Deir Ez-Zor: Gewonde ISIS-terroristen opnieuw geëvacueerd door America

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ISIS gevlucht naar de EU

Afgelopen zaterdag was de laatste in een reeks luchttransporten, die gewonde jihadisten (DAESH), gewond door het aanhoudende offensief van het Syrische Arabische leger, getransporteerd via helicopeters, vanuit  een lege woestijn, naar ombekende locatie.

Een aantal gewonde Daesh terroristen-militanten zijn geëvacueerd door Amerikaanse helikopters uit de oostelijke provincie Deir ez-Zor in Syrië, volgens lokale bronnen en diverse nieuwssite’s zoals SANA en Press TV.

Afgelopen zaterdag, werden de militanten naar verluidt verplaatst uit de stad Al-Shaafah, gelegen in de buurt van de Iraakse grens naar een onbekende locatie. Het is niet de eerste keer dat Amerikaanse militaire vliegtuigen gespot worden, om de Daesh-terroristen over te brengen vanuit omstreden regio’s, naar “safe-house” plaatsen.

Eind september meldde  SANA, dat de door de VS geleide coalitie “een luchtlandingsoperatie” uitvoerde aan de rand van Al-Marashida om terroristische leiders naar een onbekende bestemming te vervoeren.

In april 2018,  berichtte SANA wederom, dat Amerikaanse militaire helikopters naar verluidt, ten minste drie Daesh-bevelhebbers van Iraakse afkomst hadden geëvacueerd samen met hun familieleden vanuit de Tal al-Shayer-regio, 20 kilometer ten zuidoosten van de Syrische stad al-Shadadi in de provincie Hasakah.

En in December 2017, was er genoeg bewijs dat ISIS daadwerkelijk geholpen werd met de vlucht, het bewijs kwam van de BBC en vele andere evacuatie zijn gerapporteerd door lokale bronnen aan de grond.




Het bewijs – Grote Exodus met ISIS strijders krijgt vrije doorgang van de VS uit Raqqa

Hmeimim Russisch Centrum in Latakia zegt honderden IS (DAESH) zijn gevlucht uit Raqqa en de COALITIE helpt hen nieuwe terreurdaden te verrichten!

Waar zijn de IS strijders uit Raqqa gebleven?

Al met al een last aan bewijzen voor de VS en haar coalitie (zo ook Nederland), dat ISIS of Daesh gesponsord wordt door het westen en in feite de huurlingen van het westen zijn. De Witte Helmen wordt immers asiel verleend in Nederland, dat zegt genoeg, die zijn onderdeel van Al-Queda en aangesloten later bij ISIS!

Bron: SANA, Pers TV, Lokale Bronnen, Freeruriayah, Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *