Iran is het uiteindelijke doel van Israël

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor iran the ultimate goal of Israel cartoon

Gisteren was Nethanyahu op bezoek bij president Poetin van Rusland. Ze hadden zeker een leuk  “gesprek”. Het uiteindelijke doel van Nethanyahu was om Rusland onder druk te zetten en Iran uit Syrië te schoppen. Iran is de illusionaire vijand van Israël en daardoor ook van de VS en Europa.

Israël en de VS zetten druk op de ketel om toch vooral Iran als de vijand te bestempelen, immers staat Iran in de weg voor hun gedroomde visie en plannen van een “groter Israël”, dit moet koste wat het kost tot stand worden gebracht.

Poetin zal geen toezeggingen gegeven hebben, Iran is de bondgenoot van Rusland in de strijd tegen ISIS (een creatie van de VS en Israël), gisteren zagen we al in diverse video’s https://freesuriyah.eu/?p=859 dat ISIS ongehinderd  uit Raqqa kan “vluchten”.

Na het bezoek aan Poetin zal éen Israëlische delegatie deze week in het Witte Huis ontvangen worden. De agenda: Syrië en Iran.

De drie leden van de Israëlische delegatie zijn:
• Yossi Cohen , hoofd van Mossad (buitenlandse intelligentie);
• generaal herzl halevi, hoofd van Aman (militaire intelligentie); en
• Kolonel Zohar Palti, hoofd van militaire en politieke zaken bij het ministerie van defensie.

Deze delegatie zal worden ontvangen  door de volgende Amerikaanse vertegenwoordigers:
• General H. McMaster, National Security Advisor;
• Dina Powell, Vice National Security Advisor; en
• Jason Greenblatt, vertegenwoordiger van de president voor internationale onderhandelingen.

Israël, die al een verbod op Iraanse troepen of troepen van de Hezbollah in Zuid-Syrië heeft afgekondigd, is van plan om dit bezoek te gebruiken als een gelegenheid om de VS te overtuigen van haar redenen voor het afsluiten van de “zijde route”. Volgens het Israëlische regime zou  Teheran  deze route kunnen gebruiken om wapens aan  Hezbollah te leveren.

De drie leden van de Israëlische delegatie en Trump’s vertegenwoordiger (Jason Greenblatt), zijn alle vier  Joods Orthodox.

Wat Dina Powell betreft, was ze betrokken bij de moord op Rafiq Hariri en  de zogenaamde  ‘Arabische lente’. Dina Habib Powell (geboren Dina Habib is een Egyptisch-Amerikaanse , filantrope, en Amerikaanse beleidsmaker. Zij is de huidige Amerikaanse adjunct-adjunct-veiligheidsadviseur voor strategie voor president Donald Trump.

Voordat hij deze functies in het Witte Huis accepteerde, was Powell een managing director en partner bij Goldman Sachs en president van hun filiaal, de Goldman Sachs Foundation.   Vóórdien diende ze in de administratie van George W. Bush als Assistent-Staatssecretaris van Onderwijs en Culturele Zaken, Plaatsvervangend Staatssecretaris voor Openbare Zaken en Openbare Diplomatie en een Assistent aan de Voorzitter voor Presidentieel Personeel.

Powell is in Egypte geboren en op jonge leeftijd met haar familie naar Texas geëmigreerd.

Bron: Wikipedia, Voltaire Network

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *