Russia Today’s, journalist Khaled Alkhateb vermoord in Raqqa, vertelt zijn laatste verhaal!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

In zijn laatste nieuwsbericht voor RT Arabisch, berichte de vermoorde journalist Khaled Alkhateb uit Raqqa, over vluchtelingen die hem vertelde over de vernietiging van de zogenaamde coalitie aanvallen, die dood en verderf veroorzakan. De 25-jarige werd zondag vermoord door  islamitische staat (IS, vroeger ISIS / ISIL) in Syrië.

Khaled G. Alkhateb vertelde op RT Arabisch, dat veel burgers gedood zijn in de provincie Homs, tijdens de aanvallen van de coalitie, o.l.v. de VS.
“De coalitie bomde scholen en burgers. Daarom gaan onze kinderen nu niet naar school. Veel burgers werden gewond, omdat het [coalitie]  scholen maar ook ziekenhuizen bombardeerde, vertelde Abu Amdjad Alkhateb.

Hij sprak in zijn laatset reportage met een  man, ook met veel andere burgers die gedwongen waren Raqqa te ontvluchten. In hun eigen stad werd geen enkele overheidsgebouw verschoond gelaten, de mensen vertelden de verslaggever dat ze zeggen dat de VS-coalitie elke gebouw bombardeerde en beweerde dat er terroristen zaten. Zoveel voor de beschuldigingen van het leger van Assad..De coalitie is veel erger en maakt geen verschil tussen burgers en terroristen.

Alkhateb meldde uit de Syrische stad Hama:

“Er waren vluchtelingen uit Aleppo en andere gebieden in de school tijdens een aanval van de coalitie (VS/NATO/KOERDEN). Veel van hen stierven als gevolg van deze bombardementen,” zei de jongen.

Mensen uit kleine dorpen in de regio Raqqa hebben Alkhateb vertelt dat de coalitie bombardementen hun huizen hadden vernietigd, watervoorziening en “honderden hectare grond verbrand zijn”. Boeren verloren al hun gewassen.

 

Dit is waar de VS en haar bondgenoten doen in de wereld, dit is slechts een verhaal van een reporter, die vermoord is, er zijn zoveel journalisten vermoord, ontvoerd, de afgelopen 6 jaar, dat het op zich al een genocide is.

Het ergste van alles is, dat in het begin van het conflict de VS, maar zo ook Nederland, de zogenaamde rebellen steunden, die veel moorden op hun geweten hebben en Assad daar de schuld van kreeg!

De VS en haar bondgenoten de NATO/EU hebben een lange rij, in vele landen, waaronder, Irak, Libië, Afghanistan, Syrië van gruweldaden op hun geweten.

Bovendien hebben zij het Europese volk en continent in groot gevaar gebracht, door Libië plat te bombarden, zo een anarchie gecreëerd, waardoor nu duizenden Afrikanen, ongehinderd Europa kunnen bereiken.

Als je de reportages uit Berlijn en Parijs ziet, is het een schande, een grote schande, een criminele daad. Duizenden Afrikanen slapen in parken, onder bruggen en terroriseren de bevolking, omdat zij geen geld en toekomst hebben. Dankzij het imperialistische westen. Het tij is gekeerd en Europa zal nooit meer hetzelfde zijn!

Afbeeldingsresultaat voor de dood van europa

 

Bron: RT/SANA

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *