1984 wordt werkelijkheid a.s. 25 mei!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor 1984 wordt werkelijkheid

Vijfentwintig mei a.s., dus a.s. vrijdag gaat de nieuwe wetgeving van de EU in werking, zogenaamd om nep nieuws en natuurlijk het stokpaardje: Russische inmenging in buitenlandse mogendheden tegen te gaan! Onzin, het is gewoon een middel om de burgers en (alternatieve) journalisten monddood te maken, omdat je geen video’s en/of cartoons/foto’s meer mag plaatsen zonder toestemming van de (zogenaamde) auteur, ook mag je geen overheidsgebouwen en/of openbare plekken mee fotograferen, dan riskeer je een flinke boete, dus geld in het laatje van de overheid (EU), zo ook de regels voor veel bedrijven, de overheid heeft op dit gebied een nieuw middel gevonden om rijker te worden, dat moet wel want de sancties op Iran gaan veel geld kosten zo ook de nieuwe aankomende oorlog!

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die van kracht wordt vanaf 25 mei 2018, zorgt in heel Europa voor uniforme regels op het gebied van gegevensbescherming. De AVG is van toepassing op alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken in de EU, ongeacht waar ze gevestigd zijn. Verwerken heeft een brede definitie en verwijst naar alle handelingen die met persoonsgegevens te maken hebben, waaronder hoe een bedrijf gegevens verwerkt en beheert, zoals het verzamelen, opslaan, gebruiken en wissen van gegevens.

Hoewel veel van de beginselen van de verordening voortbouwen op de huidige regels voor gegevensbescherming van de EU, heeft de AVG een breder toepassingsgebied, meer normatieve voorschriften en aanzienlijke boetes. De AVG vereist bijvoorbeeld een hogere norm voor instemming voor het gebruik van sommige typen gegevens en bevat meer rechten voor individuen met betrekking tot de toegang tot en overdracht van hun gegevens. Het niet naleven van de AVG kan leiden tot aanzienlijke boetes, die voor bepaalde schendingen kunnen oplopen tot maximaal 4% van de totale jaaropbrengst.

Afbeeldingsresultaat voor inperking van vrijheid door de EU

Natuurlijk brengt de MSM i.s.m. de politiek dit als een groot recht voor de burgers, hun data zal beter beveiligd worden, luidt hun advies!  Maar dat is fantasie, gegevens en data zullen nooit 100% beveligd kunnen worden, zoals ze nu opgeslagen worden in de (grote) servers en de overheid en bedrijven als Facebook/Insagram/Twitter er eigenlijk onbeperkt toegang tot hebben.

De dupe zijn alleen het MKB (middenstand – internet bedrijven) de grote bedrijven zoals Amazon, E-bay etc., kopen het af!

De vrijheid wordt wederom ingeperkt en het plaatje zoals boven zal ik waarschijnlijk vanaf 25 niet meer vrij kunnen plaatsen, er zal een licentie op zitten, die ik dan moet betalen of niet mag gebruiken.

Het draait dus allemaal weer om geld en inperking van vrijheden van de gewone burgers, het in de doofpot stoppen van de waarheid, want die mag je immers dan ook niet meer laten zien, als je geen licentie hebt of geld betaalt!

Advies: ga toch meer VK gebruiken, de Russiche variant van FB, met meer vrijheid:

https://vk.com/sonjaende

https://www.facebook.com/business/gdpr

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *