President Al-Assad en zijn vrouw Asma-Al-Assad ontvangen 34 vrijgelaten burgers uit Barzeh

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

President Bashar al-Assad en vrouw ontvingen afgelopen donderdag 34 ontvoerde personen, waaronder twee vrouwen, samen met hun families, die werden vastgehouden door de gewapende terroristische groepen in Barzeh voordat ze werden vrijgelaten.

President Al-Assad en zijn vrouw feliciteren de ontvoerden over hun bevrijding en het einde van het moeilijke dilemma dat ze samen met hun families hebben door gemaakt.

Barzeh  is een gemeente en een wijk in het noorden van Damascus , Syrië .  Met  een bevolking van 47.339  De wijk  Barzeh was grotendeels onder bedreiging van diverse terroristische groepringen.    In Barzeh  was sinds 2014 een wapenstilstand tussen de terroristen en de regering . Op 1 april 2015 begonnen de terroristen ( Jaish al-Islam en de eerste brigade van het zogenaamde vrij-Syrische leger )   een onderlinge campagne met ISIS die drie dagen later succesvol eindigde. Op 29 mei 2017 herstelde de Syrische regering de controle over het gehele district.

De president zei dat de Syrische samenleving een echte crisis doorleeft en ontvoeringen een echt probleem is eraan toevoegend dat dit een obsessie en nachtmerrie is voor de Syrische staat, instellingen en ambtenaren.

De president voegde eraan toe dat “dergelijke dilemma’s de burger sterker maken; Hij of zij wordt meer patriottisch wordt en de waarde van zijn geboorteland kent, weet wat het betekent dat het thuisland veilig moet zijn. ‘

President Al-Assad voegde eraan toe dat, ondanks alle pogingen van de terroristische groepen, die de daden en ontvoering plegen om uw overtuigingen door de ergste martelingen te veranderen, hebben zij uw patriottisme en uw standvastigheid tijdens de ontvoeringstijd niet beïnvloed .

“De strijd is nog niet afgelopen, er zijn nog steeds duizenden Syriërs die door hetzelfde dilemma gaan, de vreugde zal niet voltooid zijn totdat iedereen bevrijd is en de veiligheid geheel zal worden hersteld ,” zei de president”.

De vrijgegeven personen bevestigden dat ze sterk geloofden dat de staat hen zou bevrijden en zeiden dat ze terugkeren naar hun normale leven om de veiligheid en stabiliteit in Syrië te helpen herstellen.

https://www.youtube.com/watch?v=35rHBjZfZ28

Bron: SANA, YouTube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *