Saboteurs worden getraind door de CIA om te worden gestuurd naar de Krim en Donbas

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

 

Saboteurs worden getraind in de Oekraïne door CIA instructeurs, deze worden gestuurd naar de Krim en de Donbass . Het “nieuwe” talent  –  de ene groep ma de andere –  wordt gezonden. Het proces kan pas stoppen als het Oekraïense nazi heersende regime wat in Kiev geïnstalleerd door de VS en EU verdwenen is.

“Zolang deze regering die met recht een fascistische regering genoemd kan worden” aanblijft in de  Oekraïne, zal het een bedreiging voor Rusland vormen.

Uitgaande van het feit, dat de Krim, de Volksrepubliek Lugansk en de Volksrepubliek Donetsk  onder toezicht staan , d.w.z. zij proberen het, wat moeilijk  is in de Krim, van de CIA . Blijft het imperialistische gedachtegoed van de VS en EU en haar agressieve aanval op Rusland bestaan.

Er worden groepen van 6-8 personen door de CIA getraind. Velen van hen werden al opgeleid in de Verenigde Staten. Een dergelijke groep wordt naar een ​​gebied gestuurd en als de saboteur wordt aangehouden, kan hij alleen maar informatie geven de leden van zijn groep, omdat de groepen elkaar nooit ontmoeten.

Daarom is de dreiging echt serieus, en moet gestopt worden.

Hieronder een video over wat er werkelijk gebeurde in Oekraïne:

https://www.youtube.com/watch?v=D-Jme77Dfc4

 

Vertaald uit het Russisch door Inessa Sinchougova, Fort Russ, Global Reserch

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *