De verklaring van Dimitri Medvedev, Russische PM, over de nieuwe sancties van de VS

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the deep state wants Russia

Verklaring op FB, van Dimitri Medvedev, PM van Rusland

De Amerikaanse president’s ondertekening van het pakket van nieuwe sancties tegen Rusland zal een  gevolgen hebben.

Ten eerste, het beëindigt de hoop op verbetering van onze relaties met de nieuwe Amerikaanse regering.

Ten tweede is het een verklaring van een totale economische oorlog tegen Rusland.

Ten derde heeft de Trump-administratie zijn totale zwakte getoond door de uitvoerende macht en totale macht aan het Congres te geven, op de meest vernederende manier. Dit verandert de machtsbalans in de Amerikaanse politieke kringen.
Wat betekent dat voor hen? De Amerikaanse elite heeft Trump volledig overgehaald; De president is niet blij met de nieuwe sancties, maar hij kon het voor elkaar krijgen om het niet te ondertekenen. De  nieuwe sancties kwamen voornamelijk tot stand om Trump voor het blok te zetten. Er zullen nieuwe stappen komen en ze zullen uiteindelijk het doel hebben om hem van de macht te verwijderen. Een speler die geen gehoor geeft aan de eisen van de “schaduwregering”moet verwijderd worden. Ondertussen worden de belangen van het Amerikaanse bedrijfsleven allemaal ter zijde geschoven, en kiest de politiek voor een spel, een gevaarlijk spel, die niets te doen heeft met de “gewone bevolking”.

Anti-Russische hysterie is een belangrijk onderdeel geworden van het buitenlandse beleid van de VS ( en/ook haar partners de EU/NATO , het spel al vele malen gespeeld wordt herhaald en herhaald) maar ook het binnenlands beleid (dat is een nieuwigheid).

Het sanctiesysteem  blijft decennia van kracht, tenzij er een wonder plaatsvindt. Deze wetgeving zal harder zijn dan het Jackson-Vanik-amendement, aangezien het overkoepelend is en niet kan worden opgeheven door een speciaal presidentieel decreet zonder de goedkeuring van het Congres. Zo zullen de betrekkingen tussen Rusland en de Verenigde Staten uiterst gespannen zijn, ongeacht de samenstelling van het Congres en ongeacht wie er president is.

Langdurige argumenten bij  internationale organen en rechtbanken zijn aangekondigd, evenals de stijgende internationale spanningen en weigering om grote internationale problemen op te lossen.

Wat betekent het voor ons (Rusland) ? We zullen doorgaan met onze werkzaamheden en voortdurend inzetten in  ontwikkeling van de economie en de sociale sector, inspanningen leveren om de import te vervangen en belangrijke nationale taken oplossen, en voornamelijk op onszelf vertrouwen. We hebben  afgelopen jaren geleerd om te overleven in omstandigheden van een bijna gesloten financiële markt, evenals een verbod voor (westerse) investeerders- die een schuldeis-vrees hebben om in Rusland te investeren op straffe van sancties tegen derden en landen. Tot op zekere hoogte is dit zelfs tot ons voordeel geweest, hoewel de sancties in het geheel zinloos zijn. We zullen er mee omgaan, zoals we afgelopen jaren gedaan hebben.

Conclusie

Donald Trump, volgens de media en politiek, allen gedomineerd en gekocht door de “schaduwregering” (ik blijf het herhalen, omdat er gewoon teveel bewijzen zijn) zal geen lang leven hebben in het “Witte huis”, hij is gezwicht voor hen, door niet zijn Veto uit te spreken tegen de nieuwe sancties..te gevaarlijk waarschijnlijk!

Hoe zijn deze lui te stoppen? Voorlopig hebben zij vrij spel, laten we hopen op een wonder, zodat deze verderfelijke lieden eens en voor altijd verdwijnen, een utopie? een illusie? Wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Bron: FB Dimitri Medvedev, PM van Rusland

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *