Is oorlog met Iran onvermijdelijk?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor war with iran cartoon

Is de elite, of hoe we het ook noemen, schaduwregering, klaar om hun volgende oorlog te beginnen? Syrië is verloren voor hen, Irak bijna, Afghanistan is een drugsoord en bijna verloren aan de Taliban, Noord-Korea een optie, dus op naar de volgende oorlog! De wapenindustrie moet winst maken en de binnenlandse problemen zowel in de VS als Europa, worden onder het bed geschoven. Regeringen zijn niet betrouwbaar, geven geen zier om de “gewone”bevolking, het kapitalisme zegeviert en geld gaat boven mensen.

Lees wat Pat Buchanan in de VS hier, vanuit het oogpunt van de VS te zeggen heeft:

Patrick Buchanan was een senior adviseur van drie Amerikaanse presidenten, twee keer zelf kandidaat voor de Republikeinse presidentiële benoeming en  genomineerde voor de “Reform” Party in 2000.

Met zijn (Trump) verklaring afgelopen vrijdag dat het Iraanse kernovereenkomst niet in het nationale belang is, kan president Donald Trump ons op de weg naar de oorlog met Iran hebben gezet.

Inderdaad, het is erg makkelijk om de aankomende oorlog te zien en ook te zien hoe de VS haar voorbereidingen aan het treffen zijn.

Nadat de nucleaire overeenkomst, ondertekend was door alle vijf permanente leden van de Veiligheidsraad, “decertificering” was aangenomen, moet het congres(VS)  binnen 60 dagen de sancties opheffen als Teheran ondertekend.

Als het congres (VS) deze sancties niet opgeft en de overeenkomst opzegt, zo zei Trump, dan zal hij er persoonlijk voor zorgen dat de overeenkomst opgezegd wordt!

Waarom? Is Iran in strijd met de voorwaarden van de overeenkomst? Bijna niemand beweert dat – niet de VN-nucleaire inspecteurs, niet de NAVO-bondgenoten, niet eens Trumps nationale veiligheidsteam.

Iran leverde al  20 procent van zijn verrijkt uranium in, sloot de meeste centrifuges af en maakte zelfs de meest opdringerige inspecties van alle nucleaire installaties mogelijk. Zelfs al vóór de deal, vermeldde maar liefst 17 Amerikaanse intelligentiebureaus, ook dat ze geen bewijs kon vinden van een Iraans nucleaire bomprogramma.

Inderdaad, als Iran een bom wilde, zou Iran een bom hebben gehad.

Iran  blijft voor de eenvoudige reden een niet-nucleaire wapenstaat. De vitale nationale belangen van Iran dicteren dat zo en het blijft zo!

Als het grootste Sjiïtische volk met 80 miljoen mensen, het meest geavanceerde in de regio, is Iran voorbestemd om de voornaamste kracht in de Perzische Golf te worden. Maar op een voorwaarde: Ze vermijdt de grote oorlog met de Verenigde Staten die Saddam Hussein niet heeft vermeden.

Iran stopte elk bomprogramma dat het had omdat niet het zelfde lot van Irak te ondergaan. De VS wilde en nu helemaal onder Trump, Iran opsplitsen, zoals met vele landen die met het geld van “George Soros” zijn organisatie “Open Borders” een zogenaamde “Color Revolutie kregen, met als gevolg oorlog, anarchie en opsplitsing van etnische minderheden en hun drang naar onafhankelijkheid, zo dat de chaos nog erger wordt en het een makkelijke prooi is om weer gekoloniseerd te worden voor de VS en haar bondgenoot NAVO/EU. Iran bestaat uit vele minderheden zoals de Azeri’s, Arabieren, Koerden en Baluchen.  Irak werd de Amerikanen werd verdeeld in Soenni, Shiite, Turkmen, Yazidis en Koerden. De rest is geschiedenis!

Teheran wil geen oorlog met de VS. Het is de oorlogspartij in Washington en zijn bondgenoten in het Midden-Oosten – Bibi Netanyahu (Israël) en het de Saoedische-regime – die graag oorlog willen met Iran en deze samen met de Verenigde Staten te beginnen, nartuurlijk moeten de bondgenoten van de VS, NAVO/EU meedoen, zij hebben immers verdragen met elkaar en veel Europese landen zijn vazalstaten van de VS. Duitsland is sind 1945 bezet door de VS, niet officieel natuurlijk, maar de realiteit is iets anders dan wat politici ons voorhouden.

Toch kunnen zelfs eerdere botsingen met Iran al heel erg snel beginnen.

In het oosten van Syrië hebben de zogenaamde VS-gesteunde en Koerdische Syrische Democratische Krachten  Raqqa ingenomen. Maar als  ISIS in zijn hoofdstad is vernietigd, of liever gezegd met toestemming van de VS gevlucht en geevacueerd begint het eindspel in Syrië,  het Syrische leger heeft Deir-Ez-zor veroverd, de hoofdstad van de provincie, de stad die ligt aan de weg van Bagdad naar Damascus.

Hierdoor zal het  leger van Bashar Assad ervoor zorgen dat de weg van Baghdad naar Damascus voor Hezbollah naar Libanon open blijft.

Als de VS van plan is het SDF te gebruiken om het grensgebied te veroveren, zouden we ons kunnen gaan bevinden in een gevecht tussen het Syrische leger, Hezbollah , de Iraniërs en misschien zelfs de Russen tegen de VS en haar bondgenoten, de Koerden maar ook de NATO/EU, de zogenaamde coalitie.

Zijn we er klaar voor?

In Irak heeft het nationale leger de olierijke provincie Kirkuk en haar hoofdstad veroverd. De Koerden hadden Kirkuk veroverd nadat het Iraakse leger was gevlucht van de ISIS-invasie. Waarom vecht een Amerikaans-opgeleid Irakese leger tegen een Amerikaans-getraind Koerdisch leger? Dit is de tactiek van de VS en NAVO, heers en verdeel, zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op zo krijg je anarchie en kun je deze landen makkelijker beheersen!

De regionale regering van Koerdistan heeft afgelopen maand ingestemd voor onafhankelijkheid (Soros maatje Bernard Henry Levy was daar nog even op visitie). Dit zorgde voor alarmbellen in Turkije en Iran, evenals Bagdad. Een onafhankelijk Koerdistan zou in beide landen kunnen dienen als magneet voor Koerden om ook daar de onafhankelheid uit te roepen.

Erdogan was al snel om naar Rusland te gaan om met de Russen een verdag te sluiten, ivm de aankomende oorlog tegen de Koerden en de VS/NAVO.

Het leger van Bagdad heeft Kirkuk ingenomen om afscheiding uit Irak te voorkomen in een burgeroorlog met de Koerden.

Hoe  staat Iran hier in?

In de oorlog tegen ISIS waren ze de facto bondgenoten.  ISIS en al-Qaida, waren  voor iedereen teroristen. Maar als de VS haar voornemens om de SDF te gebruiken en zo de Iraakse-Syrische grens vast te gaan leggen, zouden Syrië, Iran, Hezbollah en Rusland daar tegen zijn en kunnen ingrijpen.

Zijn we klaar voor een dergelijke botsing?

Afbeeldingsresultaat voor war with iran cartoon

De Amerikanen komen ” face to face” in het zogenaamde mainstream propaganda nieuws met enkele van deze nieuwe realiteiten, die de gewone bevolking ertoe moet verleiden om in het leger te gaan dienen om zogenaamd Amerika te beschermen en haar interesse gebied.

De mensen die de toekomst van het Midden-Oosten zullen beslissen, moeten de de mensen zijn die daar wonen. Deze boodschap is voor dovemansoren in de VS en EU, doodeenvoudig omdat zij het imperialisme en koloniale gedachtengoed niet op willen geven en verder gaan met zicht verrijken ten koste van andere. Echter is de wereld nu ook door hun toedoen een globaliserende wereld waar Afrikanen ook vinden dat zij recht hebben op een betere toekomst en rijkdom, dus massaal naar Europa komen, geef ze eens ongelijk!

Bashar Assad, samen met zijn leger en luchtmacht, ondersteund door de luchtmacht van Vladimir Poetin, het Islamitische Revolutionaire korps van Iran en Hezbollah, hebben de Syrische oorlog gewonnen ,omdat ze  bereid waren om te vechten en te sterven voor hun land om het terug te winnen.

Afbeeldingsresultaat voor war with iran cartoon

 

Amerikanen en Europeanen leven niet daar in het Midden-Oosten. Weinig Amerikanen en Europeanen zijn zich er bewust van wat daar aan de hand is. Bewust “dom” gehouden door politiek en media. Alleen zij die zoeken en willen weten, zullen de waarheid vinden!

Donald Trump werd niet gekozen om dat te doen, althans zo dachten velen, hij heeft zand in de ogen van veel Amerikanen en Europeanen gestrooid, hij zou geen oorlog gaan voeren. Maar degene die op de hoogte zijn weten dat een utopie is, de schaduwregering, bestaande uit de wapenlobby, AIPAC, multinationals, olie bedrijven zoals EXXON, SHELL en de elite van de Bilderberg, George Soros of Bernard Henry Levy en niet te vergeten het YINON plan van een groter Israël, hebben hun plannen al klaar voor de volgende oorlog! Geen Trump of elke andere politiek leider kan daar tegenin gaan, zij zijn slechts de marionetten van de elite en een ieder die denkt dat we democratische en “vrije” verkiezingen in Europa of de VS hebben moet snel wakker worden!

Bron: Pat Buchanan, wikipedia.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *