Nog meer NATO/VS wapens gevonden in Syrië, alle terroristen waren bewapend met NATO en VS materiaal – een overzicht !

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Ik schreef er al over, maar het blijft maar doorgaan, nu Syrië zo goed als bevrijd is, magazijnen vol wapens overal in het land, waar de gesponsorde rebellen, die, wat nu iedereen inmiddels wel weet, gewoon ordinaire terroristische huurlingen van het westen, verslagen zijn, vindt het Syrische leger magazijnen vol NATO wapens!




Verder is er nu ook medische apparatuur gevonden, in de veldhospitalen van de terroristen, waar het westen stellig beweerde dat er ziekenhuizen gebombardeerd waren, blijkt nu, ik heb het vaak geschreven, in het verleden, dat het veldhospitalen voor de terroristen waren, geen één burger is er ooit behandeld! De apparatuur komt uit het westen, artsen zonder grenzen e.a. hulporganisaties hebben veel geleverd, ook is gestolen uit reguliere Syrische ziekenhuizen, in het het begin van het conflict in 2011, zijn er al ambulances, gekocht door Nederlandse Islamitische organisaties en naar de terroristen gestuurd, dat weet ik uit eerste hand, ik ben zelf destijds benaderd om te doneren!

Wapenleveranties van de VS en EU/NATO aan terroristen in Syrië – Nederlands parlements lid Pieter Omtzigt gaat vragen stellen aan het kabinet

De Nederlandse politiek, alle politiek partijen, m.u.v. Partij voor de Dieren, PVV, 50-plus en FvD, zijn betrokken bij de wapenleveranties aan de terroristen in Syrië en/ook Irak, in 2011 heeft de Nederlandse regering o.l.v. Rutte en Samson al nachtkijkers gestuurd aan de terroristen en al vóór 2011 waren er wapenleveranties om de “color”revolutie, uitgeroepen onder Obama, m.b.v. de Moslimbroeder organisatie (Obama’s halfbroer Malik is/wat lid van Al-Queda) en de “deep state” te beginnen! Ook oppositie partijen zoals de SGP, D’66, CU, SP, GL en CDA wisten ervan en hebben niets gedaan om dit tegen te gaan, een uitzondering is het parlementslid Pieter Omtzigt (CDA) die vanaf het begin naar ons (Syrische gemeenschap in Nederland) geluisterd heeft en met ons persoonlijk in discussie gegaan is, ook het ex-parlementslid Harry van Bommel (SP), die is naderhand teruggefloten door de partijleiding van SP en moest zijn standpunt herzien! Zo ver gaat de indoctrinatie van de “deep state”, ook in Nederland!

Het was al een tijdje bekend, zoals ik hieronder in een artikel schreef, zijn er grote wapenleveranties, via schiphol Nederland gegegaan, met medeweten, of i.o.v. de Nederlandse regering, o.l.v. Rutte en Samson, met als minister van Buitenlandse zaken Koenders.

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

Inline afbeelding 1

Nu komt dus langzaam uit dat Nederland er direct bij betrokken was/is en de Nederlandse regering vanaf het begin, of nog voor het begin ervan wist en willens en wetens mee gedaan heeft aan genocide op het Syrische volk, door wapens en/of wapenleveranties door te laten gaan naar terroristen, die zij als het FSA (Free Syrian Army) betitelde, het FSA heeft nooit bestaan is eigenlijk opgezet nog voor 2011 door de VS en NATO, om zo een revolutie in Syrië door te voeren.

Ook de Witte Helmen waren onderdeel van het plan, een zogenaamde hulporganisatie, die eigenlijk alleen al-Queda leden moest redden. Gesponsord door de EU/NATO, opgericht door het VK (Engeland) en kantoor houdende (brievenbusfirma) in Amsterdam.

De ziekenhuizen, waar de zogenaamde chemische aanvallen plaatsvonden, waren niets anders dan veldhospitalen van de terroristen, o.l.v. de VS en NATO, een dokter waar ik al meedere malen over schreef (zit nu hoog en droog in Idlibstan) is een regelrechte terrorist, nota bene op de terroristische lijst van het VK en verantwoordelijk voor de ontvoering van de vermoorde Jeroen Oerlemans, die later vermoord is door de westerse gesponsorde terroristen in Libië, deze zogenaamde dokter was vaak te zien op de  Nederlandse Staats Omroep NOS, in het 8 uur journaal werd hij meerdere malen bejubeld als een held die kinderen redde!

Brief aan de Politiek en Media – Terrorist te zien in het journaal als zijnde dokter – heeft de vermoorde Jeroen Oerlemans gekidnapped

Afbeeldingsresultaat voor shajul islam

Dan tot slot nog de snelle opmars van IS in 2015, binnen 24 uur hadden zij vanuit Irak,  Syrië veroverd, zo gek nog niet als je gesponsord en gecoördineerd wordt door de VS en NATO. Je regelrecht ( de leiders) je training gehad hebt in Camp Bucca (Irak), Irak dat sinds 2003 bezet is door de VS en NATO, heeft vele opleidingen gegeven aan ex-soldaten van Saddam Hussein, waar de CIA en de MOSSAD hen klaar gestoomd hebben als westerse huurlingen om ingezet te worden in elke proxy-oorlog die het westen voert in het Midden-Oosten, Afghanistan, Irak, Syrië en nu de nieuwe trend het spel met Rusland, hopelijk is de westerse bevolking deze idioten zat en doorziet hun spel, een spel dat gespeeld wordt met miljoenen levens, m.n. in het Midden-Oosten!

Abu-Bakr-Al-Baghadi schijnt in het niets te zijn opgelost, maar veel bewijzen en theorieën wijzen erop dat hij:

Een Mossad agent is en eigenlijk Shimon Elliot is, Bakr-al-Bagdadi een self-made man door zijn supporters bij de CIA. John McCain zou hem hebben ontmoet in 2013, voor zijn transformatie tot Abu-Bakr-al-Bagdadi, hij moest een terroristenleider worden net als Osama bin-Laden was…Een theorie, die steeds meer bewaarheid lijkt te worden! Israel is namelijk nooit aangevallen door IS of een andere terroristische groepering, omdat zij hen steunden, Nethanyahu, de grote leider van de Zionistische staat Israël is vaak op bezoek geweest in ziekenhuizen in Israël, waar de gewonde terroristen behandeld werden!

Afbeeldingsresultaat voor netanyahu bezoekt gewonde terroristen

Waar is Abu-Bakr-al-Bagdadi?

In 2014, moest ik, gedwongen door de standpunten van de Nederlandse regering, de EU/NATO en de VS voor “ANONYMOUS” schrijven, toen schreef ik o.a. al het volgende artikel!

Thursday July 24, 2014

Written by: Anonymous author

The leader of radical Sunni fighters who have made rapid military advances in Iraq is the rising star of global jihad, driven, Islamist fighters say, by an unbending determination to fight for and establish a hardline Islamic state.

Abu Bakr al-Baghdadi, commander of the Islamic State in Iraq and the Levant (ISIL), now controls large parts of eastern Syria and western Iraq, a vast cross-border haven for militants in the Sunni Muslim core of the Middle East.

http://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/

De Nederlandse Staats Omroep en andere Nederlandse geinflitreerde kranten (links of rechts) proberen nu krampachtig iets te berichten uit Syrië en sommige slagen erin om binnen te komen, waar zij na jaren van staatsindoctrinatie de waarheid vinden en horen, maar ten kostte van wat? Miljoenen mensenlevens, gemanipuleerd en indirect vermoord door de VS/NATO/EU. Die nu de nieuwe oorlog tegen Iran, Noord-Korea (nee het is nog niet over, deceptie is het grootste wapen van “de Deep State”), het lijstje van de “Axis -of-Evil” geintroduccerd door George Bush Sr. en Jr., moet worden uitgevoerd om de totale controle in het Midden-Oosten te krijgen (George Bush zei het zelf de Nieuwe Wereldorde is geboren), Noord-Korea is een ander verhaal (China), Iran is een sta-in-de-weg, van de VS , maar bovenal van Israël en Rusland die is erbij gekomen op het lijstje,  nieuw in het spel, zij liggen namelijk dwars, hebben de plannen gedwarsboomd in Syrië en spelen het spel uitstekend mee, te goed, Turkije is overgelopen, Syrië verloren, Irak nu ook, de geestelijk leider al-sadr (anti-Amerika, pro-Iraans)  is onlangs verkozen. Wat de VS en NATO ook proberen, Rusland zal nooit als eerste aanvallen!

Provocatie op provocatie, Zweden (bunkers en pamfletten om de bevolking bang te maken), Oekraïne (bezet door olichargen en neo-nazi’s), de Krim, terug naar Rusland, omdat de meerderheid Russisch is en Chroetchov (een Oekraiëner), had het kado had gegeven aan Oekraïne – (onrechtmatig) maar de NATO en VS staan aan de grenzen van Rusland, maar dat zal de provocatie niet helpen, ook de Skripal in scéne gezette vergiftiging niet!

Bron: SANA, FREESURIYAH, Anonymous en YouTube

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *