Timmermans en Hongarije

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor timmermans en hongarije cartoon

Het spel wordt nu steeds meer op de spits gedreven, die vervelende lidstaten zoals Hongarije, maar ook Tjechië en Polen willen geen vluchtenlingen opnemen (economische, want Daesh is verslagen in Syrië en Irak en Afrikanen komen als economisch vluchtelingen).

In een eerder artikel schreef ik al hoe George Soros de verkiezingen in bijna elk land in de wereld beinvloed (Soros koopt de EU)  en als je land in Europa “dwars” ligt, benaderd hij zijn “vrienden” in de EU, zoals Timmermans (PvdA) maar ook politieke partijen als de SP doen er aan mee en worden misschien betaald maar zeker  beinvloed door Soros, dat verklaart waarom partijen als de SP en PvdA niet socialistisch meer zijn, maar een nieuw soort links “fascisme” hebben ontwikkeld, een “echte” socialistische politieke partij zou nooit en te nimmer achter het beleid van de liberalen staan die graag “landje pik” propaganderen, imperialisme en kapatialisme omarmen. Natuurlijk is er “zogenaamde” weerstand vanuit de PvdA en SP, maar de PvdA heeft mooi mee geregeerd met de VVD. Dan de SP die stort zich op de zorg, wat ook nooit verbeterd onder de huidige regering, lekker veilig hoef je geen atwoord te geven op geo-politieke kwesties en omarm je gewoon het vluchtelingenbeleid van Groen-links en D’66, allemaal “vriendjes” van George Soros. Zo draait het crikeltje rond, of je nu wel of niet stemt op deze partijen, veranderen doet het niet!

Nu gaar George Soros Hongarije aanpakken, want zijn universiteit is gesloten en daarom is Victor Orbán een rechts-radicaal. Hij (Orbán wil ook geen vluchtelingen),  zegt dat Hongarije  al te kampen heeft met armoede (niet zo gek na een lange Sovjet periode), die Hongarije eerst moet oplossen. Maar dat interesseert Soros en de EU totaal niet, hun plannen voor een multiculureel Europa en imperialistische oorlogen in het Midden-Oosten en Afrika zijn hun belangrijkste plannen, mensen tellen niet, het multiculturele is makkelijk te beinvloeden en in het gareel te houden, ook kun je mooi de ené tegen de andere groep opzetten en zelf de controle houden, dit heet nieuw fascisme.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/09/02/george-soros-ngos-manipuleren-eu-verkiezingen-blijkt-uit-2500-gehackte-documenten-van-dc-leaks

Ga nu niet zeggen dat ik ook een “rechts-radicaal” ben , dan ben ik niet, ik ben helemaal klaar met het linkse en rechtse gedoe. Het wordt tijd voor een “frisse”wind in de EU en de zogenaamde Westerse democratieën. Niet links niet rechts maar menselijk en sociaal eerlijke verdeling van rijkdom (klinkt socialistisch ), met een soevereine en seculiere staat.

Hier is wat ik al eerder schreef over de EU

Soros koopt Brussel (EU)

Dit is de EU haar volgende plan, met back-up van Soros natuurlijk:

Timmermans sleept Hongarije voor EU-hof vanwege invoeren wet

Afbeeldingsresultaat voor george soros en hongarije cartoon

De Europese Commissie daagt Hongarije voor verschillende zaken voor de hoogste EU-rechter. Het land moet zich verantwoorden voor een wet die buitenlandse maatschappelijke organisaties treft als ook voor een omstreden universiteitswet (Soros universiteit).

Daarnaast schakelt vicevoorzitter Frans Timmermans het EU-hof van Justitie in vanwege de Hongaarse weigering om asielzoekers uit Italië en Griekenland op te nemen.

De Hongaarse wet voor buitenlandse maatschappelijke organisaties verplicht niet-gouvermentele organisaties (ngo’s) die jaarlijks meer dan 24.000 euro buitenlandse steun krijgen zich te registreren. Bovendien moeten ze zich in hun publicaties en op hun websites bekendmaken als een ”door buitenland gesteunde organisatie”. Ook moeten ze de autoriteiten informatie geven over hun geldschieters. Doen ze dat niet, dan dreigen sancties (alweer Soros).

Volgens Timmermans worden buitenlandse (lees Soros Open Border Society) organisaties hierdoor gediscrimineerd. Ook heeft hij zorgen over de gegevensbescherming van de donateurs. Hongarije schendt tevens het recht van vereniging en vrij kapitaalverkeer (ja het wordt moeilijk voor Soro’s zijn kapitaal daar).

Academische vrijheid

De universiteitswet is volgens Brussel in strijd met het recht op academische vrijheid en vrije vestiging (ja en alweer Soros zijn universiteit is dicht, waar ze open borders en regime change tools onderrichten). Door de wet dreigt deze Central European University (CEU Soros) in Boedapest te moeten sluiten. De Hongaarse premier Viktor Orbán staat op voet van oorlog met de oprichter van de CEU, de Hongaars-Amerikaanse filantroop George Soros.

Weigering

Afbeeldingsresultaat voor george soros en hongarije cartoon

Voor de weigering om mee te werken aan het herplaatsen van asielzoekers uit Italië en Griekenland sleept de commissie ook Polen en Tsjechië voor de rechter. In september deed het EU-hof in Luxemburg al uitspraak dat die afspraak uit 2015 moet worden nageleefd.

Bron: Nu.nl, https://freesuriyah.eu/?p=980, Freesuriyah

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *