Wat is er gebeurd met de Witte Helmen? De volgende doofpot affaire!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor witte helmen in nederland

Foto: Fenixx/Brabosh

Onlangs, het lijkt alweer een tijdje geleden, hebben we in Nederland het debat gehad over de sponsoring van de Nederlandse regering aan terroristische groepen. Daar werd aandacht geschonken aan de administratieve fouten die zogenaamd door het kabinet o.l.v. van Bert Koenders (PvdA) en Mark Rutte (VVD) gemaakt werden, geen woord over de vele doden en de misdaad tegen de menselijkheid die ook mede door Nederland in Syrië is gebeurd! Maar dat was te verwachten, de politiek stopt meestal alles in de doofpot en wil geen verantwoordelijkheid nemen, makkelijk hoef je, je niet schuldig te voelen.

The Dutch debate on Syria at the parliament, where it was not about war crimes conducted in Syria, but administrative errors

Tijdens het debat, waar veel “pseudo” linkse partijen zich erg druk maakten om de “Witte Helmen” , m.n. Groen Links, vertelde Stef Blok (minister van Buitenlandse Zaken onder Rutte) even tussen neus en lippen door dat er een aantal witte helmen naar Nederland zouden komen, samen natuurlijk met hun families, hoeveel, wanneer en waar werd er niet bijgezegd natuurlijk!

Een gevaar voor de samenleving, deze witte helmen, zij zijn onderdeel van Al-Queda, het huurlingenleger van de VS en Europa. Voor wie het nog niet wist Al-Queda is opgericht in de jaren tachtig van de vorige eeuw, door de VS, Osama-bin-Laden is gesponsord door de VS en Europa om “zogenaamde” Mujahideen (vrijheidsstrijder) destijds tegen de Russen (alweer, altijd de Russen die niet willen buigen voor de “deep-state”) te vechten in Afghanistan, toen nog de Sovjet-unie. Al-Queda wordt te pas en te onpas gebruikt in alle conflicten in het Miden-Oosten en nu ook in Europa, om angst en verderf te zaaien, al is het de laatse tijden rustig, stilte voor de storm misschien?!

Verder met de witte helmen, zoals ik al zei, onder deel van de terroristische groep Al-Queda, die niet bezig waren met het redden van de Syrische bevolking, maar van hun eigen en ISIS terroristen. Ook voerden ze vaak een show op, de chemische aanvallen en zoals vele malen door bronnen in Syrië, is bevestigd, gebruikten ze de bevolking, meestal als gijzelaar, om mee te doen met deze “nep” aanvallen en hadden zelfs hun eigen film op Netlflix, top, hoe je als terrorist beroemd kan worden!

Lief toch die intro met dat meisje, ziet er goed uit, Aleppo ook in het begin van de trailer. Ook speelde het zich af in oost-Aleppo, waar die nare “Assad” zijn eigen bevolking vermoorde, die werden dan gered door deze “super” helden.. Helaas hielden ze ook wat mensen in kooien, maar ja daar spreek je natuurlijk niet over, nee voluit gaan voor deze helden, iconen van het westen, die nu geëvacueerd zijn door niemand minder dan Israël en van daar uit naar westerse landen.

Afbeeldingsresultaat voor alawieten in kooien oost aleppo

Uit Canada komt het volgende bericht; Canada heeft 117 witte helmen samen met hun familieleden binnen gelaten en asiel verleend, zij waren afgelopen  juli geëvacueerd uit het door oorlog verscheurde Syrië met de hulp van Israël, meldde CBC News afgelopen zondag.

Afgelopen week meldde de TV zender Al-Mayadeen het volgende: Al-Mayadeen-televisie in Libanon zei  afgelopen donderdag dat terroristen gelieerd aan de Witte Helmen-groep ongeïdentificeerd giftig materiaal uit de stad Jisr al-Shughur hadden vervoerd naar de nederzetting Khirbat al Amud, beide gelegen in de door terroristen beheerde provincie Idlib.

VK (Engeland);  De Britse regering bevestigde in september dat  witte helmen en hun familieleden vanuit Syrië naar het Verenigd Koninkrijk was gaan “hervestigen”. Onder mom van het progamma:  Vulnerable Resilience Rescue Scheme (VPRS), werkte het ministerie van Binnenlandse Zaken (VK)  nauw samen met de UNHCR, het Department of International Development en het ministerie van Volkshuisvesting, Gemeenschappen en Lokale Overheid om  de witte helmen zo goed mogelijk te begleiden, “luidde de verklaring”, wat wrang voor hun slachtoffers die in het westen als terroristen aangezien worden, geen hulp krijgen.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) , Canada, Duitsland en Nederland willen de Syrische “reddingsvrijwilligers” die bekend staan als de witte helmen opvangen, nadat ze uit Syrië zijn geëvacueerd.

De Israëlische strijdkrachten brachten 98 leden van de witte helmen en hun gezinnen naar Israël, en vervolgens naar Jordanië, tijdens de reddingsmissie, zoals ze die noemen, het evacueren van terroristen zou ik het liever noemen.

Wat schets mijn verbazing, het verhaal van de witte helmen is niet nieuw, maar ze zijn opericht al in 1997/1998, om mensen in nood te helpen staat erbij, dus vanaf het begin zijn ze ingezet door de VN, dus ook in Syrië, nog vóór het conflict uitbrak, het vooropgezett spel wordt steeds duidelijker, immers Al-Queda is ook opericht eind jaren tachtig, een mooi samenspel! The “axes of evil”.

Distr.
GENERAL
A/RES/52/171
18 February 1998 52/171. Participation of volunteers, "White Helmets", in activities of the UnitedNations in the field of humanitarian relief, rehabilitation and technical cooperation for development. 

Expresses its appreciation for the commendable progress of the White Helmets initiative as another voluntary international effort to provide the United Nations system with volunteer expertise to respond, in a quick and coordinated manner, to humanitarian relief, rehabilitation, reconstruction and development, while
preserving the non-political, neutral and impartial character of humanitarian action;
4. Recognizes that the White Helmets, as an operational partner of the United Nations Volunteers, are an efficient and viable mechanism for making pre-identified and trained homogenous teams available to the
United Nations system, in support of immediate relief, rehabilitation, reconstruction and development activities, in the light of the increasing number and growing magnitude and complexity of natural disasters
and other emergencies;
5. Calls upon States to promote the facilitation of cooperative actions between the United Nationssystem and the civil society, through national volunteer corps, in order to strengthen the United Nations
capacities for early and effective response to humanitarian emergencies;
UN General Assembly Resolution (A-RES-52-171)

Afbeeldingsresultaat voor UN are the white helmets

Het is dus een samenwerking van de VN, USAID, VK, MAYDAY Rescue, met hoofdkantoor in Nederland, Israël, als leider is gekozen James le Mesurier.

Le Mesurier draagt ​​het onvermijdelijke vleugje Britse kwaadaardige nalatenschap en geschiedenis van vuile oorlogen, gevoerd in Kenia, Aden, Ierland, Irak, Libië, met andere woorden overal waar de met bloed doordrenkte imperialistische voet van Londen de wereld rondwandelt. Een product van de prestigieuze Koninklijke Militaire Academie van het VK,  de officiersopleiding in Sandhurst, diende hij bij verschillende Britse militaire / NAVO-militaire “missies” in de afgelopen drie decennia, met name Bosnië, Kosovo, Irak en Libanon.

 “Naast de witte helmen in Syrië, is Mayday (de stichting met kantoor in Nederland) actief in Mogadishu (Somalië, oorlog), ontwikkelde hij het nooddienstennetwerk van de stad en onderzoekt de ontwikkeling van vergelijkbare initiatieven in andere falende staten ( nadruk). “

De vraag waarom een ​​bepaalde staat falend wordt, wordt natuurlijk niet gevraagd,  want daarmee zou het de waarheid over het imperialisme weergeven,  wat voor westerse huurlingen zoals  Le Mesurier vergelijkbaar zou zijn met een vampier die wordt blootgesteld aan  het daglicht.

In een uitgebreid artikel van 2016:

The ‘White Helmets’ and the Inherent Contradiction of America’s Syria Policy

Hier schrijft Scott Ritter, de voormalige wapeninspecteur van de VS en de VN, een goed verslag over de achtergrond van Le Mesurier, inclusief de tijd die hij doorbracht in en rond de duistere wereld van particuliere militaire milities, zoals “Blackwater”, die door het westen worden ingezet, voor controle en imperialistische oorlogen, regime-change en “color-revoluties”.

Nederland

Nederland heeft in deze kwestie een verderfelijke en belangrijke rol gespeelt, voor een klein land als Nederland. Het hoofdkantoor van de “de Mayday Rescue”, zit namelijk in Nederland (nog steeds). Nederland die altijd het braafste jongentje van de klas wil zijn, in de EU, maar ook in de VN, zo het schijnt, herbergt een terroristische organisatie, in Amsterdam (het walhalla van brievenbusfirma’s en nu blijkt ook terroristische organisaties).

De Mayday Rescue Foundation is een non-profit stichting in Nederland (de eerste leugen, het wordt gesponsord door de Nederlandse overheid, VK e.a.). Het is een stichting zo zegt hun website gespecialiseerd  en geregistreerd in;  opleiding voor reddingswerk, uitrustingen, het assisteren vrijwilligers en hulpdiensten in conflictgebieden (regime-change landen), oh ja ook nog bij instabiliteit en natuurrampen . Haar missie is “het redden van levens en het versterken van gemeenschappen.” Het werd opgericht door James Le Mesurier, een voormalige Britse leger officier en en ex Verenigde Naties medewerker, in 2014. Het heeft ook kantoren in  het Midden-Oosten, Turkije en Jordanië (zeker een kantoor in Idlib).

Sinds de oprichting is/was de primaire rol van de Mayday Rescue Foundation, een  partner te zijn voor internationale steun aan de zogenaamde Syrië Civil Defense (SCD, de “White Helmets”), de Training, apparatuur zijn gefinancierd door; het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland en Duitsland.

Nu is de oorlog zo goed als verloren, in Syrië en is er alleen nog plaats voor de witte helmen in Idlib, daar blijven een aantal achter, de meeste prominente zijn geëvacueerd, ongeveer 17 á 18  leden en hun familie zijn waarschijnlijk al in Nederland, niet veel zou je denken, maar het zijn wel “kopstukken” van de Witte Helmen, die een riant leven krijgen in het “luxieuze”Nederland! De rest gaat natuurlijk naar ….Duitsland! Het land van de onbegrenze mogelijkheden voor terroristen!

 

Bron: truthdig.com, Guardian, Wikipedia, Youtube, Brabosh/Fenixx (foto), UN General Assembly Resolution

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *