Explosie dood minstens 11 in Idlib, Syrië, door rivaliserende terroristen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Bijna een dozijn mensen zijn gedood in een explosie in de de door terroristische bezette stad Idlib in het  noordwesten van  Syrië  door de terroristische groep Jabhat Fateh al-Sham , vroeger bekend als het Al-Nusra Front.

De explosie werd veroorzaakt door een auto, die gevuld was met explosieven, die afgelopen op zondag explodeerde, enkele uren nadat de terroristische groep de rivaliserende groep,  Ahrar al-Sham, teruggedrongen had uit de stad.

Volgens de lokale bronnen heeft de enorme explosie minstens 11 mensen gedood en waren er minstens 34  gewonden, waaronder kinderen.

Zover het officiële nieuws. Uit deze verslagen van ooggetuigen blijkt wel, dat Idlib bezet is door rivaliserende terroristische groepen, gesteund voorheen door de VS en haar EU bondgenoten. Jarenlang wilden ze het “westerse” publiek wijsmaken dat het zogenaamde rebellen waren, in opstand tegen de dictator Assad.


Zoals nu steeds vaker blijkt, zijn het ordinaire terroristen, criminelen, geïnspireerd door de extreem orthodoxe islamitische leer, die zij geheel op eigen wijze interpreteren en daarmee al jarenlang dood en verderf zaaien in Syrië, Irak en Libië.

Afbeeldingsresultaat voor rivaliserende terroristen in Syrie cartoonVeel van deze terroristen, zijn meegelift en komen nog steeds, als vluchteling naar Europa. Terwijl het “grote” EU publiek, jarenlang wijs gemaakt dat het “lieve” opstandelingen zijn, hen verwelkomd en zo brengen zij de strijd en dood en verderf naar Europa.

 

bron: Press, Sana, Rt

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *