Terroristen leggen de laatste hand aan de voorbereiding voor een nieuwe chemische aanval

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor transportation 5 gas cylinders in Idlib

De witte helmen, onderdeel van Jabhat al-Nusra, hebben de laatste hand gelegd aan verschillende voorbereidingen om “het toneelstuk” “chemische aanval” te spelen.

Zij hebben deze voorbereidingen getroffen in de provincie Idlib, delaatste dagen hebben ze “geoefend” met Syrische kinderen en burgers, die zogenaamd het slachtoffer zullen worden van de nieuwe aanval, volgens bronnen bij o.a., de nieuwssite Sputnik.

Bronnen in Idlib  bevestigden dat er “repetities” werden gehouden in één van de Jabhat al-Nusra-locaties in Idlib (Witte helmen kantoor), aanwezig waren een aantal leiders van al-Nusra en de witte helmen, geflankeerd door cameramensen en journalisten  van een aantal buitenlandse nieuwssite’s om de laatste hand te leggen aan de voorberereiding, voor de komende chemische aanval, welke zullen worden uitgevoerd in verschillende gebieden; in de al-Ghab vlakte en het noordelijke platteland van Hama en Jisr al-Shughour.

De bronnen voegden eraan toe dat de terroristische organisatie Jabhat al-Nusra en de aan haar gelieerde witte helmen, 12 burgers uit Idlib hebben gerecruteerd (of het vrijwillig was, is niet duidelijk) die Engels kunnen spreken om met buitenlandse media te communiceren zodra het “chemische spel” begint worden ze verdeelt in groepen in de verschillende gebieden zoals boven genoemd, om de media te informeren.

De bronnen zeiden verder dat de “gefabriceerde voorbereidingen” een echt chemisch bloedbad kunnen omvatten, aangezien een zending van vijf chloorgascilinders werd afgeleverd aan de zogenaamde “Jaish al-Izza” terroristen afgelopen zaterdag, een zending van de  leiders van ” Tahrir al-Sham” en de “witte helmen”, de trucks waarin de giftige chloorstof werd getransporteerd volgde de route naar nieuw aangelegde locaties, in een tunnel tussen de steden Latamina en Kafar Zeita, langs de westelijke boerderijen van de stad Latmina op het noordelijke platteland van Hama. Bronnen hebben deze locaties bevestigd, ook doken er beelden op.

Jaysh al-Izza of het leger van de “glorie, is een Syrische “zogenaamde rebellengroep” die is aangesloten bij het Vrije Syrische leger actief in het noordwesten van Syrië, voornamelijk in de Al Ghab-vlakte in het noorden van Hama en omgeving. De groep is bewapend met  anti-tank raketten van de Verenigde Staten,  waaronder 9K111 Faggotten, BGM-71 TOW’s, 9K38 Iglas en Mistrals. Deze zogenaamde FSA is sinds 2015 allang overgelopen naar ISIS of Tahrir-as-Sham, onderscheid is er nauwelijks in de ideologie.

Afbeeldingsresultaat voor Jaish al-Izza

Foto: Baladi nieuws (oppositie).

Syria: while Idlib Offensive is put on hold, Rebels resumed campaign vs people accused to promote reconciliation. Pics show NLF arresting some of them in Urem Kubra

De terroristen van Al-Nusra (Jahbat) vervoerden eerder ook Sarin-en chloorgas naar de stad al-Najieh op het platteland van Jisr al-Shughour, de stad Kafar Neboul op het platteland van Idleb en de stad al-Hwash in het noordwesten van Hama, aldus de bronnen.

Bronnen in de buurt van de beruchste terroristenleiders in Idleb bevestigden dat een handelaar in de stad Sarmada een nieuwe geïntegreerde reeks moderne televisiebeeldvormingssystemen en satellietzenders aan de terroristengroep de witte helmen heeft geleverd, waarvan de eerste partij werd getransporteerd naar de door Turkije bezette gebieden. De andere partij naar de Ghab vlakte en via Hama naar het noordelijk platteland van Jisr al-Shudour.

https://www.youtube.com/watch?v=0bo2i5lzARs

Bronnen: Sputnik, Sana, anoniem, YoutTube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *