Amerikaanse helikopters evacueren ISIS uit Oost-Syrië. De huurlingen worden door het VS regime gered!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Two US helicopters have airlifted four Daesh members and a civilian from a house used as an arms depot near Dayr al-Zawr, SOHR says.

De VS heeft een aantal ISIS terroristen  in de buurt van de oosterse Syrische stad Dayr al-Zawr geëvacueerd, volgens diverse bronnen, ter plaatse!

Twee Amerikaanse helikopters zouden donderdagmorgen de redding operatie in Beqres, een voorstedelijk gebied ten oosten van Dayr al-Zawr, uitgevoerd hebben, tenminste vier ISIS (Daesh)-leden en een burger uit een huis die gebruikt werd als wapen depot werden geëvacueerd.

Volgens het rapport waren de vijf overgebrachte personen tijdens de operatie,  buitenlandse bom deskundigen, waarvan drie Egyptische Daesh leden en een burger.

Getuigen vonden afgeschoren haar van de vijf personen in de buurt van het gebied en na het evacueren werd het wapendepot, waar de 5 terroristen verbleven opgeblazen,

De VS en haar zogenaamde bondgenoten hebben sinds september 2014 luchtbombardementen uitgevoerd op zogenaamde Daesh-doelen , zonder enige toestemming van de regering van Damascus of een VN-mandaat. Ook zijn er verschillende getuigenissen dat deze coalitie niet IS bestreed maar het leger van Assad en daarbij, zoals de laatste tijd steeds meer naar boven komt, duizenden burgerslachtoffers gemaakt heeft, zowel in Irak als Syrië.

De VS wordt al lang beschuldigd, sinds het begin van het imperialistische conflict, van het samenwerken met Daesh om veilige doorgang en logistieke ondersteuning te bieden aan de leden van ISIS in de conflictgebieden.

Afgelopen juni beschuldigde de bevelhebber van de Russische troepen in Syrië, kolonel generaal Sergei Surovikin, dat de Amerikaanse  troepen in Syrië  Daesh-leiders en groepen (ISIS, FATAH as-Sham etc.) samengevoegd hebben in de gebieden die onder controle van de VS en haar coalitie zijn. Zij hebben doelbewust ISIS en andere groepen naar de gebieden gestuurd waar het Syrische leger en haar bondgenoten, Hezbollah, Iran, Liwa al-Quds en het Russische leger opereren tegen Daesh, om zo i.p.v. tegen IS te vechten zij proberen het SAA en haar bondgenoten te verslaan.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor US supporting daesh cartoon

De Russische commandant bekritiseerde Washington omdat zij ook proberen het Syrische leger en haar bondgenoten te blokkeren bij de zuidelijke grens van het land.

Politieke waarnemers waarschuwen dat de VS ISIS gebruikt om chaos in het Midden-Oosten te creëren en zo een groter Israël te plannen, het welbekende Yinon plan waar ik vele malen naar verwijs in mijn berichtgeving.

Bron: http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

Press TV, various sources

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *