Leiders ISIS in Deir-ez-zor dood door Rusland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Abu-Muhammad al-Shimali (ook bekend als Tirad Al-Jarba

Een poster met beloning, van de VS, die 6 jaar lang samen met de EU/NATO niet in staat waren om hen te vangen! Je kunt daaruit de conclusie trekken dat ze weinig moeite gedaan hebben, ze weare bezig met het Syrische leger en Assad aan te vallen!

Zeker 40 islamitische  IS terroristen, waaronder de zogenaamde ‘emir van Deir ez-Zor’, zijn gedood door Russische bombardementen.

Een ondergronds commando-en communicatie-centrum in de buurt van de stad zijn vernietigd, zei het Russische ministerie van Defensie.

De Su-34 en Su-35- gevechtsvliegtuigen van Rusland, stegen op van Khmeimim Air Base in Latakia en hebben op 5 september een aanval uitgeoefend op het commando centrum  van de islamitische staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) . De Russische Luchtmacht had inlichtingen via verschillende bronnen, die aangaf dat er een vergadering van senior IS-militanten in een ondergrondse commando-centra aan de rand van de stad Deir ez-Zor plaatsvond.

De IS terroristen

Afbeeldingsresultaat voor Abu-Muhammad al-Shimali (ook bekend als Tirad Al-Jarba

Abu-Muhammad al-Shimali (ook bekend als Tirad Al-Jarba), de zelfverkondigde emir van Deir ez-Zor, zijn dood is bevestigd door het ministerie van Defensie.

Al-Shimali, een in Irak geboren, geemigreerd naar Saoedi-Arabië,  een voormalig Al-Qaeda-lid, heeft zijn toewijding aan ISIS in 2015 bevestigd en werd later berucht om de  buitenlandse strijders die hij vanuit Europa en Afrika naar binnen heeft gesmokkeld.

Gerelateerde afbeelding

Een andere top-IS commandant, Gulmurod Khalimov, IS “oorlogsminister” uit Tadzjikistan, werd gedood of zwaar gewond in de Russische aanval Er  werd gemeld dat Khalimov erin slaagde te ontsnappen in een gebied ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Deir ez-Zor, volgens het ministerie.

Khalimov, een voormalig hoofd van de “Special Forces”, in zijn geboorteland Tadzjikistan, heeft deelgenomen aan diverse  trainingen die het  Amerikaanse “State”departement door de VS in Tadzjikistan georganiseerd werden tot 2014,  daarna in hetzelde  jaar werd hij lid van  IS . In 2016 heeft de US State Department een beloning van maximaal $ 3 miljoen aangeboden voor informatie over Khalimov.

Wat de VS en EU voor jaren niet lukte, is Rusland gelukt! Maar ja we weten, door vele getuigen en bronnen dat de VS en EU alleen infrastructuur vernietigde en SAA legeronderdelen, de rest van de bommen liggen in de woestijn!

 

Bron: RT Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *