TV Rapport van Channel-2-Israël; IS top krijgt nieuw trainingkamp bij de grens met Israël

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Islamic State training camp (Channel 2 screenshot)

Isräel’s TV  Channel 2 bevestigd: Top Islamitische (IS) commandanten verzamelen zich in de buurt van Israëlische grens, voor het opzetten van nieuwe trainingskampen om nieuwe recruten op te leiden voor de nieuwe strijd! De commandanten zijn m.n. uit Raqqa geevacueërd en naar de Golan Hoogte gebracht. De lager in rang IS leden zijn naar Turkije of terug naar Europa.

Hun kampen bevinden zich in de Golan Hoogte, Israëlisch bezet grondgebied (hoort eigenijk bij Syrië) , zegt Israël’s Kanaal 2, die ter plekke opname heeft gemaakt (zie de screenshots)!

Verschillende hoge commandanten van de islamitische staat die onlangs uit Irak en Noord-Syrië (Raqqa)zijn gevlucht, zijn nu hergevestigd in zuid-Syrië, in de Golan Hoogte van bezet Syrië, wat nu Israël heet. Er worden honderden nieuwe rekruten getrained, aldus een Israëlisch televisierapport.

Kanaal 2 van Israël zegt dat ze een trainingskamp hebben opgericht met 300 lokale jongeren, aldus het rapport (betaald en bewapend door Israël natuurlijk).

Onder de bevelhebbers is een van de meest beruchte commandant van de Islamitische staat, Abu Hamam Jazrawi. Als je bij de Wikipedia lijst kijkt, staat zijn naam er niet bij…het volgende is ook interessant:

07:01 Writings in Syria, from a local journalist

The Phony Islamic State 

The so-called Islamic State organization was primarily a bogeyman encouraged by the western powers.  I’ve been saying this for the last four years.

I asserted, as a former soldier and war correspondent, that IS would collapse like a wet paper bag if proper western ground forces attacked their strongholds in Syria and Iraq.  This week, the western powers and their local satraps finally took action and stormed the last IS stronghold at Raqqa.  To no surprise, IS put up almost no resistance and ran for its miserable life.

The much-dreaded IS was never more than a bunch of young hooligans and religious fanatics who were as militarily effective as the medieval Children’s Crusade.

In the west, IS was blown up by media and governments into a giant monster that was coming to cut the throats of honest folk in the suburbs.

IS did stage some very bloody and grisly attacks that’s what put it on the map.   But none of them posed any mortal threat or really endangered our national security.   In fact, the primary target of IS attacks has been Shia Muslims in the Mideast.

Many of the IS attacks in North America and Europe were done by mentally deranged individuals or were initiated by under-cover government provocateurs, such as the 1993 bombing of New Yorks World Trade Center.  IS was notorious for falsely taking credit for attacks it did not commit.

Other lone wolf attacks were made by Mideasterners driven to revenge after watching the destruction by the US and its allies of substantial parts of their region.  Think Iraq, Syria, Yemen, Somalia, Libya, Afghanistan, parts of Pakistan, and the murderous brutality of EgyptsUS backed regime.

IS appears to have been shaped by western intelligence in an effort to duplicate its success with the Afghan mujahidin in the mid 1980s that helped defeat the Soviet Union.  CIA, Pakistani and Saudi intelligence, and Britains MI-6 recruited some 100,000 volunteers from across the Muslim world to wage jihad in Afghanistan.  I observed this brilliant success first hand from the ranks of the mujahidin.

The western powers, led by the US, sought to emulate this success in Syria by unleashing armies of mercenaries, disaffected, unemployed youth, and religious primitives against the independent-minded  of President Bashar Assad.  The plan nearly worked at least until Russia, Iran, and Lebanons Hezbollah movement intervened and reversed the tide of battle.

The canard promoted in the west that IS was a dire military threat was always a big joke.  I said so on one TV program and was promptly banned from the station. Im also the miscreant who insisted that Iraq never had weapons of mass destruction and was consequently blacklisted by a major cable TV news network. The CIA cobbled tog…Now I am free again!

Het trainingskamp van ISIS staat precies aan grens tussen Syrië en Israël. Hoewel de terroristen van Al-Qaeda en Al-Nusra al enige tijd langs Israëlische grens met Israël zijn geweest, is het opzetten van een kamp voor ISIS-training een nieuwigheid. Het toont de nauwe samenwerking tussen Israël en de radicale islamitische terroristen aan.  Waarom geen aanval op Israël? ‘Een’ stomme ‘vraag omdat ze  partners zijn in de strijd tegen Assad en de Syrische bevolking. Israël en Syrië zijn officieël in oorlog sinds 1948. Er is nooit vrede gesloten.

Zowel het het IS-geaffilieerde Khalid ibn al-Walid leger en Jabhat Fateh al-Sham, voorheen het Al-Nusra Front, dat gekoppeld is aan al-Qaeda, heeft al jarenlang (7 jaar) kampen aan of op de grens met op de grens met Israël.

Premier Nethayahu heeft diverse malen de “gewonde”terroristen bezocht, om hen een “hart onder de riem te steken”. De westerse bevolking wordt zand in d e ogen gestrooid..Israël is de vijand van Syrië en andersom, er is geen vrede getekend en sinds 7 jaar geen wapenstilstand, de oorlog is een afleidingsmanoeuvre voor de oorlogszuchtige en apartheid regering van Israël, onder het mom van veiligheid. De terroristen hebben een deal gemaakt met Israël, zo ook staten als Saoedie Arabië!

De “mainstream media”wil ons laten geloven dat Israël het “erg”vindt dat er een trainingskamp is en je tegen IS moet zijn. Maar als dat zo zou zijn dan laat je geen kamp toe aan je grens. Bovendien zijn meer dan de helft van de wapens van Al-Queda, IS en andere teroristische organisaties van Israëlische makelij!

De Israëlische krant “The Times of Israel” bevestigt nog steeds een ‘schokkend’ feit, dat, zoals ik hierboven heb genoemd, een open geheim is, een ‘  laten leven’- relatie met Al-Qaeda in deze regio.

Het Israëlische leger wordt helemaal niet aangevallen door het feit dat de terroristen zich comfortabel hebben gevestigd voor hun grensposten, en daarvandaan voeren ze hun terroristische aanslagen in Syrië uit. Het IDF heeft nog nooit een aanval tegen hen gelanceerd.

Bron Israël Channel 2, Times of Israël

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *