Godfather” “van de zogenaamde Arabische revoluties Bernard Henry Levy in Koerdistan

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Ja daar is hij weer Bernard Levy, de Joodse Zionist en “godfather”van revoluties, mede schuldig aan de dood van Ghadaffi. Als er “stront aan de knikker” is, dan is hij present.

'Godfather of the Arab revolutions' Bernardi Levy in Koerdistan?

De Arabieren noemen hem  de “peetvader van Arabische revoluties”. Bernard-Henri Levy,  zijn aanwezigheid roept vele vragen op.

Zijn laatste verschijning was in een video in Koerdistan gisteren op de dag van het  referendum.

Activisten op sociale media sites vragen zich af wat Levy van plan is in Koerdistan in een zaal waar Najaf Barzani, vice-voorzitter van de Democratische Partij Koerdistan (KDP), aanwezig is!

Het raadsel is snel opgelost, olie, zoals ik al eerder schreef, heeft Barzani (president) een deal met Israël om de olie te verkopen!

 

Voir l'image sur Twitter

Het verhaal van Bernard-Henri Lévy (Frans: geboren 5 november 1948 in Alegeria en op jonge leeftijd verhuisd naar Parijs, Frankrijk met zijn ouders. Bernard-Henri Lévy is een Frans-Joodse  intellectueel en auteur.  Beschouwd als de “Godfather” van de Arabische Lente en andere  landen over de hele wereld waar een zogenaamde revolutie is.

In 2010 noemde de Jeruzalem Post Lévy als nummer 45 op een lijst van ’s werelds 50 meest invloedrijke joden.

In de jaren negentig was Lévy één van de eerste franse intellectuelen die na de val van de Sovjetunie voor een  Europese en Amerikaanse interventie in de Bosnische Oorlog opriep en zo brijdroeeg aan de verwoesting van Joegoslavië. Hij berichte over de  concentratiekampen met  moslims in Servië.

Toen zijn vader in 1995 overleed, werd Lévy de manager van het Becob-bedrijf. Hij verkocht het in 1997 voor 750 miljoen frank aan de Franse ondernemer François Pinault.

Eind jaren negentig richtte Lévy  en Alain Finkielkraut een Instituut voor Levinassische Studies op, in Jeruzalem, ter ere van Emmanuel Levinas.

Hij is lid van de non-profit advocacy groep JCall. In maart 2006 was Lévy één van de twaalf ondertekenaars van een brief getiteld “MANIFESTO: Samen tegenover het nieuwe totalitarisme.” ‘Ze waren  bezorgdheid over de vrijheid van meningsuiting en gedachten in reactie op de gewelddadige en dodelijke protesten in de moslimwereld die verband zouden houden met de “Jutland- Posten” Mohammad cartoons controverse die  in Denemarken ontstond.

Wie heeft Daniel Pearl gedood

In 2003 schreef Lévy een verslag van zijn zoektocht naar de moordenaar van Daniel Pearl, de Wall Street Journal verslaggever,  die in  gevangenschap was genomen en onthoofd door islamitische extremisten. Ten tijde van de dood van Pearl bracht  Lévy een bezoek aan Afghanistan als speciaal gezant van de Franse president Jacques Chirac. Hij bracht het daarop volgende jaar een bezoek aan Pakistan, India, Europa en de Verenigde Staten om te ontdekken waarom Pearl’s gedood is. Het resulterende boek, Who killed Daniel Pearl?  Beweert dat het was omdat Pearl te veel wist over de banden tussen Pakistan’s geheime dienst en al-Qaeda.

In 2008 wilde Bernard-Henri Levy persoonlijk op de hoogte gesteld worden over de revolutie in Georgië, zei hij – zoals hij eerder in Bosnië en Afghanistan deed. Hij reisde naar Gori, de stad die zegt men, net door de Russische Luchtmacht werd gebombardeerd en sprak met getroffen burgers.

Maar drie dagen na de publicatie verklaarde zijn metgezellen dat hij en zijn metgezellen helemaal  niet in Gori waren geweest.  Ze waren  gestopt aan de rand van de stad, door de politie.

In maart 2011 heeft hij gesprekken gevoerd met de zogenaamde Libische rebellen in Benghazi en publiceerde over de hij de internationale erkenning van de onlangs gevormde nationale overgangsraad. Later die maand, bezorgd over de Libische burgeroorlog in 2011, overtuigde hij Nicolas Sarkozy, Washington, en uiteindelijk de Verenigde Naties,  om in Libië te interveniëren om een ​​bloedbad in Benghazi te voorkomen.

Ook was present in Syrië bij de zogenaamde “rebellen” zie foto boven en steunde hen voluit met geld!

Daarna was Oekraïne aand beurt, waar de rest van de “godfathers”, zoals Victoria Nuland, John McCain, Hans van Baarle en ook hij aanwezig waren op het Maidan (plein) voor de zogenaamde revolutie!

Bron: Euronieuws, https://freesuriyah.wordpress.com/2014/07/30/bernard-henri-levy-the-godfather-of-the-arab-spring/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *