Het Syrische Leger maakt zich op voor de bevrijding van al-Msaifra, al-Ghurba, al-Nuaymah and Saida.

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Al-Msaifra, al-Ghurba, al-Nuaymah en Saida liggen ten oosten van Dara’a.

Locatie van de stad Daraa in het gelijknamige district en gouvernement.

Daraa ( Arabisch) درعا ,is een stad in het zuidwesten van Syrië , gelegen op ongeveer 13 kilometer ten noorden van de grens met Jordanië . Het is de hoofdstad van de provincie Daraa , historisch gezien een deel van het oude Hauran- gebied. De stad ligt ongeveer 90 kilometer ten zuiden van Damascus op de snelweg Damascus-Amman en wordt gebruikt als een stopplaats voor reizigers. Nabijgelegen plaatsen zijn Umm al-Mayazen en Nasib in het zuidoosten, al-Naimeh in het oosten, Ataman in het noorden, al-Yadudah in het noordwesten en Ramtha, Jordanië in het zuidwesten.

Al-Queda and ISIS houden de bevolking gegijzeld, de terroristen hebben hun bases in het nabij gelegen Jordanië, waar ze getraind, ondersteund, gevoed en bewapend worden door de VS en haar coalitie, zo ook Nederland.

Zij noemen hen rebellen, maar de Syrische bevolking terroristen. De meeste bewoners zijn al lang van te voren gewaarschuwd om hun dorpen te verlaten en terug te keren zodra het veilig is.

De immense kampen die zien zijn (gisteren avond ) bij de staatsomroep NOS, is een leugen, er stonden misschien 4 tenten.

Ze lieten foto’s en beelden zien van ZATARI, een vluchtelingkamp, georganiseerd en opgezet door bovengenoemde coalitie ism met NGO’s, al begonnen voor 2011. Een bolwerk van terroristen!

 

Bron:

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *