Oost Ghouta is bevrijd – het westen is wederom stil – de hype is over!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

https://twitter.com/twitter/statuses/977649984828067840

Hieronder het laatste nieuws uit Oost-Ghouta, wat nu bevrijd is door het Syrische leger i.s.m. het Russische leger. De enigste retoriek van de westerse MSM en politiek , is vluchtelingen, dictator Assad en rebellen. Het kaartenhuis stort totaal in elkaar in het westen, hun geliefde “Witte Helmen”, zijn gespot bij de groene bussen met terroristen van Al-Queda die vertrekken naar Idlib, hun laatste bolwerk, totdat ze verdreven worden naar hun broeders in Turkije (die nu massaal de Koerden uitmoorden, maakt niet uit eerst de Syriërs dan de Koerden), of gedood worden door het Syrische of Russische leger.

Maar dat is voor het westen niet echt belangrijk, belangrijk is de “hype” eerst oost-Aleppo en nu oost-Ghouta. Zodra het bevrijd is en de Syrische burgers dolbij zijn, zo is op alle bewijzen te zien, nadat ze jarenlang belegerd waren door deze terroristen en zelfs in kooien geplaats waren door de terroristen. Maar niet zo belangrijk voor de westerse politici en MSM.

Eén man  in de Nederlandse 2e kamer staat nu op en dat is Pieter Omtzigt van het CDA, die al sinds het begin van het conflict betrokken is en de waarheid weet, alleen is hij nog steeds een roepende in de woestijn, daar de huichelachtige politici en MSMS er met geen woord over reppen.

https://www.geenstijl.nl/5141261/rutte-financiert-jihad-omtzigt-wil-de-bonnetjes/

Ook de polarisatie die deze MSM en politiek het land (een trend in heel Europa) hebben veroorzaakt is schandalig, ben je niet links, ben je rechts, de waarheid wordt verdoezeld in geschreeuw en zinloze gesprekken over discriminatie, maar dit misschien omdat de waarheid nog pijnlijker is dan dat er in de kranten en nieuws staat. De leugens nog groter, maar de waarheid komt nu naar boven en op de één of andere manier zullen de burgers in de EU de waarheid ervaren, we hebben veel geduld, al zeven jaar! Wij activisten en journalisten zijn niet links, zijn niet rechts, wij staan voor rechtvaardigheid voor de Syrische bevolking.

Leger bevrijdt 8 ontvoerden die werden vastgehouden in Ghouta

Oost-Ghouta – 10 bussen met ongeveer 632 militanten en hun familieleden kwamen zaterdag aanbij de Erbin-corridor ter voorbereiding op hun vertrek uit Ghouta.

Er worden  17 bussen klaargezet om de eerste lichting militanten en hun families van Erbin, Zamalka, Jobar en Ein Tarma naar Idleb te vervoeren.

Afgelopen zaterdag bevrijdde het Syrische Arabische leger acht ontvoerden die werden vastgehouden door de gewapende groeperingen in het centrale deel van Oost-Ghouta op het platteland van Damascus.

De correspondent zei dat acht ontvoerden aankwamen via de Erbin-doorgang die naar de buitenwijken van Harasta leidde voordat ze naar het ziekenhuis werden vervoerd om medische zorg te ontvangen.

De vrijgelaten gedetineerden zijn Zakaria Masarra, Abdullah Qaloushi, Adnan Dawa, Ali Rasmi al-Khouli, Omar Essa, Mohammed Darwish, Ahamad Daoud en Abdullah Kallah.

Tot zover zijn er  81 bussen met 5435 militanten (terroristen gesponsored door het westen) en hun families, waaronder 2107 mannen, 1289 vrouwen en 2039 kinderen via de Erbin-corridor naar Idleb gebracht onder toezicht van de Syrische Arabische Rode Halve Maan (SARC) in een soortgelijke scenario aan dat van Harasta bij het evacueren van de militanten en hun families van de stad.

https://twitter.com/twitter/statuses/976627010075324418

Leger ontdekt een tunnelnetwerk onder huizen in de stad Ain Tarma

Eenheden van het Syrische Arabische leger ontdekten een tunnelnetwerk tijdens het uitkammen van werk dat gericht was op de bevrijde buurten in het Ain Tarma in Oost-Ghouta, parallel met het beveiligen van burgers in hun huizen in de stad.

Bronnen in  de stad Ain Tarma zeiden dat legereenheden op zaterdag de buurten hebben uitgekamd die  zijn vrijgegeven, veel van de explosieven en mijnen die door terroristen zijn geplant zijn onschadelijk gemaakt voordat ze zich terugtrokken vanwege de militaire operatie van het leger tegen het terrorisme in Oost-Ghouta.

De bron zei dat  eenheden een werkplaats ontdekten voor de productie van granaten en explosieven, evenals een tunnelnetwerk vertakt onder huizen van de steden en het werd gegraven door terroristen voor beweging en opslag van wapens en munitie.

https://twitter.com/twitter/statuses/977526647091015681

Bron: SANA, RT, TWITTER, Geen Stijl

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *