Syrische leger vindt weer NATO/US wapens en nu ook chemische wapens

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Syrian government forces walk through a road in a northeastern district of Dayr al-Zawr on November 5, 2017, after retaking the city from Daesh. (Photos by AFP)

Het Syrische leger heeft grote hoeveelheden chemische wapens en explosieven aangetroffen tijdens gevechtsoperaties tegen Daesh in de oostelijke stad Dayr al-Zawr.

Het Nederlandse ministerie van Defensie en de reguliere MSM media, blijven berichten circuleren om zo een excuus te vinden voor de bezetting van Oost-Syrië, Daesh is weg en een F-16 gaat NIET ÉÉN strijder elimineren, dat is gewoon belachelijk!

Volgens het officiële persagentschap SANA , werden booby-traps, drones, bommen, grondmijnen en explosieve  gevonden door de Syrische troepen in de wijk Rashidiyah in de stad.

Een opslagplaats met een geïmproviseerd explosievenapparaat werd ook ontdekt.

Er is  bewijs gevonden dat de terroristen deze chemische wapens tegen burgers wilden gebruiken.

https://www.youtube.com/watch?v=YANqoQppTNo

Bevrijding Deir-ez-zor in September 2017 met de held en martelaar Zahreedine

Het Syrische leger en haar bondgenoten doorbraken het drie jarig beleg van Daesh over de stad in  afgelopen september 2017 en afgelopen vrijdag is het volledig bevrijd verklaart!

https://www.youtube.com/watch?v=irG6WIzgdU0

Bevrijding van heel Deir-ez-zor November 2017

Dayr al-Zawr is de hoofdstad van de olierijke Syrische provincie met dezelfde naam, die grenst aan Irak. De stad diende vroeger als het belangrijkste Daesh-bolwerk in Syrië nadat de terreurgroep Raqqah in het noorden verliet waar de VS en haar Koerdische gesteunde militanten, de stad nu over proberen te nemen, nadat zij het met veel burgerdoden, bevrijd hadden van Daesh .

Bron: SANA/PRESStv/Telegraaf/AD/Ministrie van Defensie

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *