De Witte Helmen, ontmaskerd voor de VN

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor witte helmen terroristen

De laatste tijden is er door mij maar, m.n. door collega’s Vanessa Beeley en Eva Bartlett (die onderzoek gedaan hebben in Syrië), al veel over geschreven, uiteindelijk heeft het geresulteerd in een rapport, waar de bevindingen opgeschreven staan, gepresenteerd aan de VN (United Nations), met als conclusie de witte helmen zouden op de terroristische lijst moeten staan.

Het bewijs werd gepresenteerd door de directeur van de in Rusland gevestigde organisatie: Study of Democracy Foundation, Maxim Grigoriev afgelopen donderdag.

Het rapport is gebaseerd op interviews met meer dan 100 ooggetuigen, waaronder 40 leden van witte helmen, 50 inwoners en 15 voormalige terroristische strijders.

Meer dan 500 burgers werden ook ondervraagd in de Syrische steden Aleppo en Deraa.

“Er is overweldigend bewijs dat bewijst dat de centra van de witte helmen permanent betrokken waren bij het bouwen van versterkingen voor gevechten voor terroristische en illegale gewapende groeperingen die hen water en voedsel hadden geleverd en gewonde terroristen uit de frontlinie hadden geëvacueerd,” zei Grigoriev.

Het meest verontrustende en walgelijke aspect is de betrokkenheid van de groep (witte helmen) bij de menselijke orgaanhandel.

“Mensen geëvacueerd door de witte helmen kwamen vaak niet levend terug,”

“Bijvoorbeeld, een persoon krijgt een lichte verwonding, wordt gered, geëvacueerd en vervolgens teruggebracht met de maag opengesneden en zijn interne organen ontbraken.”

In andere rapporten over de pogingen van de groep om burgerslachtoffers en chemische aanvallen te organiseren, ging men op een specifiek geval in: Jisr al-Haj, Aleppo, waar afval in brand werd gestoken en lichamen uit een plaatselijk lijkenhuis werden gebracht om een gefilmde redding te organiseren.

Een geschreven getuigenis van een ex witte helm, beweerde dat alle betrokkenen $ 50 hadden gekregen voor de inspanning.

“Facebook-accounts van leden van de witte helmen staan vol met propagandistische materialen en teksten van terroristische groeperingen, waaronder (Daesh) en Al-Qaeda, die Osama Bin Laden en andere personen die door de VN zijn genoemd als terroristen, prijzen”

Hieronder een deel van de bewijslast, 65 facebook profielen met zogenaamde leden van de witte helmen, beveiligd artikel, voor meer info, neem contact op met de redactie.

https://freesuriyah.eu/?p=1220

Afgelopen juli werden enkele honderden “witte helmen en hun familieleden” ” geëvacueerd” uit Zuid-Syrië naar Israël te midden van een succesvolle Syrische legeroperatie in de regio.

Het VK, Canada Duitsland en ook Nederland hebben met trots de interesse getoond om de witte helmen te accepteren als vluchtelingen, m.a.w. welkom aan terroristen in deze landen, die veel moorden en criminele activiteiten begaan hebben in Syrië! Goede instrumenten voor de nieuwe “Gladio”style aanvallen in west-Europa.

https://freesuriyah.eu/?p=534 


De White Helmets in Nederland, de Soapserie
(METRO nieuws Sonja van den Ende) Afgelopen zaterdag ,1 Oktober 2016, stonden ze er dan: de “Blockbuster White Helmets”gesponsord by Hollywood en “Netflix”, in een alliantie met Amnesty International, Pax Christi Nederland en de Socialistische Partij (SP). Demonstrerend voor de Russische ambassade in Den Haag. Een handvol mensen, die geloven in Hollywood sprookjes en geen kaas gegeten hebben van “buitenland politiek”, oorlog en vrede!
Demonstreren tegen de “kindermoordenaar”Assad en het “beest”Poetin, die toch zo slecht zijn en bommen gooien op een (klein deel) van Aleppo, waar volgens hen “rebellen”vechten tegen het vreselijke Assad regime.
In eerdere artikelen, heb ik al aangetoond, dat er geen “gematigde”rebellen zijn, met name in oost-Aleppo, zijn AL-Queda, Al-Nusra, Ahrar al Sham en IS alleen aanwezig. Aangetoond heb ik mijn laatse artikel, dat de NOS spreekt met een Al-Queda terrorist, vanuit Handarat kamp (Palestijns vluchtelingenkamp in oost-Aleppo), een kamp bezet door hen, de al-Queda terroristen, vol met Syrische/Palestijnen. Deze journalist is een ordinaire terrorist, die nota bene gezocht wordt door de “UK”, bij hen vermeld staat op een lijst met “gezochte”terroristen: Misschien is hij nu ook dood, door de bommen van Assad, deze geradicaliseerde Marokkaan of Saudiër, die talloze onschuldige mensen, waaronder ook kinderen en vrouwen, vermoord heeft!
De rol en “functie”van de zogenaamde “White Helmets”is ook allang bewezen: een organisatie gesponsord door de VS. Deze lui, zijn allemaal stuk voor stuk lid van AL-Queda en Al-Nusra, ze zetten als het hen uitkomt een “witte helm”op en gaan zogenaamd mensen redden. M.n. kinderen, die opgetuigd, geschminkt worden voor de “speciale foto”, die dan weer verzonden kan worden naar westerse media, zodat iedereen ah en wee kan roepen, die barbaar van een Assad doodt zijn eigen bevolking.
En dan die bommen op ziekenhuizen, voor de oorlog, telde oost Aleppo 3 reguliere ziekenhuizen. Als we de media mogen geloven , zijn er afgelopen weken wel 20 gebombardeerd. “Factcheking” maar weer NOS en politiek!
Propaganda allemaal, het demoniseren van de “vrije”landen is al een tijdje aan de gang en het grootste obstakel is Rusland. Dus ga je hen van alles de schuld geven, MH17, bommen op Syrië, dictatuur en verklaar je hen tot vijand van het “vrije”westen, die samen , gebroederlijk met de VS het aansturen op een wereldoorlog.
Dan nog het lef hebben om voor de Russische ambassade met deze onzin te gaan staan. Einde bericht.

22-11-2016
By: Sonja van den Ende
Gisterenavond waren ze weer, in Nederland, de  moslimbroeders van de hulporganisatie de “White Helmets”, gezellig met elkaar in filmhuis Den Haag en minister Koenders van buitenlandse zaken was er natuurlijk ook, ze waren speciaal “on tour” door Nederland, om te laten zien hoe ze mensen redden in Oost-Aleppo, in hun nieuwe documentaire, te zien als “Hollowood blockbuster”op Netflix en verschillende bioscopen in uw omgeving, gepresenteerd als Moviesthatmatter!
Het is sowieso al behoorlijk ziek, als je zegt vanuit een deel van de stad te komen, waar zogenaamd elke dag de regime’s van Rusland en Syrië bombardementen uitvoeren en er geen uitweg is toch?
Lees verder dit verhaal over de organisatie, die eigenlijk bestaat uit Al-Queda en Al-Nusra, die vele Syrische doden op hun geweten hebben, harten opgegeten en mensen de keel doorgesneden hebben, eerst was het Rutte op de foto met Maiwand AL-Afghani (eens de meest gezochte IS terrorist in Nederland) en nu staat Koenders samen met Al-Queda op het podium, top zo kom je de verkiezingen door!

Pater Daniel Maes over de ‘Witte Helmen’ die kinderen ontvoeren voor “fake news” met de steun van CNN


download-1

Goede Vrienden,

De kleine Omran Daqneesh uit Aleppo, bebloed en wezenloos voor zich uit starend zittend in een ambulance! Dat was de foto van vorig jaar op de voorpagina’s van  het wereldnieuws, die moest bewijzen hoe gruwelijk “het Syrische regime” tekeer ging en hoe de Witte Helmen heldhaftig de bevolking beschermen tegen de terreur van die verschrikkelijke dictatuur. En nu blijkt dat de waarheid precies het tegenovergestelde is.

De vader onthult dat zijn zoontje door terroristen werd gekidnapt om door de Witte Helmen te worden misbruikt in een ambulance die er foto’s en filmen van maakten met uitvoerige commentaren over het zogenaamde geweld van het Syrische leger van Assad. De vader werd onder druk gezet, kreeg veel geld aangeboden om Assad leugenachtig te beschuldigen maar hij weigerde. Nu heeft hij zijn zoontje teruggekregen en vertelt de waarheid.

Pater Daniel

Bron: Metro, Freesuriyah, pater Daniël, Qara, Syrië, UN –
Study of Democracy Foundation, Maxim Grigoriev .

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *