Het VN Global Pact For Migration, ondertekening in Marokko

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Cartoon: Ben Garrison

Onbeperkte migratie – ! Daartoe willen meer dan 190 VN-staten zich op 10/11 december aanstaande verplichten. In Marrakech wordt dan het VN Global Pact For Migration ondertekend!

Natuurlijk is Nederland erbij, zoals Duitsland en Zweden, de landen waar de meeste migranten graag heen willen. Vandaag kwam er “zogenaamd” goed nieuws, het Cultureel Plan Bureau (CPB), er is nauwelijks verdringing op de arbeidsmarkt, maar met de (wereld) open grenzen gaat dit natuurlijk komen! Dat kan zelfs de domste onder ons nog verzinnen!

https://www.nu.nl/economie/5543975/nauwelijks-verdringing-werknemers-nederlandse-arbeidsmarkt.html 

Maar als je deze dingen schrijft of roept, ben je rechts-extreem, volgens links-extreem. De middenweg en gezond verstand is al jaren weg in Europa, dat heet west-Europa. Dom zo dom, of juist bezig met de uitvoering van het Kalgeri-Koudenhove plan? Laten we het op beide houden.

The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe

De industrieële revolutie 4.0., is in volle gang, binnen afzienbare tijd, misschien 20-30 jaar zullen we in zelfrijdende auto’s rondrijden, beheersen robot’s ons dagelijks leven en mag je als “oud-besje”, converseren met robot’s! De geschiedenis van Europa, wordt langzamerhand weggevaagd, dat merk je aan de jeugd, die hebben geen idee van de Koude Oorlog, tweede wereldoorlog wordt alleen maar op ant-semitisme gegooid, de rest is niet zo belangrijk.

Schoolboeken met indoctrinatie (weet ik nog van het schoolboek van mijn dochter), waar bij in het boek van maatschappijleer staat dat Rusland een dictatuur is en er alleen “democratie” (wat je ook onder democratie verstaat), in Europa en de VS heerst.

De maatschappij is geworden zoals beschreven in George Orwell’s boek: 1984 (een boek wat de jeugd ook niet leest). Droevig erg droevig, ik ben niet links en ik ben niet rechts, maar ben bezorgd om de toekomst van Europa, die na het bovengenoemde verdrag nog erger zal veranderen.  Bij hetzelfde Nu.nl ook NOS, was een bericht dat Spanje overspoelt wordt met migranten, uit Afrika, dit zal door het verdrag alleen toenemen.

Ik ben geen racist, geen rechts-extremist, maar bezorgd dat Europa ten onder gaat, Afrika kan op een andere manier geholpen worden, ook moet er een halt toegeroepen worden aan de wapenwedloop, waardoor oorlogen en vluchtelingen toestromen ontstaan, oorzaak en gevolg, de nietsonziende “killing”machine van het westen, m.n. de VS, Frankrijk en Duitsland.

Stop de Bankiers schrijft:

Op 11 december 2018 wordt het “Global Pact for Migration” van de Verenigde Naties in Marokko ondertekend. Het migratiepact moet zorgen voor “ordelijke en regelmatige migratie”. Het migratiepact is bedoeld om migratiestromen voor migranten in de toekomst onder veel betere omstandigheden te organiseren, blijkt uit de officiële motivering.

De waarheid echter is dat de Verenigde Naties massale immigratie naar rijke landen vanuit arme landen wil stimuleren. Het pact zal mensen helpen wier criteria in overeenstemming zijn met het Vluchtelingenverdrag van Genève, om bij te dragen aan betere financiële steun aan de belangrijkste gastlanden van vluchtelingen en aan meer internationaal gecoördineerde maatregelen in het geval van grote, massale migratiebewegingen (de bekende migrantentsunami’s).

Dit is een plausibel scenario, immers hebben we volgens de heren en dames politici te maken met vergrijzing, na jarenlang propaganda gevoerd te hebben om weinig kinderen te krijgen, is daar nu het resultaat.

Verder hebben we de “deep-state”, we kennen allemaal George Soros, de billionair, met zijn waanzinnige plannen voor “open-borders”, hij is samen met de “Rothshilds” de financier van “color-revoluties” en massamigratie.  De Bilderberg groep, die ieder jaar vergadert over de “toestand” van de wereld, de elite, die voor ons beslist wat goed is, waanzinnige lui, verslaafd aan macht en geld, mensen zijn niets waard voor deze lieden!

Maar je kan eenvoudig weg niet zulke uiteenlopende culturen bij elkaar zetten, je kan geen mensen (Afrikanen) die je jarenlang uitgebuit hebt, door het koloniale systeem, in Europa laten, dit veroorzaakt grote problemen, waar als gevolg, de overgebleven Europeanen, met gezond verstand en een beetje geld, naar landen als Hongarije, Rusland of misschien in de toekomst Oostenrijk en Italië gaan emigreren. De lage landen, Duitsland en Frankrijk zal klein-Afrika en Midden-oosten worden, dat is in de steden al bijna zo!

Dus mensen met gezond verstand en een beetje geld, probeer je geluk ergens anders, doe net als de Afrikanen en Arabische bevolking ga emigreren om jezelf en je familie een beter leven te geven, west- Europa, zal na de VS verloren zijn en de cultuur verdwijnt vanzelf, maar dat is tenslotte het plan.

Het standpunt van de Hongaarse regering, die afgeschilderd wordt als recht-extreem en neo-nazi’s, maar eigenlijk voor haar eigen bevolking zorgt, gezien de geschiedenis en cultuur van het land, onder het communisme geleefd te hebben, zijn extra bezorgd over deze ontwikkelingen en worden door de “pseudo”linksen afgeschilderd als slecht, rechtsexreem etc..

http://abouthungary.hu/blog/as-the-eu-moves-to-the-hungarian-solution-on-migration-says-pm-orban-hungary-must-let-the-people-decide-in-a-referendum-on-the-quota-system/

De media moet stoppen met hype’s als recht en links extreem, het sinterklaasgedoe, vluchtelingenhype en vooral de leugens over de oorlogen, die meestal door het westen begonnen zijn!

Bron: About Hungary, Stop de Bankiers, Nu.nl, NOS, Western Spring WordPress

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *