Hmeimim Russisch Centrum in Latakia zegt honderden IS (DAESH) zijn gevlucht uit Raqqa en de COALITIE helpt hen nieuwe terreurdaden te verrichten!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ISIS gevlucht naar de EU

Het Hmeimim Russische coördinatiecentrum in Latakia, Syrië, bevestigde dat de door de VS geleide ‘internationale coalitie’ blijft samenwerken met de overgebleven ISIS ( en andere brigades) terroristen in Syrië!

In een verklaring van vandaag zaterdag, zei een woordvoerder van het Centrum dat de ‘internationale coalitie’ terroristen blijft ondersteunen, ondanks uitspraken van Washington waarin het beweert dat het Daesh-terroristen bestrijdt, ook is er in diverse EU landen groen licht gegeven voor het verlengen van de zogenaamde vredesmissie, de coalitie dus, voor weer één jaar, om zogenaamd terroristen in Irak en Syrië te bestrijden. Irak en Syrië hebben GEEN hulp gevraagd en het Irakese en Syrische leger, i.s.m. Rusland hebben de overwinning op DAESH uitgeroepen. Deze terroristen vluchten de Turkse grens over, zoals ik al eerder geschreven heb. Nu blijkt dus uit een rapport van het centrum, dat zij “nieuwe” trainingskampen krijgen om tegen het SAA te vechten, een vicieuze cirkel, de machthebbers van de EU en de VS zijn het nog steeds niet zat om oorlog te voeren. Maar met al dat wapentuig wat de SAA gevonden heeft, waar een deel via Schiphol wordt doorgesluisd naar Syrië en Irak, is er teveel door de Nederlandse belastingbetalers betaald, tel daar de paar miljoen steun aan de zogenaamde “onafhankelijke” Witte helmen, de NETFLIX helden terroristen bij op, plus dat zij een brievenbusfirma in Amsterdam-zuid hebben onder de naam Mayday Rescue (daar gaat de dividendbelasting), wordt de Nederlandse bevolking niet alleen voorgelogen maar ook beroofd!

Waar zijn de IS strijders uit Raqqa gebleven?

Amerikaanse helikopters evacueren ISIS uit Oost-Syrië. De huurlingen worden door het VS regime gered!

 

Dit was ook al geval in 2016

ISIS vlucht van Raqqa, Syrië naar Irak, in opdracht van de VS

 

De verklaring  (het rapport van het Russische Centrum in Latakia) voegde eraan toe dat de Amerikaanse militaire trainers nieuwe militaire eenheden oprichten onder de naam “het nieuwe Syrische leger” nabij een kamp voor de ontheemden in de provincie Hasaka, eraan toevoegend dat het groepen betreft, dus ISIS en Ahrar al-Sham en Al-Queda-al-Nusra,  die zijn overgelopen van deze terroristische organisaties.

Het rapport onthulde verder dat het Amerikaanse leger aankondigde dat deze eenheden naar het zuiden van Syrië zullen worden vervoerd om te vechten tegen het Syrische Arabische leger na het beëindigen van hun trainingsperiode.

De verklaring bevestigde dat ongeveer 750 terroristen, waaronder 400 terroristen van ISIS (Daesh), die afgelopen oktober vanuit Raqqa zijn vervoerd met de steun van de VS, nu op de bases zijn gevestigd en training krijgen voor nieuwe terreur in Syrië en Irak!

De resterende “hoge kopstukken” van IS, zijn allang vertrokken naar Turkije, met behulp van smokkelaars, zoals de BBC onlangs in een rapport bevestigde. Deze terroristen zijn op weg om zich in diverse landen in de EU te vestigen.

Een aantal zijn al opgedoken in de EU

Beschermd: Witte helmen blootgesteld als extremisten: 65 Facebook-profielen van hun leden.

Bron: Freesuriyah, Hmeimim Russische coördinatiecentrum, Latakia.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *