Ooggetuige noodhulp Texas: Amerikaanse autoriteiten vermoorden duizenden mensen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor matthew short TheShowmebby

Een Amerikaanse hulpverlener en ooggetuige die is betrokken bij reddingsacties als gevolg van orkaan Harvey in Houston (Texas), claimt dat de autoriteiten opzettelijk duizenden mensen hebben laten verdrinken. In de ondergelopen gebieden heerst totale anarchie, waarbij gewapende overvallen slachtoffers en hulpverleners het leven kosten. Er zijn lichamen met kogelgaten waargenomen, die in het water dreven. Officiële hulpinstanties zoals het Rode Kruis en overheidsorganisaties zoals FEMA, FBI en DEA, lijken een dubieuze rol te spelen.

Matthew Short is een ooggetuige en maakt deel uit van de Amerikaanse militie, één van de vele burgergroeperingen die zich inzet voor de getroffen burgers in Texas. Hij is betrokken bij reddingsacties en het bieden van noodhulp aan de mensen in het ondergelopen gebied. Via zijn Youtube-kanaal TheShowmebby brengt hij ooggetuigenverslagen van de reddingsmissies naar buiten. In onderstaand artikel vertelt Matthew Short zijn verhaal van de gebeurtenissen in Houston, Texas.

Hij is duidelijk aangeslagen door hetgeen hij heeft gezien en meegemaakt. Zijn verhaal is geen feel-good-story, maar een beschrijving van de zeer verontrustende situatie in het zuiden van Amerika, die hij omschrijft als een oorlogsgebied. Omdat overheidsorganisaties hun dubieuze agenda alleen kunnen uitvoeren als mensen onwetend en goedgelovig blijven, heeft Matthew Short deze video’s naar buiten gebracht. Hiermee hoopt hij de mensen te waarschuwen; “ga niet naar de FEMA-centra!” Uit zijn verhaal blijkt dat de autoriteiten niet te vertrouwen zijn en juist burgerinitiatieven (zoals de Amerikaanse militie en Idaho III%) slachtoffers redden.

Plunderingen en anarchie

Aan het begin van zijn ooggetuigenverslag vertelt Matthew dat de situatie in de ondergelopen gebieden behoorlijk is geëscaleerd. Er zijn gewelddadige bendes actief die slachtoffers en hulpteams beroven en lukraak mensen doodschieten. Daarom krijgt elke boot en voertuig bij aanvang van de reddingsactie, een bewapende agent mee van de DPS(Texas Department of Public Safety). Militieleden krijgen het advies hun wapens mee te nemen.

Via de DPS-agent op hun boot komt Matthew te weten dat de autoriteiten van plan zijn om op korte termijn een dam op te blazen, om zo op gecontroleerde wijze het opgehoopte water te laten wegstromen. De actie stelt een bepaald gebied veilig, maar vormt een directe bedreiging voor een eerder ondergelopen deel van de stad. Zijn team stuit even later op een wegblokkade. Het wemelt daar van de federale agenten van verschillende overheidsorganisaties zoals FEMA, National Guard, DEA, FBI en zelfs mensen van de geheime dienst Matthew herkent ze aan de emblemen op hun kleding.

Opzettelijke verdrinkingsdood voor duizenden Amerikanen

Hoewel het opblazen van de dam een legitiem besluit is om een grotere catastrofe te voorkomen, waarschuwen de autoriteiten niet de duizenden mensen in het gebied dat door de dambreuk zou worden getroffen en zetten evenmin een evacuatieplan in. Matthew zegt zichtbaar geëmotioneerd: “Men liet de mensen in hun huis zitten om te verdrinken.” In plaats van zoveel mogelijk mensen te redden van een mogelijke verdrinkingsdood, sluit men het gebied hermetisch af, waardoor ook vluchtelingen er niet meer uit kunnen. Men sommeert alle reddingsteams om het gebied te verlaten.

De DPS-agenten uit Texas hebben de federale agenten weggestuurd die de Texanen wilden redden. Er zijn toen enkele honderden mensen gered. Matthew beweert dat de beelden die je op CNN en Fox News ziet van mensen die door de overheid met boten worden gered, zijn gemaakt voor propagandadoeleinden. Het creëert een onterecht beeld dat de overheid voor de mensen zorgt, terwijl men de mensen in werkelijkheid niet heeft geëvacueerd en  in het getroffen gebied zelfs gevangen heeft gehouden, door alle vlucht- en snelwegen af te sluiten.

FEMA opvangcentra in Walmart-warenhuizen

Later die dag ziet Matthew in een ander deel van de regio dat FEMA bezig is om in een winkelcentrum een noodopvang in te richten. Datgene dat voorheen is afgedaan als complottheorie, blijkt in het rampgebied na de orkaan Harvey werkelijkheid te zijn geworden. Matthew bevestigt de geruchten die al jaren in omloop zijn, dat warenhuizen en Walmarts als opvangkampen worden ingericht: “Ik heb het met eigen ogen gezien. Het is geen complot.”

 

 

In een FEMA-opvangcentrum in Beaumont wordt voedsel uitgedeeld, maar volgens Matthew krijgen slachtoffers nauwelijks genoeg voedsel en drinkwater. De voedseluitdeling verloopt bovendien op een zeer militaristische, communistische wijze. Het is opvallend dat FEMA zo in gebreke blijft, terwijl burgerinitiatieven zoals de militie later in een ander deel van het gebied binnen 24 uur een noodhospitaal hebben ingericht. Inclusief een voedselvoorraad van $ 100.000, medische hulpmiddelen, verpleegkundigen en 100 bewapende militieleden, aldus Matthew.

De militie biedt noodhulp, FEMA laat de mensen stikken

De groep van Matthew wordt vervolgens door een afgevaardigde van de staat naar een ander gebied gebracht waar noodhulp noodzakelijk is. Eenmaal aangekomen zegt de ambtenaar: “Ik ben hier niet. Ik ben hier nooit geweest. Ik heb jullie hier nooit naar toe gebracht.” Er wordt hen vervolgens meegedeeld dat dit de plek is waar het damwater terecht zal komen en het gebied zal binnen een uur onder water lopen. “Zoek een hoger gelegen gebied. Jullie staan er nu alleen voor.” Matthew vervolgt: “We werden daar achtergelaten om te sterven. We werden daar achtergelaten om te verdrinken en kregen geen aanvullende informatie.” Er breekt paniek uit binnen de groep hulpverleners. Een groep veteranen en andere burgergroeperingen heeft zich vervolgens in een hoger gelegen deel verschanst, een kerk waar ze eerder die dag waren en hebben daar ter plekke een noodhospitaal ingericht. Er komen ook berichten binnen dat mensen die naar een FEMA-opvangcentrum zijn gegaan, spoorloos zijn verdwenen.

Rode kruis steelt en vernietigt voedselpakketten

Ook Gina Nelms zet haar ooggetuigenverslag op Facebook en beweert dat het Rode Kruis noodpakketten die door burgers ingezameld waren,heeft afgepakt. “Het Rode Kruiskwam met vrijwilligers naar de kerk en pakte de donaties af van mensen die letterlijk niets meer hadden.” Voorwerpen die de organisatie niet kon doorverkopen werden in containers gedumpt, claimt Nelms. Ze zegt ook foto’s te hebben van de containers waarin ‘voor miljoenen aan donaties werd verbrand’.

Werkelijke dodental loopt in de duizenden

Intussen komen er bij Matthew berichten binnen dat men in Texas is begonnen met het confisqueren van wapens. In het rampgebied vinden berovingen plaats, schietpartijen en er vallen velen doden. In de overstroomde straten drijven lichamen voorbij met schotwonden in het hoofd. Volgens Matthew is het dodental in Texas niet rond de zestig, maar loopt eerder in de duizenden. De vele lichamen die in het water ronddrijven, zijn niet geborgen voordat de dam werd opgeblazen. Vervolgens zijn deze lichamen naar zee gedreven. Matthew denkt dat de autoriteiten dit opzettelijk deden, om het officiële sterftecijfer laag te houden. In werkelijkheid worden er duizenden mensen vermist.

Gevangenisboten FEMA

Op dat moment is FEMA gestopt met reddingsoperaties en brengt gevangenisboten in het gebied. De media beweert dat het mobiele opvangcentra zijn, maar de beelden duiden op gevangenkampen. Insiders die op de hoogte zijn van de FEMA- documenten en plannen waarschuwen al jaren dat er door de organisatie een sinistere agenda wordt voorbereid. Matthew raadt aan om kost wat kost uit FEMA boten en opvangcentra weg te blijven, omdat hij vermoedt dat mensen daar niet levend uitkomen. “We hebben hier al jaren over gesproken. Ga niet naar de FEMA-opvangcentra’sDeze zooi bestaat écht. Ik heb het met eigen ogen gezien.”

Ook Thomas Williams bevestigt de geruchten dat in de opvangcentra in Houston in grote getale daklozen zijn vermoord. De ITCCS stuurde onlangs een brandbrief dat daklozen gedwongen naar opvangcentra werden vervoerd. Toen men bij de politie informeerde waar de daklozen naartoe werden gebracht, kwam er geen antwoord. In deze video vertelt een voormalig politieman dat hij besloot om niet naar de opvangcentra te gaan, omdat hij had gehoord dat alle vluchtelingen daar werden vermoord.

Burgeroorlog: burgers tegen de overheid en privélegers

Volgens Matthew is er in het zuiden van de VS momenteel een burgeroorlog gaande, met name aan de Texaanse kust. Hij is er zelf getuige van geweest. Het is een oorlog tussen de burgers, de federale overheid en privélegers. Hij heeft berichten gehoord dat men letterlijk op burgers aan het jagen was. Het is onduidelijk wie er precies op de burgers heeft geschoten. Bendeleden zijn als hulpverlener verkleed en agenten en huurlingen zijn nauwelijks van elkaar te onderscheiden.

Ondertussen worden Texanen door de autoriteiten ontwapend en staan machteloos tegenover de geweldplegers. Volgens Matthew heeft de aanwezigheid van de gewapende militie een grootschalige wapen-confiscatie kunnen voorkomen en vele levens van Texanen gered. Ondanks hun positieve bijdrage in de reddingsacties, zeggen de autoriteiten tegen de burgergroepering Cajun Navy dat ze moeten vertrekken, terwijl er nog steeds mensen gered moeten worden. Hun reddingsmissie wordt niet alleen gedwarsboomd door de autoriteiten, maar ook door privélegers die hun wapens willen afnemen en hun voedselvoorraad proberen af te pakken.

Volgens Matthew zijn mensen vooral door burgerinitiatieven en milities gered. “Zíj zijn de echte helden.” Hij heeft niet gezien dat mensen door de overheidsorganisaties werden gered. Hij weet niet of de orkanen zijn ontstaan door weermanipulatie: “Maar wat ik wel weet is dat ze de boel daar controleren en deze rampscenario’s vormen de frontlinie van de burgeroorlog die momenteel in de VS gaande is.”

Het wordt steeds evidenter dat overheidsorganisaties niet aan de kant van de mensen staan. Thomas Williams heeft van meer dan één bron gehoord dat FEMA de toelevering van noodhulpmaterieel blokkeert en dat het Rode Kruis de ingezamelde noodvoorraad weghaalt. Ook de National Guard speelt dergelijke spelletjes. Thomas: “Dit is een aanval op de gewone man, vergis je niet. En dit is nog maar het begin.” [56:30]

Texas wordt besproeid met zeer giftige pesticide

Volgens Thomas Williams zijn er vanuit Californië talloze militaire vliegtuigen richting Texas gevlogen. Niet om de mensen te redden of om noodpakketten naar de getroffen gebieden te sturen, maar om het getroffen gebied te besproeien met giftige stoffen, zogenaamd tegen muggen. Dit initiatief wordt niet gecoördineerd door het Amerikaanse leger, maar lijkt georkestreerd te worden door privélegers. Terwijl mensen verdrinken en worden beschoten, zet de luchtmacht zich in om muggen te bestrijden. [1:01:30]

De Amerikaanse luchtmacht — wie er dan ook de regie over heeft — gebruikt voor de muggenbestrijding de gifstof Naled. Naled heeft een neurotoxische werking en is ook schadelijk voor mensen. De pesticide is dermate giftig dat gebruik in Europa is verboden. Uit onderzoek blijkt dat deze pesticide die in Amerika veelvuldig wordt gebruikt, al tot enorme bijensterfte heeft geleid. Het is daarmee ook een probaat middel om de voedselvoorziening mee te bedreigen.

De Cabal lijkt nu alle registers open te trekken om door middel van weeroorlogen, biologische oorlogsvoering en het ontketenen van een burgeroorlog, met name het zuiden van Amerika, maar ook delen in het Caribische gebied en Zuid-Amerika te treffen. Ze stuiten echter op steeds meer weerstand van burgergroeperingen, waardoor de situatie — hoe slecht deze ook is — nog altijd minder dramatisch uitpakt dan waar de Cabal op hoopt.

Een overzicht van de ooggetuigenverslagen van Matthew Short die hij op zijn Facebook-account en TheShowmebby Youtube-kanaal deelde:

Femaprisons in Port Arthur Texas:

Het Rode Kruis gooit gedoneerde en bruikbare goederen weg:

Truth, Honor & Integrity-show van Thomas Williams van 21 september, waarin hij vanaf 56:30 minuten spreekt over de situatie in Houston Texas.

Bron

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *