FAKE nieuws: Assad vindt fan’s onder zogenaamde “witte supremacists” in Charlottesville

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Dit nieuws wordt gepubliceerd in een zogenaamde “gerenommeerde krant: thenational.ae, een krant in Abu Dhabi!

Door: Joyce Karam: 

Dit is wat zij schrijft: Nazi en anti-Semitische slogans zijn altijd onderdeel geweest van de witte supremacistischevolgelingen in de Verenigde Staten, maar T-shirts van Syrische dictator  zijn een nieuw fenomeen.

Bashar Al Assad, meer dan 9.000 kilometer ver in Damascus, had zich misschien een verjongde Amerikaanse fanbasis in de Virginia-stad Charlottesville niet gedacht, waar afgelopen weekend een groep neo-nazi’s en witte supremacisten  kwamen met tegenprotesten.

Zelfs de 20-jarige man die gearresteerd werd voor het posten van nazi-vlaggen, cartoons en swastikas, geplaats op de Facebook-pagina van James Alex Field een met een foto van de Syrische president in een militaire outfit.

Zover deze onzin, als we verder onderzoeken en naar de FB pagina gaan van deze persoon, blijkt dir een “fake”account te zijn met alleen deze tekst:

Roy Fjellbu

13 augustus om 5:21Skien, Telemark, Noorwegen

Met deze link erbij: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/bil-meide-ned-demonstranter-i-virginia-kvinne-32-drept/a/24116768/#xtor=CS6-6-[24116768%20bil_meide_ned_demonstranter_i_virginia_kvinne_32_drept]
 
Ik heb de video diverse malen bestudeerd en geen Assad vlag, T-shirt of aanhanger te zien, klink klare onzin, zoals gewoonlijk!
Dit is hoe de tactiek van de “zogenaamde”reguliere media werkt, zij zijn het die nep nieuws verspreiden.
 Eigenlijk is het allemaal heel simpel uit te leggen, het westen en de VS gebruiken terreur groepen, zoals Al-Queda, Ahrar al Sham, Al-Nusra etc…om regeringen omver te werpen, zoals in Syrië, Libië, Irak, Afghanistan en ontelbaar veel meer landen. Gebruik een beetje geloof erbij, maak ze radicaal en het recept is klaar voor een oorlog, om het soevereine land kapot te maken en te laten buigen voor de “elite. Met Syrië is dit niet gelukt!
Bron: https://www.thenational.ae/world/the-americas/assad-finds-fan-base-among-white-supremacists-in-charlottesville-1.619402

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *