een heldere Europese toekomst. “Maar dat het ratificatie verdrag niet voorziet in  de status van kandidaat-lidstaat van de EU. Geen veiligheidsgaranties of andere militaire bijstand maar nieuwe financiële verplichtingen ten aanzien van de EU ook is er geen verplichting van vrij verkeer van werknemers wordt er niet bij vertelt.

bron: https://rg.ru/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *